25 feb 25, 11:18:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481815 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
BuBu
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1620 Dátum: 08 nov 11, 14:58:42 »

Ne féljetek mer nekem kb még 2 év mire meglesz a PS3 :/
Naplózva

DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1621 Dátum: 08 nov 11, 20:24:18 »

Megvaaan a játék és csak két szót tudok mondani így elsőre:  ***** jó!

Már a Gaara-s résznél tartok, és most érzem amit már vártam: hogy egy kicsit nehezül a játék!
Hát ez nagyon nagy játék Imádom!
(Anyám megfenyegetett, hogy ha 3-as kémiát írok akkor félévig - ugyebár felvételi-ig - nincsen videójáték!)

Azt hittem ott sírom el magam!Dehát csak sikerül egy 4 vagy egy 5-ös doga!Nekem nem nehéz, de mégis félek! Szomorú
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1622 Dátum: 08 nov 11, 21:02:26 »

dejavu... ma szépen bejelentettem matekból egy 1/2-et meg egy 2-est, plusz egy fizika egyest ( ezek többségét még őszi szünet előtt kaptam de nem akartam elszúrni a szünetem ikszdé), de ez nagyon nem volt jó ötlet.... anyám mondja hogy ha matekből vagy fizikából 2-es leszek akkor nincs új TV se ps3.... mintha én olyan bukdácsolós lennék komolyanXD egy évbe hozok max 5 rossz jegyet de már minden élvezettől meg akarnak fosztani!! szal most bele kell húznom a sikeres végkifejletért  >.<#
Naplózva
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1623 Dátum: 08 nov 11, 22:54:48 »

nekem csak a naruto ninja council1-2 van meg GBA-n.valaki tudna 1 linket küldeni más narutos gba-s játékokról??
Naplózva
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1624 Dátum: 08 nov 11, 23:07:28 »

jáá battle arena én nagyon szeretem de akkor most lesz BA 3 vagy nem lessz?
Naplózva
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»

« Válasz #1625 Dátum: 08 nov 12, 09:27:39 »

Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1626 Dátum: 08 nov 12, 19:15:07 »

Megvaaan a játék és csak két szót tudok mondani így elsőre:  ***** jó!

Már a Gaara-s résznél tartok, és most érzem amit már vártam: hogy egy kicsit nehezül a játék!
Hát ez nagyon nagy játék Imádom!
(Anyám megfenyegetett, hogy ha 3-as kémiát írok akkor félévig - ugyebár felvételi-ig - nincsen videójáték!)

Azt hittem ott sírom el magam!Dehát csak sikerül egy 4 vagy egy 5-ös doga!Nekem nem nehéz, de mégis félek! Szomorú

Mi az h Gaaras rész? Te komolyan azt gondolod h nem kell minden egyes lépést elmesélned, hanem elég azis ha csak benyögöd h Gaarás rész? Nevet
Naplózva

Obi_Wan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Monsieur

« Válasz #1627 Dátum: 08 nov 12, 19:50:22 »

Davide a játék tudtommal még nincs kiadva. az oldalon még az összes karakter sincs feltüntetve :/ érdekes hogy neked már megvan ________
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1628 Dátum: 08 nov 12, 20:11:00 »

Egyes webshopokban/boltokban már lehet kapni !És BuBu mellett vok minden részletet még a leglényegtelenebbet is írd meg Nevet 
Naplózva
TheMonstrum
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1629 Dátum: 08 nov 12, 20:45:40 »

A játékot már november 4. kiadták ! Igaz a magyar országi szállítmány picit csúszott de az is már 11. megérkezett , vagyis aki nem Pest környéki az is megkapta 12. . Már eljutottam odáig  hogy Naruto találkozott Itachival és Kiasmevel !  Nevet Kicsit a story módban csalódtam de a game akkor is rohadt jó  Pontosan
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1630 Dátum: 08 nov 13, 00:52:57 »

am. Obi_Wan : a játék honlapján már egy hete fent van az összes karakter
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1631 Dátum: 08 nov 13, 16:40:58 »

A játékot már november 4. kiadták ! Igaz a magyar országi szállítmány picit csúszott de az is már 11. megérkezett , vagyis aki nem Pest környéki az is megkapta 12. . Már eljutottam odáig  hogy Naruto találkozott Itachival és Kiasmevel !  Nevet Kicsit a story módban csalódtam de a game akkor is rohadt jó  Pontosan

Nektek hányszor kell elmondan i h mindent el kell mondanotok onnantól kezdve h elindítjátok odáig h befejezitek -.- még a mentést is -.-
Naplózva

TheMonstrum
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1632 Dátum: 08 nov 13, 18:26:06 »

Gondolkozik akkor kezdjük a mesélést hol volt hol nem volt bla bla bla....... Nevet  Elindítottam a gamet..... sajna a játszható karakterek csak a Naruto csapata , Neji osztaga, Shikamaru osztaga és Hinata osztaga volt  Szomorú . Na de mivel én ezt nem tűröm neki is álltam egyből a story-nak,  Az elején a már ismert történet volt a Kyuubiról aztán egy másik video Irukáról és Narutoról miközben ráment esznek és beszélgetnek..... Szépen véget is értek volt benne egy kis poén is de azt nem akarom lelőni...... Na szépen el is kezdhetjük , a gép eléggé jól elmagyarázza hogy mit mivel lehet csinálni , hát mondjunk engemet picit idegesített a sok szöveg ezér csak nyomogattam az X-t  Nevet . Az első küldetés ( a legközelebbi Nevet ) hogy oda mentünk a Rámeneshez és beszéltünk vele, ő szépen elmondta hogy szeretne új rámeneket készíteni ezért gyűjtsünk neki hozzávalókat. Csodálkoztam is amikor a missiokban nézem hogy ez egy S rangú küldi  Ohh My God . Na de hát ez a feladat akkor keressünk...... hááááát valami 3 órámba került mire találtam egyet .......mivel kiderült hogy pont a rámenes stand mögött van egy rejtekhelyen .......... Na de vittem is neki . Ő megcsinálta én meg szépen megettem Nevet és ennek hála felment a chakra szintem ( ez csak az a chakra szint ami a konohában való létnél van ) Na hát mivel kiderült hogy az összeset megkel csinálni hogy meglegyen a küldi ezért mentem és kerestem más embert akitől kapok küldetést. Szépen találtam is egy ninja lányt aki panaszkodott hogy nem tud szórakozni meg mászkálni....ezért kaptam 3 olyan D szintű küldetést ami abból hogy egy meghatározott ideig jászak, törjek szét  tárgyakat  és menyek nem tom hány lépésnyit. Na megcsináltam őket és ezért megkaptam még egyszer őket csak C szintűben . Na de mivel megcsináltam ezt ezért kaptam mission XP-t !  Pontosan Ez arra jó hogy ami a story küldetések vannak azok csak egy bizonyos Xp-től lehet csak megcsinálni..... Az első küldetés szépen az hogy lekellet vernünk Kakashit. ez gyorsan megvolt mivel akkor csak normálón játszottam . Szépen kaptam is a pénzt + a cuccokat ( amit vagy eladok pénzért vagy hozzávaló lesz a rámenekhez ) . hát mivel eléggé gyengusz volt ezért át switcheltem hard-ra . Na hát a 2. küldi Kakashi chakra gyakorlatokat akar velünk gyakoroltatni és ezért egy fának a tetejére kell feljutnom 90 másodperc alatt, ez nem is lenne valami nagy cucc, aztán ahogyan nézem hogy még mennyi van hátra ...... kiderült hogy ez egyvalami giga fa lehet mert kb 1500m-eres volt !!!  Ohh My God . hát még ez se lett volna nehéz ha nem lenne tele vastag ágakkal amikbe az ember szépen belemehet vagyis félre kellet ugrani. ez is meg volt . 3. küldi fákon való verseny, nem annyira nehéz ( legalábbis az elején   >.<#) csak egy-két csapda volt... Na hát itt egy picit ugrok mert csak ilyen küldetések voltak aztán elkezdődött a chunin vizsga ! 1. csak ugrálni kellett megint de itt már kissé nehezebb volt... aztán a 2. küldetés az hogy találkozunk Orochimaruval ! Sajna nem tudom milyen jutsujai vannak mert nem nagyon hagytam mozdulni Nevet . na de a 3. küldi az volt hogy mível eléggé sokat szórakoztunk sietni kellet mível majdnem reggel volt ! szóval megint egy kis ugrálás volt. Na de itt hagyom abba ( egyenlőre Nevet ) vagyis part 1 lezárva ! Nevet
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1633 Dátum: 08 nov 13, 21:01:23 »

jól hangzik rem hamar folytatod ááá egyre jobban akarok egy ps3-at Technikai KO
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1634 Dátum: 08 nov 13, 22:23:44 »

itt vannak nappalok és éjszakák?  Ohh My God
Naplózva
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins