25 feb 22, 18:23:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480004 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Richard
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #585 Dátum: 08 feb 19, 19:11:46 »

Had2222 menny vissza Tsunadehez és dumálj vele majd menny vissza a a leláncolt ajtóhoz jó hogy ha elég fejlett vagy mind a három karakterrel ja és muszáj maggaddal vinnad sakurát sai-t és yamatot és akkor biztos hogy be fog engeddni először én is azt hittem ott hogy nagyobb szintre kell fejleszteni az embert de vissza mentem Tsunadéhez és dumáltam vele és amikor odamentem az ajtóhoz és elmondtam neki hogy sezam tarúj egyből leeset a lác az ajtóról
ja és a fel fel kör kombináció ha jól tudom sasukénél akkor az az hogy fogja a kardját és darabokra vág és utánna meg egy villanás és szerintem akkor esne szét az ember de ez nem egy játékba való dolog
---------------------------------------------------------------
Shikamaru nekem is eltudnád küldeni PÜ-ben hogy akkor mit kell még mmilyen pöcköt kell átrakni eltudnád magyarázni igaz az én ps-em ki van chppleve de érdekel a dolog
előre is kösz
Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #586 Dátum: 08 feb 19, 20:58:59 »

Rendben, köszii-köszii, már én is gondoltam erre, és tudom, de én a vidiben azt láttam hogy azt a kombinációt mutatja.. ???
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #587 Dátum: 08 feb 19, 21:57:11 »

Ur isten gyerekek!   O.o
Megnéztem azt a kisvideót amit "Naruto and Hinata" mondott, és igaza van!

Ezért is kérek mos: BOCSÁNAT, BOCSÁNAT, BOCSÁNAT, BOCSÁNAT, BOCSÁNAT-ot és még számolj hozzá 995-öt!   :'(

Nos Tényleg meg lehet csinálni az Idősebb Sasukevel azt a nagy tűzgolyó támadást!
ÉS már meg is csináltam!!!!!!!!

Mégmielött belekezdenék abba hogy hogyan elötte egy kis infó ezzel kapcsolatban!
------------------------------------------
Na most, ugyebár vannak a játékban bizonyos ládák amikben kunaik meg egy-két cuccosok is vannak! (ezeket legkönnyebben ugyebár a klónokkal /Naruto esetében/ lehet megkeresni a kistérképeken)
Na most ezekben nem csak dolgok vannak hanem Jhutsu tanulások is!!!!
Ja és Jhutsu tanulást még Misszió teljesítésekor is lehet szerezni!!!

Hogy mi a Jhutszu tanulás?: Nos, különböző karakterek főbb jhutsujainak megtanulása!
Ezeket ugyanúgy mint a hero 3-ban, is lehet váltóztatni hogy VS módban kinek mi legyen a fel+fel+kör avagy a le+le+kör kombinációja!

És most jön az hogy hogyan lehet ezeket kiválasztani hogy pl.: Sasuke a fel+fel+kör kombival ne a kardozós jelenete legyen hanem valamelyik másik karakter Jhutsu idézése!!!
Merthogy Sasukenak be tudom állítani hogy ne csak a chidorit tudja hanem a Rasengant vagy Thunade hatalmas rugását vagy Itachi Kanon_Gokakjou Jhutsuját...vagy miét!
----------------------
Először is lépjetek bele a VS módba!
1. Válazd ki a számodra tetszőleges karaktert
2. Váazd ki a segéded
3. Válazd ki a harci területet
4.....................nos itt lehetne okézni hogy induljon a játék de én most azt mondom hogy itt ÁLLJ-atok meg!!!
mért...?   Mert most Nyomjátok meg a Háromszög gombot ( "/\")...(még mielött elindítanátok a párbajt)

Ekkor megjelenik a kiválasztott karaktered feje alatt két kicsike táblázat ami pont ERRE szolgál hogy kicseréld erre a meccsre hogy milyen Jhutsut tudjon alkalmazni a harcban!
Természetesen nyilvánvaló lessz hogy a két táblázat melyik billentyűzet kombinációra van....( fel+fel+kör; le+le+kör)

Namos ha már minden jhutsut megszereztetek a játékban...(most magamból indulok ki mert már mind meg van)...
akkor én a fel+fel+kör kombinációra (vegyük Idősebb Sasuke-t példának) alapból arra van állítva hogy a kardozós jelenete van...namost ha elindulok felfelé a felsorolt támadások között akkor a kiinduló pontot beleszámítva a 8.-dik az Oriás Tűzgömb Jhutsu, (ami mellesleg Itachi-é)

....de ajánlom bármelyiket mert tök izgi hogy egészen más Jhutsu-kat használhatsz mint az adott karaktered képes!
Tehát ezek szerint csak ugy mint a Narutimet Hero 3-ból ismert tipikus jhutsu cserélgetős dolog ebben a játékban is megvalósult! Csak egy kicsit rejtettebb formában!!  ???

Na remélem tudtam segíteni, És mégegyszer is Bocsánatot kérek a hitetlenségemért "Naruto and Hinata"-tól!!
Ez az infó még nekem is új volt!

Ja és mégvalami!!!
Én ugyan nem néztem meg.....mert nincs rá időm...de szakítsatok időt othon arra hogy az accel 1 -ben is meglehet e ezt csinálni!!??
Lehetségesnek tartom...mivel az accel sorozat lényegében a hero 3-ra épűlt!!
Had2222:
Nos ezt Richard a magyarázatábol kifelejtette pedig úgy rémlik mintha ö fedezte volna fel...hogy az hogy nem tudsz bemenni azon az ajtón pedig nincs már rajta a lánc....az azért van mert nincs teleport tekercsed...mindenképp szerezz be párat!

---------------------------
Gadzoo:

Nos még mielött megírtam volna már elötte 2* is végigvittem a játékot és a másodszori alkalommal már több mindenre derült fény számomra. Persze hozzáteszem az összes eddigi Narutó játék megvan ps2-re tehát nem volt nehéz dolgom!  Nevet

És láttam hogy egy-két emberkének kezdtek nehézségei lenni a játékban...hát úgydöntöttem hogy segítek...hamár én ennyire "ügyi" lettem...   Nyelvesít  De nem akarom magam fényezni!  :-X

« Utoljára szerkesztve: 08 feb 19, 22:09:50 írta TexA86 » Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #588 Dátum: 08 feb 19, 22:09:33 »

Semmi baj TexA86 csak az a bökkenő, hogy megnyomom a háromszöget és bejön hogy le le kör meg hogy fel fel ör meghogy ugye mit lehet vele csináli és hiába nyomok kört nem lép bele gondolom megkéne őket szerzni na mind1 ezentúl erre gyúrok és köszi az infót.
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #589 Dátum: 08 feb 19, 22:14:54 »

ööö..izé....szerintem ami neked fel van sorolva az már te megszerezted...
Kattints valamelyikre (vagy a fel+fel+kör vagy a le+le+kör) akkor tudod kiválasztani hogy melyikjet is akarod...
aztán ha kiválasztottad kattints rá (kör)
akkor ezt elméletbe be is rakja a (pl.: fel+fel+kör-re)...de most a "X"-et nyomd meg hogy kilépj a táblázatból...majd nyomd meg a "kör"-t hogy hogy elindítsd a játékot.

Tuti garantált mert ami neked nincs meg azt eleve nem teszi a lista közé!
Ha azonban nem engedi azt látod nem tudom miért mert nekem mindegyik bejött és eléggé szórakoztató volt! Nevet
Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #590 Dátum: 08 feb 20, 13:14:35 »

egyre analfabétább Pojén leszek ezzel a játékkal kapcsolatba Texa igen én kérdeztem meg ezt a teleportálós tekercses dologt namost én elteleportáltatam magam a közel a barlanghoz odamentem ez ejtóhoz és egy szöveget hozott be namármost én hülye arra gondoltam fejleszteni kell az embereket elég jó lfel is fejlesztetem mindent amivel a küldetésre kellet menni szintén odamegyek az ajtóhoz de ugyan az a japán szöveg én akkor azt hittem hogy széttöröm a konzolt de lehiggatam és visszamentem konohába és megint dumáltam Tsunadéval és visszamentem az ajtóhoz és akkor leeset ról a lánc nem tudom én nekem így jött össze Pontosan :'X :'X :'X
Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #591 Dátum: 08 feb 20, 18:06:32 »

Hűha, ezt a jutsu cserélgetős izémizémicsodát én is kipróbálom!  Nevet  Am. meg már végre betudtam menni az ajtón!!xD
(Na jó, már tegnap)
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #592 Dátum: 08 feb 20, 21:07:55 »

vki tud segíteni abban h Kakurou-val mit kell csinálni?
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #593 Dátum: 08 feb 20, 23:14:05 »

Végre megjöttem a melóbol!   Szomorú
Reggel 5-től idáig tartott.
--------------
Shikamaru12:
Nos végre sikerült elküldenem neked a végigjátszást amiben már látni fogod, hogy mit is kell csinálni Kankuro-nál!

Ne ilyegy meg az e-mail-től, mert nem a naruto91-es ről küldtem hanem sajátról...és ezt is csak úgy tudtam hogy megvan nekem az "Outlook Express" progi.
Valamiért már napok óta cseszegelődik a Freemail. Nemtudom mért az összes ismerősöm törlődött mindkét e-mail címemen belül... Ráadásul meg senkinek sem tudok levelet küldeni mert azt írja ki amikor el akarnám küldeni:
HIBA!- a levél küldésében, a válasz üres!
Fingom nioncs hogy ezzel mi a rákot akar velem közölni...ezért szeretném megkérdezni hogy van e még rajtam kívül valakinek baja a freemail-jével!??
Van egy olyan sanda gyanum hogy valaki feltörte az e-mail-emet és belekotnyeleskedett vagy az is lehet vírust kapott vagy nem tudom....annyira de annyira pipa lettem hogy elővettem az "Outlook Express"-t és onnan próbáltam levelet küldeni. És végre imáim meghalgattattak! A progival sikerült de még mindíg gonjaim vanna a freemail-lel!
Szal valaki adjon már egy tanácsot ezzel kapcsolatban, Légyszi!!!!  Azt nagyon megköszönném!
Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #594 Dátum: 08 feb 21, 14:26:51 »

Texa nállam is sz*rakodik a freemail :/
----------------------
lenne egy kérdésem hogy most kibával meg akamaruval van egy küldetésem azt írtad a végigjátszásban hogy oda kell menni az akatsukinak a barlangja elé és egy cucot meg kell kereseni. nekem az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatba hogy az számít hogy odateleportálok vagy végigjárom az utat odáig a másik hogy biztos hogy ada kell menni és meg egy hogy naggyából hol találom mert nem látam semmi különöset
előre is kösz
Naplózva

Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #595 Dátum: 08 feb 21, 15:18:36 »

kösz Texa Mosolyog és nem tom mi lehet a freemail-el  Neeem
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #596 Dátum: 08 feb 21, 19:30:49 »

Richard:
nos nem egészen úgy fogalmaztam a végigjátszásban hogy az akatszuki rejteke előtt...hanem onnand egy pályaszakasszal visszább, ahol a Gai csapat csabdába esett az akatsuki pecsétek miatt.
Ez alatt azt értettem hogy amikor megkellett keresni az 5 pecsétet és mindegyiknél egy egy másolat volt amit le kellett gyürni...(nos azon a pályarészen) a térkép bal felső sarkában van egy vízesés és ott van az a tárgy amit vissza kell vinni Konohába a Srácnak akinek Kiba elfogadta a misszióját.

a másik dolog hogy fontos e végigmenni avagy lehet e teleportálni...nos szerintem egyáltalán nem fontos végimenni...igaz odafele kétszer megálnátok dumcsizni egymással, de semmirő sem lessz szó csak annyiról hogy..."hú már közeledünk, már érzem a szagát"...vagy ilyesmi.
Szerintem nyogodtan teleportálj...bár mire megkapod ezt az üzit szerintem már kész is vagy a misszioval...   :'X

Shikamaru12:
Nagyon szivesen! Nevet
Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #597 Dátum: 08 feb 21, 19:45:47 »

igen én voltam hülye már megcsináltam de azért kösznos lenne egy újjabb kérdésem minden kiss misszóval kész vagyok kivéve a Kankuros-sal nem találok olyan cucut amivel ojan leszek hogy nem üldöznek a banditák pedig mindenből legelább van egy darabb és mind a két boltban vettem mindenből egy drabott minimum vagy több kell? Ez lenne a problémám hogy potosan hol található ha belemegyek cucok közé akkor lehet vinni oldalra mongyuk úgy hogy egy másik menürészbe de az is a felszerelések között van azt megtudnád mondani hogy mejikba van 1.-be, 2.-ba....
és nem tudom yondaimét akkor kapm meg ha végigviszem az össze küldetést vagy csak egyszerűen nem találom nem tudod véletlenül hogy mejik pájarészen találom?
nagyon köszönöm az eddigi segítséged is és remélem erre az utolsó 3 kérdésre is tudsz még válaszolni
előre is kösz
Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #598 Dátum: 08 feb 21, 20:06:44 »

Richard ha játszottál az accel 1-el (lehet itt van a baj), és uyanazzal a memóriakártyával játszol a 2-vel akkor csak azokat a karikat nem kapod meg akiket a karrier során kapsz egyébként mindenkit még yondimet is.
Ja és TexA86 el tudnád nékem küldeni a végigjátszásod?
Ha igen akkor írtj ide és akkor megadom a címemet.
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #599 Dátum: 08 feb 21, 20:20:20 »

én nem játszotam az accel 1-el nem tudom mi lehet a baj és van egy tippem is hogy hol lehet yondaime a hokage épület tetején ugye...?
remélem Texa vagy valaki tud segíteni a Kankuros kérdésemmel kapcsolatban... :'X
Naplózva

Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins