Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2970 Dátum: 09 aug 24, 08:43:45 » |
|
nem bizti h segítség hívás volt, mivel nekem megvan a heroes 1,2 és ott nem leeht. R1 védekezés, L1 fegyverváltás. zerintem több PSP-t lehet csatlakoztatni és úgy
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2971 Dátum: 09 aug 24, 08:57:02 » |
|
Ojj gyerekek!!! Csak má jöjjön ki legalább a Rising. Már nemtok várni. De ez az Accel 3 nem lesz semmi Fuuton Rasen Shuriken fa**aaa xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2972 Dátum: 09 aug 24, 09:00:06 » |
|
jaja én is azt már naon várom. egyébkként a Rising csak azért lesz jó mert shippuuden de szerintem vagyis képek alapján nem oylan jó. majd az accel 3-hoz képest nem fog sokat számítani.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2973 Dátum: 09 aug 24, 09:03:13 » |
|
De legalább Accel 3ig nem fogok unatkozni Jólesz Rising is biztos. De az Accel 3mat elnézve csorog a nyálam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2974 Dátum: 09 aug 24, 09:05:50 » |
|
hát jah.... ahogy láttam h kik lesznek benne már attól megőrűltem!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2975 Dátum: 09 aug 24, 09:07:26 » |
|
Naja soksok kari. Örülök neki, hogy végre egy Accel kijön PSP-re. Csak bevok sózva, me má kéne a game. xD És benne lesz Kakshi Gaiden is Számomra NAAAAGY + pont xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 09:07:58 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2976 Dátum: 09 aug 24, 09:19:11 » |
|
egyébként azt sajnálom h kakashi gaident berakják és itachit pedig nem rakják be úgy h anbu cuccba van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2977 Dátum: 09 aug 24, 09:38:02 » |
|
De azt nem mutatják nekünk seholse xD Am. télleg jólenne De hamár ennyi kari van, akkor ne sírjunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakuzu91
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2978 Dátum: 09 aug 24, 09:40:19 » |
|
Én nemrég cseréltem le a PS2-m XBOX360-ra, és arra vajon lesz Accel 3? Hát ajánlom a készítőnek... xD 360-ra nem lesz, de helyette ott van a Naruto Rise of Ninja és a Naruto Broken Bond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2979 Dátum: 09 aug 24, 10:27:48 » |
|
Amúgy hogyhogy ilyen hirtelen 2 játékot is kiadnak psp-re?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2980 Dátum: 09 aug 24, 11:17:49 » |
|
nem bizti h segítség hívás volt, mivel nekem megvan a heroes 1,2 és ott nem leeht. R1 védekezés, L1 fegyverváltás. zerintem több PSP-t lehet csatlakoztatni és úgy és szerinted egy akkora pályán elfér 4 player..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2981 Dátum: 09 aug 24, 11:26:34 » |
|
Ebben van vmi xD Am. télleg vicces lenne, h lehetne úgy haverokkal játszani, h 4en lool xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2982 Dátum: 09 aug 24, 11:41:46 » |
|
Amúgy hogyhogy ilyen hirtelen 2 játékot is kiadnak psp-re?
rájöttek h nekünk PSP használónak is kell adni egy-két jó cuccot is naon klassz megjövök nyaralásból azt jönnek itt a faxa hírek remélem két-három hét múlva lesz már trailer is nagyon über sirály király lenne... am a shonen jump hátlapjaira szokták berakni az ilyen képeket mint a vidiben??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2983 Dátum: 09 aug 24, 11:57:25 » |
|
Vagy középre. Am. most tudom majd kihasználni a PSP-met Naruto terén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2984 Dátum: 09 aug 24, 13:56:53 » |
|
én mostanában el kezdtem warcraft 3 frozen throneval játszani naruto battle royale 3.9 modban, a gép ellen nyomom, de ha valakinek meg van a wf3 + a frozen throne és ki akar állni ellenem az írjon P.Ü. -t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|