25 feb 25, 09:18:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481790 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
TheMonstrum
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1635 Dátum: 08 nov 14, 14:08:45 »

Nincsenek sajna, ám eléggé jól összerakták egész Konohát . De sajna most nem tudom folytatni mert kb 1-2 óra múlva indulok Lan-party-ra  Nevet és csak Vasárnap jövök haza és nem tudom hogy hű de nagyon lesz e kedvem akkor egyáltalán géphez nyúlni  Hümm-hümm
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #1636 Dátum: 08 nov 14, 14:55:47 »

Wáhááá naggyon köszsszii Nevet Pirul De nem érelek :/ Gondolkozik Nekem ha van egy new narutos gamem éjjel nappal at nyomom xD Nálam nincs olyan h nem tudom h hű de nagyon lesz-e kedvem akkor egyáltalán géphez nyúlni  Hmm? Nevet
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1637 Dátum: 08 nov 14, 16:44:32 »

nem is tudom kire hasonlít ez a helyzet...talán.... rám? >.<#
mikor újonnan volt meg ps2-re az uzumaki chronicles2 egész nap a fotelembe ültem és csak az életben maradáshoz szügséges dolgaimat láttam csak el a játék mellet ( enni,wc-re menni ikszdé)(és persze téli szünet volt Nyelvesít) , akkor mi lesz majd ezután? már wc-re se megyek ki amíg ki nem pörgettem a story módot?  Gondolkozik
apám így is hülyének nézett hogy egész nap játszok és ha vagy huszadjára csináltam meg valamit mert nehéz volt akkor meg ott vergődtem ikszdé
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #1638 Dátum: 08 nov 14, 19:28:02 »

hehe ismerős én az Accel 1-2-vel voltam így  Nevet
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1639 Dátum: 08 nov 14, 20:02:20 »

Na jó!Végigjátszottam a játékot a Kémiát pedig még nem kaptuk meg, sztem amúgy is jól sikerült!

Megvan az összes szereplő. akinél lehet ott a második szint bekapcsolására lehetőseg:

-Naruto:Kilencfarkú
-Sasuke:Aki látta a NAruto vs. Sasuke harcot ott látta ez a szárnyas/kezes lény amit nem tudok beazonosítani
-Lee:Ő megnyitja a kapukat(Tudjátok ilyen nagy gülüszemei lesznek és barnás vörös lessz a bőre)
-Guy:Úgyszint
-Kimmimaro:Ő ilyen barnabőrű dinoszauruszhoz hasonlít számomra a leginkább! Nevet

És a game végigjátszásában még csak olyan 30%-nál tartok(Pedig megvan az egész D és C küldetéshalmaz és már az összes ramen-t elkészítettettem így hatalmasokat tudok naruto cannon-ozni[Csinál egy klónt aztán az eldobja a búsba])
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1640 Dátum: 08 nov 15, 08:38:27 »

Wáhhh. Ez tök jó xD Bárcsk énis tudnék játszani vele xD Bár sztem ez a game akkor lenne még ütősebb ha Shippuudenes lenne Nevet
Naplózva

Obi_Wan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Monsieur

« Válasz #1641 Dátum: 08 nov 15, 09:09:51 »

Davide !!!

1. Az a nagy szárnyas lény Cursed Seal (2) Sasuke de tényleg nem fontos.
2. mi az a  guy ??? A Guy angolul fickót jelent  Technikai KO  Normálisan leírva Gai.
3. Barna bőrü dinoszaurusz ??? Az Cursed Seal (2) Kimmimaro omfg

Mintha nem is ismernéd a narutot :S
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1642 Dátum: 08 nov 15, 16:55:14 »

Davide !!!

1. Az a nagy szárnyas lény Cursed Seal (2) Sasuke de tényleg nem fontos.
2. mi az a  guy ??? A Guy angolul fickót jelent  Technikai KO  Normálisan leírva Gai.
3. Barna bőrü dinoszaurusz ??? Az Cursed Seal (2) Kimmimaro omfg

Mintha nem is ismernéd a narutot :S

Most nem tom mér kell belekötnöd :/ Mindenki megértette így is  Nyelvesít Úgy írja ahogy akarja  Ördögi Ennyi. Mosolyog
Naplózva

DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1643 Dátum: 08 nov 15, 17:14:42 »

Obi wan minden elismerésem, én ENNYIRE azé nem vagyok tisztában az átalakultak nevével. Most kapcsoltam be direkt ezért a gépet: a játék így irja a kedves Gai nevét, hogy Guy.

Most már csak azzal szórakozom, hogy gyűjtöm a különleges cuccokat a zenéket ultimate jutsu videókat és a karakterek szobrait! Ezekből- szerintem tök jó- videók hozhatóak elő.A nevük diorama és nagyon jó vidik vannak az eredeti történetből! Csakhogy ezeket 3D-ben forgathatod meg zoom olhatsz is!

ui.:Szerintem sokkal poénosabb úgy, hogy barnabőrű dinoszaurusz! Nyelvesít
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1644 Dátum: 08 nov 15, 17:52:11 »

obi_wan szerintem a negatív kisugárzásodnak nyiss egy új topikot...  hagy ölüljön már a jó nép egy-egy hangzatosabb elnevezésnek Nyelvesít jó most nem Cursed Seal hanem nagy szárnyas lény (mellékesen baráti társaságban mi meg szörnyi sasuke-nek nevezzük,azé itten is van "fantázia" ikszdé), és aki nem tanul angolt és nem is nézi az angol naruto-t azzal mivan? sz.tem davide jól megoldotta a dolgot ikszdé mindenki felfogta csak téged nem hagyott nyugodni ez az újdonság  >.<#
Naplózva
Nakamaru92
Újonc
*

« Válasz #1645 Dátum: 08 nov 15, 18:16:33 »

Egyetértek shikoval és a többiekkel, sztem is egyértelmű volt, ahogy leírta... baráti körben különben mi is külön neveket adunk a szereplőknekXD pl. sai= cicafiú..XDD.. mondjuk lee-nél mosolyogtam egyet.. aranyos a leírás, szerintem:D:D
Naplózva
Obi_Wan
Chuunin
*

Monsieur

« Válasz #1646 Dátum: 08 nov 15, 19:52:49 »

azt hiszem hogy ezzel azt akartam kifejezni, hogy kellő tiszteletet meg kell adni azoknak a bizonyos karaktereknek.
Shiko és ez a negatívos dologhoz annyi : Erősen tartózkodom az e fajta megnyilvánulásoktól. Remélem ez még egyszer nem fordul elő
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1647 Dátum: 08 nov 15, 20:53:19 »

Hagyjátok már OBI wan-t szegény most mindenki bántja őt! Neeem
Hagyjuk is ezt a témát szerintem!
Naplózva
Obi_Wan
Chuunin
*

Monsieur

« Válasz #1648 Dátum: 08 nov 15, 21:32:37 »

Davide nem szeretem ha sajnálnak úgyhogy nem kell. Elég ha megfogadod a tanácsom ...
Naplózva
DavideDVD
Újonc
*

« Válasz #1649 Dátum: 08 nov 15, 21:46:59 »

Megcsináltam a D a C és a B küldetés sorozatot a bónuszokkal együtt.Ezek külön megszerezhető "csillagok"[tényleg csillag formája van] amiket különböző meghatározott dolgok után kapunk.pl.: egy harc során a megadott alap dolgokhoz még hozzáadódik 2. Így egy küldetés mondjuk így néz ki: 1.Nyerd meg a harcot
                                                                                                             2.Mérj 3 extra ütést a földön fekvő ellenfeledre
                                                                                                             3.Csinálj meccs közben minimum 2 helyettesítést
                                                                                               Bónusz:1. Az ellenfeled végül ultimate jutsu-val öld meg!
                                                                                                            2. Végezz elenfeleddel 60 másodperc alatt

De ezekért extra pénzt kapsz és extra cuccokat!Ez nagyon jól kitolja a játékidőt!És ha belegondolok, hogy még a sztori is hátravan így!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins