25 máj 29, 23:18:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 528938 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Neji95
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1005 Dátum: 08 máj 11, 21:44:32 »

Nekem az a gond hogy leakarom tölteni a naruto ultimate ninja 2-őt torrenten és az írja ki hogy mentés,megnyitás.
Vajon milehet a baj Gondolkozik ?
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1006 Dátum: 08 máj 12, 07:34:21 »

Amikor megkérdezi hogy menti vagy megnyitja a fájl-t akkor mentsd el tetszésed szerinte. Majd nyisd meg a kliensed-et uTorrent-t vagy amit használsz. Ha megnyitotad a kliensed-ba a torrent fájl-t ami most a naruto utlimate ninja 2 akkor szépen elkezdi letölteni.
Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1007 Dátum: 08 máj 12, 10:15:35 »

Mangekyu, arra gondolsz hogy a kisvideó támadás alatt csak egy gombot kell nyomni egy csomószór? Mert ha igen, akkor azt csak be kell állítani, miután kiválasztottál egy pályát, utána nyomj egy kockát, és vmelyiknél be lehet állítani ezt, csak nem toom melyik az ^^" (Egyébként az sokkal nehezebb, és fárasztóbb, már próbáltam úgy ^^")
U.I.: Végre megcsináltam a Kankuro-s küldit! Kúl Télleg abban a ninja boltban volt az uccsó darab, abban a dobozban! x)
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1008 Dátum: 08 máj 12, 11:08:20 »

Mondtam én! Énis csak nézem azt ott van a földön lent! de azért ez már sztem szemétség lol ki gondolná hogy beteszi a gép oda a boltba  Nevet Na de tényleg kérdezzetek nyugodtan mert már megvagyok mindennel!
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #1009 Dátum: 08 máj 12, 11:14:30 »

Hol lehet cuccost eladni?ugyanúgy a boltban csak nem az elsőre kell menni? Gondolkozik
Naplózva
kurosaki
Gennin
*

« Válasz #1010 Dátum: 08 máj 12, 12:57:08 »

A két analoggal meg egyszerre mikor a banditák támadnak meg  (Átalakulhatsz)

Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1011 Dátum: 08 máj 12, 17:20:53 »

Naruto and Hinata: Eladni a konohai büfénél lehet, ahhol van az a lány. Csak éppen a 2.-ra mész rá! ^^
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1012 Dátum: 08 máj 12, 17:24:53 »

Hello mindenkinek.
Igen naruto and hinata bármeik boltban ha ráméssz a 2.-re akkor ott leht cuccost eladni!Nagyon ajánlom mindekinek mert az nemkerül semmibe hogy néhány pályán végigméssz és széttörsz minden hordót meg ládát! Nekem pl.: már csak 500 000-rem volt, na és abból már nemnagyon lehet nekem mit vásárolni és ittvan rá a példa hogy eladtam mindent amit addig összeszedtem és kapásból már úgy 3 millió körül volt a pénzem szóval mindenkinek ajánlom!
Naplózva
Leviike
Újonc
*

naruto

« Válasz #1013 Dátum: 08 máj 12, 19:14:17 »

Richard már kivittem azt az első izét Gai-nál és egy másik pali jelentt meg:S   és honnan tudom h ha megvan az a izé ami kell a 9.misszóhoz és hol keressem?
Naplózva
tekissza
Újonc
*

« Válasz #1014 Dátum: 08 máj 12, 19:33:03 »

Még én sem, csak Dragon Ballost^^   
ha valaki talál , légyszives küldje el:)
MSN: teso92@hotmail.com
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1015 Dátum: 08 máj 12, 20:05:50 »

Meg kell hogy legyen mert én is ott szereztem meg. Azt a dolgot be kell állítani hogy ne üldözzenek a banditák nem tudom hogy tuded-e hogy hogy kell de ha nem akkor leírom.
Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1016 Dátum: 08 máj 13, 12:54:05 »

Amúgy onnan tudhatod, hogy megnézed Naruto .. öhm, hogy is mondjam Item tárgyaid, és ha lesz egy olyan, ami 6 jelből áll, és mindegyik fölött vannak ilyen kis jelek, akkor az lesz az! ^^
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #1017 Dátum: 08 máj 13, 14:12:04 »

Had2222 azt úgy lehet hogy igen hat jelből ál felette is vannak  :hmmm?:vmik és van benne 1 fordított 5-ös én legalábbis erről jegyeztem meg.
+engem is érdekelne gai-nál a második cucc az a túlélős hogy van-e vége én 57-ig jutottam el és ott kampec.bár 1 kari sem ismétlődött és kb. 72-74 kari van asszem az átalakúltakat is beleszámolva úhhhogy lehet akkor van vége amikor elfogytak.
de ha vkinek már sikerűlt kivinni az kérem mondja el mi történik a végén.(ha történik egyáltalán vmi)
Kösssszzzzz Mosolyog
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1018 Dátum: 08 máj 13, 16:56:45 »

Hello mindenkinek.
Én nemsokára megfogom szerezni ezt a game-t is mert sok jót hallottam felőle.És csak annyit kell tennetek hogy egy jó PS2-vel foglalkozó boltban jártok és megkérdezitek hogy nem e hoznak ien játékokat amik vadi újak! Sztem a legtöbben ez van hogy hoznak! Nekem például már akkor megszerezték a Naruto Shippuden Narutimate Accel 2-t amikor még nem is volt magyarországon! Csak utána kell járni.
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1019 Dátum: 08 máj 13, 17:52:00 »

A fordított 5-ös? Biztos, nagyon nem figyeltem meg. x) Am. én meg csak asszem 22-ig tudtam eljutni. x) Profi vok. xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins