25 feb 23, 00:10:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480095 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Shikamaru12
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #540 Dátum: 08 feb 15, 20:08:25 »

vki megtudja mondani h amikor Neji és Tenten vmiről beszélgetnek odamegyek és mindenki eltűnik csak én + banditák lesznek ott akkor mit kell csinálni ja és isőre megy
Naplózva
joecy
Vendég
« Válasz #541 Dátum: 08 feb 15, 20:12:33 »

köszi!!!! Nevet Mgekaptam! Megyek is próbálkozni!!!! Nyelvesít
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #542 Dátum: 08 feb 15, 21:29:28 »

Ott meg kell várni míg lejár az idő, és nem szabad hogy elkapjanak a banditák!
Ennyi...elég unalmas egy misszió.
Csak menj egyenesen előre a pálya széléig ahogy elkezdődik a fogócska és a várj.
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #543 Dátum: 08 feb 16, 08:51:28 »

Texa az oldlam címét megtalálhatod a profilomban majd ha lesz idem akkor kerakom és feltüntetem hogy a te fordításod ha neked megfele
Naplózva

Gohan666
Vendég
« Válasz #544 Dátum: 08 feb 16, 09:15:57 »

Heló mindenki! Mosolyog
Texa végigjátszása nagy segítség volt egy pár kisebb missziónál, ahol elakadtam, de most az se segített.  Szomorú
Annál a résznél vagyok ahol Tsunadének viszünk valami kaját a homokfalu büféje előtti fickótól, aztán 3 perc alatt kell visszaérni Konohába.Az gond az hogy amikor visszaérek és odaadom a kaját aztán elűnik, akkor nincs ott Iruka edzőpályáján ahol a végigjátszás írja. :-[
Szóval ha valaki tudja hogy esetleg mit kéne csinálnom előtte, vagy hova kéne mennem, akkor megköszönném ha segítene!
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 09:18:28 írta Gohan666 » Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #545 Dátum: 08 feb 16, 15:41:19 »

Hello! Nekem lenne most egy gondom..  :-X Nos,  egy rácsot nem tudok "eltüntetni", mert bedobom a shurikent, de semmi, nem nyílik.. Mit "tuningoljak" fel most..? ^^" (Sasuke rpg-ről van szó)
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 19:05:46 írta Had2222 » Naplózva
Naruto-kun2
Újonc
*

« Válasz #546 Dátum: 08 feb 16, 19:45:53 »

Üdv minden Naruto rajongónak! Van egy kis gondom a Naruto Shippuuden: Narutimett Accel 2-vel. Kivittem a játékot de Orochimaru rejtekhelyén lévő ajtót hoz nem találom a kulcsot. Ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon megköszönném. Előre is kössz Mosolyog
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #547 Dátum: 08 feb 16, 20:39:37 »

Gohan666:
Hát ötletem sincs hogy mért nem találod Thunade-t az Iruka edző pályán! Biztos hogy jól megnézted?
Egészen a legtávolabb van a Hegy lábánál. Ha viszont nincs ott akkor fogalmam sincs hogy ez mért van.
PEdig most mégegyszer is csak te miattad azt a missziót mégegyszer végigvittem, és semmi fennakadásom nem volt. Hát csak egy tanáccsal tudlak ellátni, hogy vegyél meg mindent a boltokban mint Surikenek és Ninjusukat.
És ha esetleg nem lenne aléggé fejlesztve a karaktereid akkor nyomasd meg egy kicsit a Level szintjeiket...bár kétlem hogy ez a hiba mert mostanra már szinte Max-on van mintegyik.

Had2222:
Hát a rácsot nem is kell eltüntetni, az pont azért van mert belül egy gomb található amit azzal tudsz aktiválni ha bedobsz egy surikent! Ezután egy kisvideó jön be hogy kinyitottál valamit...vagy egy nagyobb kaput vagy egy hidat!

Naruto-kun2:
Először is nem tudom hogy elolvastad e figyelmesen a korábbi hozzászólásokat, másodszor pedig figyelmedbe ajánlom a végigjátszásom! Nevet
Először is el kell hogy foggyon Konohában a kismissziók lehetőségei...(késöbb persze még lessz)...aztán menj Thunade-hez és azzal fogad hogy várt téged! Mogyog valamit Orochimaruról és Sasuke-ről.
Ekkor kell megkeresned a kulcsot ami a rejtekhely legutolsó termében van a nagy Kígyószobor előtt!
Ha megvan nyomás vissza Thunadéhez és élvezd ki minden pillanatát hogy ezután Sasuke-val nyomulhatsz!
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 20:44:37 írta TexA86 » Naplózva

Gohan666
Vendég
« Válasz #548 Dátum: 08 feb 16, 22:55:05 »

Köszi Texa!
Megcsináltam a Tsunadés küldetést. Igazából nemértem h most miért volt ott, de a lényeg hogy kész a küldetés.
Már meg is csináltam az összes küldetést a végigjátszás szerint, de sajna még mindig nincs meg a 4. hokage és a kis Sasuke. És lenne 2 kérdésem:
 -a konohai edzőpálya és az erdő közötti Y elágazásnál található fickó ad-e küldetést, mert van felette egy jel
 -mikor legutóbb a homokfaluban jártam, Kankuro felett is olyan jel volt, szintén érdekelne h ad-e küldetést

De a lényeg az lenne számomra hogy a kis Sasuke meglegyen, szóval ha valaki tudja hogy pontosan hol találom, vagy mit kel teljesítenem ahhoz hogy megszerezzem, legyen szíves írjon!
Előre is köszi szépen!
(Különben nem tudom hogy számít-e hogy Naruto 50-es, Sakura 29-es, Sai pedig 32-es szintű)

Jaa, és Texa amit ígértem holnap elküldöm, de ma közbejött valami és még nem tudtam befejezni!
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #549 Dátum: 08 feb 17, 00:55:21 »

Nos az a fickó elméletileg már adott neked egy missziót, mégpedig hogy keresd meg az elveszett Memória füzet jegyzeteit.
Amikor mind összegyüjtötted akkor vissza kell menni hozzá....stb..
És ami Kankurót illeti, nos az is és az előző is le van írva a végigjátszásba, +még a kis Sasuke is és a 4.hokage helye is fel van tüntetve az általam fordított angol leírásban.
Ja és köszi, várom leveled! Nevet
Neharagudj hogy nem magyrázom el de már nagyon sokszor elmondták itt a forumon is...meghát már elég későre jár,megyek is lefeküdni.
Jótcakát!  :-*
Naplózva

Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #550 Dátum: 08 feb 17, 13:49:34 »

Hello all!!
Nos szval új vok a témában és kellene egy kis help!! Nevet
Q... vára megtetszett ez a játék!! Valaki tudna segíteni h honnan szedjem le???
Plussz még videókból láttam h japán:S
Ezt ti h értitek meg ?? Pl(a menüknél, a missióknál)
TexA86 küldenél nekem egy végigjátszást meg azt a fél kész angol fordítást vagy micsodát???
Előre is köszi!!
E-mail: drakehun@c2.hu
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #551 Dátum: 08 feb 17, 13:52:46 »

Hello mindenkinek!
van 1 kis problémám kivittem a játékot, és még az ultimate ninja miadt a kedvencem sasuke.
DE nem tudom hogy lehet a "nagyot" mer a kicsit tudom , betenni pecsétbe.
ha vki tudja a kombót az kérem írja le.
Előre is köszi!!!!!!!!!! Nevet
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #552 Dátum: 08 feb 17, 14:51:47 »

Igen tudom, de épp az a baj hogy nem nyílik ki az a "rácsos ajtó", csak valami szöveg jön elő..  :-X
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #553 Dátum: 08 feb 17, 14:56:46 »

Naruto and Hinata:
Szai!
Hát sajna van ezzel kapcsolatban számodra egy rossz hírem!
Nos ezt bizony kifelejtették a játékból, helyete egy igen ütős kisvideos támadást raktak be!
Szerintem lessz még eme Játéknak folytatása, és abban lessz valószínü hogy az idősebbik Sasuke már tudni fogja a pecsét használatát.
Bár abban sem bizti...mivel ha a mangát vesszük alapul akkor még bizony várhatunk arra hogy mikor használja majd Sasuke a pecsétet a játékban!

Had2222:
Hát akkor ötletem sincs...szerintem valamit elötte fel kell venni egy ládából, vagy az is lehet hogy a level szinted kell növelni.
Sajna nem tudom mi lehet a baj.

Gohan666:
Köszönöm szépen, megkaptam a leveled!
Pontosan erre gondoltam, de nem kellett volna ilyen részletességgel! Elég lett volna egy egyszerü táblázatszerűen, hogy pl.: Név, Támadások neve japánul, és magyarul, esetleg egy rövid leírás magárol a támadásról...de ez nem fontos!
Mégegyszer is nagyon szépen köszönöm, és ha esetleg lessz még időd, (ami nekem sincs sok) akkor foglalkozhatnál eme témával mert tényleg érdekelne!

Gadzoo:
nos én innend szedtem le: http://www.mininova.org/
De ha elkezded visszafele elolvasni ezt a Topikot akkor találsz egy másik linket is hogy ki honnan szedte le.
A japános dologgal kapcsolatban csak annyit hogy könnyen játszható és a legtöbb esetben könnyü felismerni hogy mit kell csinálni mivel eléggé az Anime-hez kötött a játék. A missziók nál meg az a lényeg hogy általában a térképet kell figyelni hogy hova kell menni vagy az a legjobb ha mindenkivel beszélsz....bár csak igazán az tud vele játszani ha már játszott az előzö Narutos játékokkal, és az Accel 1-el is.
És ha valamit a játékban nem tudsz...hát azért vagyunk mi mind itt hogy segítsünk egymásnak! Nevet
Bármi kell csak szólj nekünk biztos lessz valaki aki válaszol neked!
Ja és remélem megkaptad az e-mail-t amit küldtem!?
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 17, 15:45:24 írta TexA86 » Naplózva

Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #554 Dátum: 08 feb 17, 15:28:58 »

TexA86 pls nekem is válaszolj!!!!!
16. oldalt!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins