25 máj 28, 12:40:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 527645 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Leviike
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

naruto

« Válasz #990 Dátum: 08 máj 11, 01:58:32 »

Kivittem csak mé szereplőket gyüjtök pl.:Yondaime rá utazok na mind1 mondom ha segíség kéne fordulj TeXa86-hoz én is tőle kértem me azt a bizonyos e-mailt tőle kérd  te is majd ha tudok segítek:D Nevet
Naplózva
kurosaki
Gennin
*

« Válasz #991 Dátum: 08 máj 11, 03:33:59 »

Kivittem csak mé szereplőket gyüjtök pl.:Yondaime rá utazok na mind1 mondom ha segíség kéne fordulj TeXa86-hoz én is tőle kértem me azt a bizonyos e-mailt tőle kérd  te is majd ha tudok segítek:D Nevet

De nekem nem kell más csak ki (Sasuke) Öt hogy szerzem meg egyszerüen ird már le PLZ
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #992 Dátum: 08 máj 11, 07:15:12 »

Az eggyik kérdésedet nem nagyon értem kis Sasukét akkor tudod megszerezni ha már megcsináltad a misszókat nállam így volt ja és ha jól emlékszek ő volt nállam az utolsó előtti karaktar mert az utolsó Yondaime volt.

Feltöltötem neked a Texa86 féle végigjátszást de jó pár oldalal előrébb is fent van már nem emlékszek ki volt.
http://www.speedyshare.com/850618755.html

Itt van Texa86 végigjátszásából a Jirayás küldetés leírása.

Személy: Jiraya
Hely: Hokage épület előutcája

Ha elfogadtad a küldetést, akkor kapsz egy borítékot, amit el kell juttadnod a Konohai Edzőpályára, ahol Ebisu sensei van! (fekete szemüveg) :S
Vigyázz az úton zsebtolvajok vannak! Ha egynek is közelébe mész akkor kizsebel téged és viszi a borítékot is.
Misszió vége!

Eztán ha találkozol Ebisu sensei-jel akkor egy olyan missziót kapsz amihez jár egyfajta lista, amiből a felsorolt cselekvések közül mind el kell végezned…. Pl.: a narancs színü pappa a teleportról szól..amit minjárt elsőként 3 szor kellene csinálni. Azért mondom hogy kellene mert nem kötelező csak ezt a listát végigvinni, ahogy fojamatosan oldod meg a többi missziót ugy folyamatosan pipálódnak ki a listán szereplő cselekvések…csak akkor pipálódnak ki ha visszamész Ebisu sensei-he. Hozzáteszem ezekért bizony sok pénzt is kapsz! Nevet

Remélem érthető volt.
Naplózva

kurosaki
Gennin
*

« Válasz #993 Dátum: 08 máj 11, 08:17:19 »

Huh nagyon kössz életet mentetttél..^^
nagyon köszi Nevet

Mert azért kell át vinném hogy .. ki tudjam majd nyitni orochimaru rejtekhelyén a leláncolt ajtót^^

Moderátor:
1. Ha lehet máskor ne az idézésbe írd a válaszod, mert az idézésben lévő szöveg nem tartozik a te általad alkotott véleményhez, s mivel azon kívül nem volt 4 szó így majdnem törlésre kerölt.
2. Ha lehetséges kerüld, hogy az elöző hsz-t idézed, ha mégis akkor csak a lényeget.
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 12:02:53 írta Shiro » Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #994 Dátum: 08 máj 11, 09:31:53 »

Hello mindenki.
Nagyon komoly ez a Shippudenben legalább is nagyon tetszik lehet benne pénzt keresni de úgy hogy minden hol vannak ládák meg hordók meg minden félék és tök jó mert azokat mind el lehet adni a boltokban és pénzt kapsz értük!Pl.:itt vagyok és hogy nem a történet módba mentem bele  ott ahol lehet válsztani hogy vs módba mennyél vagy az optionsba vagy stb.... na és ott ahol lehet vásárolni mindent megvettem de mindent és alig maradt pénzem! na itt jön az hogy bementem a story módba ahol lehet mászkálni meg minden és ott a boltos csajnál vagy tökmindegy mert mindegyiknél lehet és ott is lehet vásárolni na mindegy... és eladtam mindenemet amit a játék alatt gyűjtöttem és valami 500 000-rem volt és ahogy eladtam mindent lett 3 millióm. hát azért ajánlom mindenkinek hogy törje fel a pályákon található ládákat meg hordókat mert kész aranybánya. Lassan már 100%-osra kiviszem na de ha valaki látta itt a 33. oldalon a 3. hozzászólásban benne van egy youtub-os videó és nemtudom vajon hogy csinálta meg de már lvl 120-ig nyomta az emberekert. haa valaki tudja hogy lehetne megcsinálni azt akkor az írjon!
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #995 Dátum: 08 máj 11, 11:40:19 »

Mangekyou Tudom hogy érted a Kisvideos támadást. Azt amit te mondtál hogy egy gombot kell nyomni azt a Naruto Ultimate Ninja 2  -be lehet ott mindig mást kell pl:. Amit az accel 2 -eb meg a jostyikot tekerni :::

Amúgy ennek a Texa féle végigjátszásnak a 60% nincs leforditfa főleg a missziok amiket én akarok nem tudom hogy honnan veszitek hogy magyarok a missziok a végjátszásba ?
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 11:46:43 írta Bence12 » Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Leviike
Újonc
*

naruto

« Válasz #996 Dátum: 08 máj 11, 11:59:35 »

valaki tudna segíteni a Áthelyező jutsu(kawarami no jutsu) ezt a jutsut h kell megcsinálmi? a 13. misszióba kéne  am nekem nincs meg a 10.misszióban lévő bigyula amitőől nem jönnek a banditák azt nem tom megcsinálni:S valaki segítsen plz.
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #997 Dátum: 08 máj 11, 13:58:58 »

Azt a dolgot Gai-nál lehet megszerezni akkor kapod meg ha végigviszad a challenge-t megvered az összes ellenséget.
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #998 Dátum: 08 máj 11, 16:29:35 »

Ahoz kéne segitség: 1.Hogy amikor (nem tom melyik küldi de a vége fele van (még nem mentem Sasukeval RPG-t) )
Shizunetól kapnk küldit(ő ott áll a tópartnál) mit kell csinálni??
2.Iruka küldijét amikor 100 banditát kell legyőzni kikkel legyek? ( mert nehéz)
3. van e jelentősége annak (vagy valamikor vége van e ?) a Survive modnak Gai  -nál ?
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #999 Dátum: 08 máj 11, 16:57:28 »

shizune küldetésénél meg kell keresni pár dolgot a térképen ha nyomsz egy háromszöget ki is teszi neked oda ha megvan minden cucc ami kell vissza mész shizunéhoz beszélsz vele aztán ki kell menni arrol a helyről

ha kimentél egy sérült ninja vár akinek válaszolni kell hogy milyen gyógymodot használjon (nekem eddig mindig a másodikat kellett választanom) ha jl felelsz vége is a küldinek

a 100 banditás küldetésnél nekem sakurával és saival tudtam megcsinálni mert jó terület támadásaik vannak és persze narutoval át kell menni 'róka módba'
Naplózva

Sasuke95
Vendég
« Válasz #1000 Dátum: 08 máj 11, 17:09:59 »

nemtudná valaki hogy  A z   1 corties   2. pályánálott van 1 nagy karóazon hogyanb lehetne átjutni????
Ember Helyesírás...
Lenyomod 2-ster az előrét és rohan az ember és felfut a falon
Vagy:Használj tekercset
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #1001 Dátum: 08 máj 11, 17:18:40 »

Pedig egyértelmű csak vak vagy mangekyo.
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1002 Dátum: 08 máj 11, 19:20:11 »

Na végre megértette bence12 a kisvideós támadást. Na de tényleg az Ultimate Ninja 2-ben van úgy hogy a joystick-ot kell forgatni, van olyan hogy jönnek egymás után a gombok és hogy ki tud többet lenyomni és van hogy csak egy gomb van amit kegyetlenül kell nyomkodni, de csak azt az egyet. Naés én arra vagyok kíváncsi hogy az Accel 2-ben nekem mindig csak az van hogy jönnek sorban a gombok.És csak ez az egy van miért? vagy lehet a többit is csak én nem tudom?
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1003 Dátum: 08 máj 11, 20:22:33 »

Pedig egyértelmű csak vak vagy mangekyo.

Off: Mangekyou tőled mindenki kötekszik ikszdé  Mosolyog
On:Zabuzat hol találom (vagyis a klonját vagy mi az ? )
És Köszi Tomix Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 20:25:29 írta Bence12 » Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1004 Dátum: 08 máj 11, 20:58:10 »

(Off: Mangekyou tőled mindenki kötekszik ikszdé  Mosolyog)
Hát ez értelmes volt de tényleg jól vágod a magyartot Nevet Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk Nevet Na de amúgy Zabuza-t az akatsuki volt barlangja előtti tónak a szélén meg Haku is ottvan. Egyébként nyugodtan kérdezzetek mert én teljesen átvittem másodszorra a játékot minden karakter megvan minden misszió, már csak a pénzt gyűjtön hogy legyen mégtöbb de amúgy tényleg megvan már minden.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins