25 feb 22, 17:29:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 479935 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
hrubi
Vendég
« Válasz #795 Dátum: 08 ápr 07, 14:36:47 »

Üdv srácok!
Én már (gép szerint) 20 órát nyomtam vele...De lenne egy baj...Kb 5 órát azzal töltöttem(tök) hogy keres(t)em a Sasukét és Yondaimét...De még mindig nincsenek meg...(persze a kis Sasukéról van szó...)Sehol sincsen egyszerűen...3szor átnéztem a világot de sehol már nincs győzd le ezt meg azt már csak Gainál van ilyen torna féleség abból is már csak egy része kell...Mikor kapom már végre meg őket??? Technikai KO Technikai KO Neeem Neeem Lehánylak

Előre is Kösz a segítségeteket!! Pirul Mosolyog
Naplózva
hrubi
Vendég
« Válasz #796 Dátum: 08 ápr 07, 14:40:34 »

Valaki tud egy oldalt linkelni az angol Naruto Ultimate Ninja 3-ról.......

És ha valaki tudja mit kell csinálni a naruto narutimate her 3-ban (naruto ultimate ninja 3-ban) Az elején mikor a békát amit jyraia megidézet és le győzzük és kakashinak el kell Pakkunt (a kis kutyát) kapnunk egy karton dobozzal a fejünkön. De mindig elemenekül a kuty . Lécc i írjatatok Köszi :narutomosoly:
Na én tegnap szereztem be! Minden tőlem telhetőt megteszek h végigvigyem Nevet Még csak most vertem le Kankurot ebbe a gyémántgyűjtésesbe... Nyelvesít
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #797 Dátum: 08 ápr 07, 14:45:29 »

U. Kornel: Erre annyit tudok mondani hogy ... és ... figyelj 100% hogy amit leírtam működni e kell mert nem csak én csinálom így. Olyan kimondottan nincs hogy nem olvassa ba hanem nehezebben vagyis nállam és környezetemben nem forult még elő senkinél ilyen van egy nagcsomó fajtájú DVD-m. Hogyha azt írja hogy hejez be egy ps2 vagy ps játékot (persze angolul) hogy ez ne forduljon elő azt kell csinálnod hogy amikor berakoda játékot és meghallod hogy elkezdi olvasni tuod egy picit felzúg vagy hogy mondja mhogy értsd akkor újraindítod ha így se akkor meghalt a ps2 ha más játékoknál is ezt csinálja vagy nem jó a chip. Nállam is így kell hogy le játsza a játékot amikor beolvassa és újraindítom és működik. Végül persze hogy nem regisztráltam 30 dollárért vannak hozzá patch-ek vagy crak vagy egyéb törések és ennyi amúgy én a 7-et használom.
hrub: Csakk akkor tudod megszerezni a kis Sasukét ha már voltál a labirintusba (ha jól emlékszek). Yamatot pedig akkor fogod megtalálni a tetőn ha már minden klónt (azok akiknek a fej fölöt egy jel van és harcolni kell velk mongyuk én sem értem hogy mért klón de klón) legyőztél akkor mge fogod találni a tetőn.
Naplózva

hrubi
Vendég
« Válasz #798 Dátum: 08 ápr 07, 14:51:54 »

hrub: Csakk akkor tudod megszerezni a kis Sasukét ha már voltál a labirintusba (ha jól emlékszek). Yamatot pedig akkor fogod megtalálni a tetőn ha már minden klónt (azok akiknek a fej fölöt egy jel van és harcolni kell velk mongyuk én sem értem hogy mért klón de klón) legyőztél akkor mge fogod találni a tetőn.
Milyen labirintusba??? Ha Orochimaru bázisára gondolsz ott is voltam vagy 4-szer... NeeemÉs nekem nem Yamato kell hanem Yondaime de szerintem te is arra gondoltál :'X És milyen tetőn??
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #799 Dátum: 08 ápr 07, 16:28:19 »

Ja igen arra gondoltam csak részleges sötétség borult az agyamra  Nevet. Nem tudom mi a pontos neve én labirintusnak neveztem el tudod van egy olyan rész ahol mehetsz ilyen RPG módba Sasukéval elég idegölő feladat és unalmas majd utánna egyszer majd oda el kell menned Narutoval Sakurával Saival Yamatoval. Ezzel a csapattal is végigmész a labirintuson és ha végigmentél beszélsz Tsunadéval. Ha jól emlékszek ekkor visszamész Orochimaru rejtekhelyére és a legelső ajtó jobbra abban lesz kis Sasuke.
Igen Yondaimére gondoltam csak már említetem hogy sötétség még mindig tart a hatása úgyhogy. Nagyon nagy részletekben. Ha legyőztél minden klónt amitelőbb elmagyaráztam hogy mire gondolok meg mások is így hívják csak nem hosszú Ó-val de így magyarosabb. na ha legyőzted az össze ilyen klónt akkor megtalálod Yondaimét (itt van a sötétség része) :'Xtudod van a főutca van az az épület amibe a kagék voltak nem tudom mi a neve annak az épületnek csak annak az egy épületnek lehet felmenni a tetejére és ott lesz yondaime.
Most ennyit tudtam segíteni vagyis remélem valmit segítetem.
Naplózva

hrubi
Vendég
« Válasz #800 Dátum: 08 ápr 07, 17:42:43 »

Ja igen arra gondoltam csak részleges sötétség borult az agyamra  Nevet. Nem tudom mi a pontos neve én labirintusnak neveztem el tudod van egy olyan rész ahol mehetsz ilyen RPG módba Sasukéval elég idegölő feladat és unalmas majd utánna egyszer majd oda el kell menned Narutoval Sakurával Saival Yamatoval. Ezzel a csapattal is végigmész a labirintuson és ha végigmentél beszélsz Tsunadéval. Ha jól emlékszek ekkor visszamész Orochimaru rejtekhelyére és a legelső ajtó jobbra abban lesz kis Sasuke.
Sajna ezt a felét nem vágom! :(Labirintus...Nem tom...Én Orochi rejtekhelyét hívtam Labirintusnak :PDe Sasukéval is kell menni???ehh...Meg a Yondaime is csak akkor lesz meg ha Sasuke meglesz Pontosan (I)Hm...Kakashi csapattal már bunyóztam Sasukéval(ahogy mondtam) azaz én úgy gondoltam kivittem már a játékot :hmm?:Vagy lehet az a baj hogy Már nem a klasszikus csapattal vagyok???(már Naruto Neji Kakashi Ördögi)
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #801 Dátum: 08 ápr 07, 18:16:50 »

Mikor Pakkunt el kell kapni,akkor ugy kell,hogy amikor ott vagy elotte kb 16-17 méterre,akkor lassan kell megkozelitened.a képen alul van 3 gomb.amikor 15 méterre vagy,akkor a kozépso gomb fog kivilágitani és ilyenkor el kezd magában beszélni ,hogy valaki vagy valami van itt és el kezd forogni.mikor feléd fordul nem szabad semmit sem csinálnod,de mikor elfordul akkor lassan kell odamenned hozzá(nem futnod mert akkor el fog futni)mikor már kb egy 5-3 méterre vagy tőle,akkor jelezni fogja,hogy nyomd meg a kört.nemtudom sokat értettél-e belőle.ha nem megpróbálom elmagyarázni érthetőbben :'X
Naplózva

AHOA
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #802 Dátum: 08 ápr 07, 18:34:18 »

Akkor mondom másképen van Orochimaru rejtekhelyén egy leláncolt ajtó eddig oké? Na ha igen akkor nem tudom hogy te hol tartasz de ha volt már egy olyan rész amikor Sasukéval kell menni a leláncolt ajtón belül ahol egy labirintus szerőséget találsz. Igen és tényleg csak akkor tudod megszerezi Yondaimét ha mindenkit legyőztél.
Figyelj már sokszor mondtam és lehet hogy sokan unják de töltsd le a végigjátszást mit TexA86 fordítot és itt az oldal is le tudod tölteni 2 vagy 3 link is van de szerintem az enyémet mer nem tudod mert a spedshare nem sokáig tárolja a dolgokat.
Naplózva

hrubi
Vendég
« Válasz #803 Dátum: 08 ápr 07, 18:56:00 »

De hogy lehet bemenni a leláncolt ajtón??? >.<# Hümm-hümm Neeem
Naplózva
Nejiken
Vendég
« Válasz #804 Dátum: 08 ápr 07, 19:16:52 »

Nekem megvan a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 1... a kettő még mindíg jővőben van... de nagyon jó! A kettőben már az összes szereplő benne van, még Peint is lehet látni egy kis ídőre, bár az az egyben is benne van ha végigviszed a futkosos pályát... blehh de utáltam a kiscsajt megmenteni... :/

Te mirol beszélsz? most az hogy egy bejátszásban 1mpig szerepel az nem mondhatni tul nagy szerepnek... egyébként meg énis utáltam az 1ben amikor sokszor ide oda kellett rohangálni...

hrubi: KB sok kis küldetés utan kaspz egy postástol egy levelet amit át adsz Tusnadenak aki elkuld téged hogy Sakurával és Saial meg Yamato Sensei el menj el Orochiamru bázisára, elotte beváltasz Sasuke modba és végigviszed a 20 pályát amit ad, majd uyganezt Narutoékkal
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 07, 19:18:09 írta Nejiken » Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #805 Dátum: 08 ápr 07, 21:35:38 »

CSÁ!
THX a választ!
Csak igen az a gáz hogy japán ezé semmit nem lehet belőle érteni!De nekem ugy lett meg a Naruto Shippuuden: Narutimett Accel-hez az összes karakter hogy haverom angol végigjátszás segitségével végigtolta majd elhozta és vs-ben vagy 2 orát nyomtuk!Ugyhogy sak valami jo végigjátszást kell hozzá keresni és jo lesz a game!

Hogyan vitted vs-be ezt nem értem ott hogyan lehet karit szerezni??
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #806 Dátum: 08 ápr 07, 22:23:51 »

Ez a Naruto Ultimate ninja 3 vagyis japán változat  Naruto Nartimate Hero 3 Mosolyog
Valaki segitene én már az elejn elakadtam amikor Jyraiat legyőztem (ő nagy békával volt) és Pakkunt  Kakashi kutyáját el kell kapni nem tudom és utána mit kell előre is köszönöm a válaszokat,, Arigatou
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 07, 22:26:07 írta Bence12 » Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #807 Dátum: 08 ápr 08, 10:55:41 »

Md.House azt írta hogy egy angol végigjátszással végigvittete a történetet majd egymás ellne játszotak amikor már meg volta karakterek nagy rész vagy mind szerintem... szerinted?
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #808 Dátum: 08 ápr 08, 15:12:15 »

na a chippel nem lehet baj mert más írott játéka elindul de tőle nem tom megkérdezni hogy hogy írta mert kapta.a play stationnal nem lehet baj (előző indok)na akkor nekem neroval nem működik...a please insert................-nél pedig 1000-szer újraindítittam .úgyhogy nem tom mi lehet a baj?nem leet hogy valamilyen szoftver kell hozzá vagy valami?

Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #809 Dátum: 08 ápr 08, 16:38:42 »

Nem akkor kell ujraindítani amikor már kiírta hanem amikor beolvassa berakod és már abba szent pillanatba elkezdi olvasni egy kis zúgás vagy moraj vagy nem tudom máshoz hasonlítani amikor ilyn hangot hallasz akkor újraindítod. Nállam ez így bejön!
Figyelj nem tudom hogy te csak a neroval próbáltad e de ajánlom figyelmedbe ultra iso én azzal írok csak mondtam hogy neroval hogyan leht nállam és haveroknál tökéletesen működik amit leírtam ulta isoval és szintúgy neroval is nem tudom hogy mit nem csinálsz jól.
Képekkel "ábrázolva is megcsináltam" ha így se jó akkor nem tudom mért nem jó!
1. lépés
http://kepfeltoltes.hu/080408/seg_ts_g_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. lépés
http://kepfeltoltes.hu/080408/seg_ts_g_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3. lépés
http://kepfeltoltes.hu/080408/seg_ts_g_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez a program az Ultra ISO próbáld meg ezzel és ha nem működik akkor nem tudom és az esetleges hejesírási hibákírt elnézést kérek.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 17:08:07 írta Richard » Naplózva

Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins