25 feb 22, 18:52:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480039 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
TexA86
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #555 Dátum: 08 feb 17, 16:54:11 »

Csak ezt tudom ajánlani:
http://www.mininova.org/tor/1051833
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Gohan666
Vendég
« Válasz #556 Dátum: 08 feb 17, 19:44:56 »

Köszi Texa, kész vagyok, végigtoltam végre a játékot!  Nevet
És lehet hogy elkezdem majd részletesen leírni a jutsuk, vérvonalképességek és hasonlók magyarázatát, ha elkészült akkor írok neked.(De az se biztos hogy elkezdem, sajna idő szűkében vagyok.)  ;D

Különben ha jól tudom akkor most márciusban adják majd ki a  játék folytatását, az Accel3-at és már nagyon várom!!
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #557 Dátum: 08 feb 17, 20:45:18 »

Nem tudom hogy jól tudom-e, és távol áljon tölem hogy azt mondjam "rosszul tudod"!
De nem az Uzumaki Naruto Ultimate Ninja 3 lessz most márciusban kiadva...angolul?
Vagy tényleg amellett még az accel 3 is megjelenik?
Egy csöppet furcsállanám mert az accel 1 és 2 között szinte 1 év van, ha most kiadnák az accel 3-at....nos egy kicsit fura!
Bár tényleg tök jó lenne! Mosolyog

És még valami! Amint lessz egy kis időm be is konfigurálom a végigjátszásba amit te küldtél, és téged is hozzáírlak a szerkeztők közé... Nevet  ha nem bánod?
Mégegyszer is KÖSZI!
Naplózva

Shini
Vendég
« Válasz #558 Dátum: 08 feb 17, 20:55:34 »

ma hajnali 4-kor végigvittem  az anime szerinti RPG játékot, meg is kaptam minden cumót, meg mittomén, deh, amit nemrég említett Had2222, ez a Sasuke rpg, ezmih? lehet,h csak egyhülye kérdés, és szétvok zuhanva, de meg kell tudnom xD
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #559 Dátum: 08 feb 17, 21:41:23 »

Nos nemtudom észrevetted e, de Orochimaru rejtekhelyén van egy leláncolt ajtó!
Nos abban rejtőzik az igazság amire te kiváncsi vagy!
lapozz a 8.-ik oldalra és olvasd el amit én írtam ezzel kapcsolatban! Mosolyog
Ja és ajánlom a végigjátszásom  Nevet , feltéve ha igényt tartassz rá!
Naplózva

Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #560 Dátum: 08 feb 18, 14:38:44 »

Texa nagyon köszi a végigjátszást!!!
Még sajna nincs ps2-őm de a közeljövőbe tervezem h beszerzek egyet (muhaha Nevet) , szóval elspájzolok minden infót a játékról!!
Megkérdezném továbbá tőletek (kicsit off lesz sry)  hogy mennyi most egy ps2+csipeltetée mennyibe kerül??
Meg valami olyasmit is hallottam h a csippeltetés elronthatja a ps2-t!! Ez igaz??
Valaki pls válaszoljon! Nevet
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #561 Dátum: 08 feb 18, 14:59:15 »

Gadzoo hát az attól függ hogy használttat vagy újat akarsz ha használtatat akkor a gugli Nevet a barátod és külömböző fórumokban találhatsz hírdetéseket például Nyelvesít vagy ha újat akarsz akkor elmész a házadhoz legközelebb lévő nagyobb elektronikaiboltba és visszel magaddal 40000Ft (kerekítve) mert már 39000 játékkal karral kapsz slim ps2. Hát az hogy elromlik e a ps-ed ha chipelik az a szerencsénmülik tipukus esetek (nem mindenkinél) lefagyás és hasonlók és a új slim ps2-t veszel és azt chippelteted ki annál olyan 70% hogy valami baj mutatkozik előbb vagy utóbb. Ezért is találták ki a BOOT DVD-ket hogy ne keljen chipelni veszel 4000Ft-ért eggyet és játék előt berakod a boot dvd-t majd kiveszedéd és mehet a másolt játékkal valő kikapcsolódás.
Én ennyit tudok a kérdésedre válaszolni.
Ja és TexA én úgy tudom hogy az Accel 1 és 2 kiadása közöt sak 4 hónap telt el én így tudom de lehet hogy rosszul.
Naplózva

Gohan666
Vendég
« Válasz #562 Dátum: 08 feb 18, 15:07:26 »

Nos, Texa abban biztos vagyok hogy az Ultimate Ninja 3 márciusban jön ki, de egy ismerősöm szerint az Accel3 is most fog megjelenni. Bár lehet hogy összekeverte a 2 játékot.  ;D
De ha tudok valami biztosatakkor írok >Szomorú  :-[
Naplózva
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #563 Dátum: 08 feb 18, 15:33:55 »

Hát nem tom.....  :-[ :-[ :-[
Azért elég nagy rizikó h egy 40000 ft-os ps2 elromlik!
Akkor a 40k-nak... :'( :'( :'( :'(
Amúgy hány kari van a játékban??
És a kisvidis kombókat ténylag csak anni megcsinálni, hogy fel-fel kör??
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #564 Dátum: 08 feb 18, 17:08:54 »

Nevet Nevet az utolsó két értelmetlen hozzásszólás elünt :-\ :-\ Nyelvesít
nem tudom pontosan hány karakter van benne de szerintem megközelíti a 100-at
a kis videós támadások annyi hogy háromszög és kör és hogy miejik támadás fogja csinálni az meg a chakra szintedtől is füg és néhány emberénél attól is hogy ki a segítője ha jól tudom kacsint
és Gadzoo ha nem akarsz kockáztatni akkor keresel egy hírdetést vagy egy fórumot ahol jó álapotban lévő chippelt ps2 adnak általába játékokal memorya kártyával és kar(ok)al használd bátran a guglit nem tudom elmondani elégszer hogy a gugli a "barátod" (de már erről is derültek ki dolgok hogy tárloják az IP és így tudnak személyre szóló reklámokat küldözgetni és hogy az IP cím alapján meg tudják mondanni mikor mit néztél) úgyhogy mindig néz a hátadmőgé Hümm-hümm :-\ :leut:
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 17:56:42 írta Richard » Naplózva

TexA86
Gennin
*

« Válasz #565 Dátum: 08 feb 18, 17:52:59 »

Richard:
Erről a BOOT DVD-s dologról még tudnál mesélni priviben?
Lehet hogy én vagyok nagyon maradi, de ez nekem még új!?
Igaz, soha nem kötött le az efféle konzol játékok mint pl.: a psp, ps2, Xbox..meg egyebek...
Még csak a ps2-met is az unokatesómtól kaptam...eléggé "leééve" azt.
Nekem nem volt gondom csippeltetéssel mert már úgy kaptam, és ugytudom amint megvette a ps 2-jét a csippeltetés után egy-két héttel késöbb kezdett neki rosszul működni.
Töbször is volt szervizben, és most ugy néz ki mintha nem lenne gondja a beolvasással de a ládszat csal mert jelen pillanatban nem a talpára van fordítva a gépem hanem az élére (majdhogynem fejtetőre), mert csak így olvassa be a dvd-ket. Ráadásul még mindíg nem olvas be más játékot csak a Narutosakat...nemtudom hogy ezt most mért csinálja...ujjabban ez a mániája! Ugylátaszik őt is megfertőzte a Naruto Mánia!  :-X
Valami érinkezési hiba lehet amit nem tudtak megjavítani és már az adatkábelja is rosszalkodik mert meg kell mozgatni ha elmenne a kép vagy a hang a képernyőről!   :-X
Azon gondolkodtam hogy veszek egy zsir ujjat de félek csippeltetni, és ezért kérdem hogy mi is ez a BOOT DVD-s dolog mert ez tényleg csak most hallom először??

Ja és szerintem rosszul tudod hogy 4 honap a különbség mert nekem az accel 1 már tavaj Január óta megvan, és október körül hallottam először azt hogy hamarosan kiadják az accel 2-őt. Majd Trailer-eket a játékról november körül tudtam leszedni.
Csak ezért gondoltam azt hogy 1 év van a kettő között.Bár nem állítom az igazam...tényleg nem tudom hogy mi az igazság...még sosem jártam utána, engem csak az érdekelt hogy minél elöbb megszerezem és végigvigyem! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 18:00:41 írta TexA86 » Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #566 Dátum: 08 feb 18, 18:19:21 »

sajnos nem találtam meg a linekt ahol olvastam de pár fórumon rákérdeztem és ha fejlemények leszenek ezzel kapcsolatba akkor megírom PÜ-ben
én tényleg csak a lényegére emlékszek az a lényege hogy berakod a boot dvd-t a ps-be és ha minden igaz be fogja hozni hogy hejezen be eredeti ps2 vagy ps játékot... na ha bejüt kiveszed a boot dvd-t és berakod amivel játszani akarsz és újraindítod a ps-edet és ha minden igaz akkor zökkenőmentesen le kel hogy játsza a játékot de ha hülyeséget írok és aki ki tudja javítani szóljon hogy hülyeséget írtam és javítom
én erre emlékszek
a naruto ultimate ninja 3 egy nagy kopintás lesz az accelekre és a xbox360 megjelent rise of the ninjára hasonlít
Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #567 Dátum: 08 feb 18, 18:38:39 »

Hello mindenkinek!
nemsokkal ezelőtt kérdeztem sasukeről hogy hogy lehet pecsétbe berakni.
Nos most az a bajom , ohgy láttam 1 videót amin sasuke használja a katon gogakyo no jutsut.
Hát had ne mondjam a kedvenceim közé tartozik.
és itt van a bökkenő.
Hogy a fenébe lehet megcsinálni órák óta agyalok rajta de nem megy  Szomorú
kérem ha vki tudja a kombót írja le előre is köszi >Szomorú
Naplózva
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #568 Dátum: 08 feb 18, 19:18:12 »

Richard ha megtaláltad a boot dvd-s cuccot akkor nekem is elküldhetnéd PÜ-ben!!
Én is félek csippeltetni mivel nem akarok kivágni az ablakon 30k-t!  Szval várom a PÜ-t!!!
És végezetül: (Nevet:D:D) egy karinál 2 kicsi kombó és 3 agy kombó van???
Nem kevés ez??

Naplózva
Gohan666
Vendég
« Válasz #569 Dátum: 08 feb 18, 19:21:36 »

Richardnak igaza van >Szomorú
Az ultimate ninja 3 egy marhanagy koppintása az accel 2nek, különben március 25én adják majd ki.Én nem várok tőle túlsokat, bár csalódtam már pozitívan játékokban, és remélem ez is jobb lesz mint gondolom.  ???
Ha érdekel valakit részletesebben akkor ajánlom a www.gamespot.com -ot, csak írjátok be a keresőbe a címet és találtok képeket(és talán videókat, bár én még nem néztem) a játékból.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins