25 feb 23, 13:01:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480581 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
akamatsu
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #510 Dátum: 08 feb 10, 18:46:56 »

hello!!
amm tudna nekem valami igazán jó narutos játékot mondani illetve írni? ja és hogy hol lehet letölteni? Mosolyog
lőre is köszi..  ??? ???
Naplózva
sakura1234
Újonc
*

« Válasz #511 Dátum: 08 feb 10, 19:42:54 »

NARUTO NINJA COULIN  ahoz nincsenek kombók ???
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #512 Dátum: 08 feb 10, 22:17:43 »

Köszike!
Mostantól egy ideig, a Padavanomra bízom eme dolgot!  Nevet
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Yarkan
Újonc
*

« Válasz #513 Dátum: 08 feb 11, 18:26:15 »

irjátok le légyszi hogy ez milyen játék, verekedöse, lehet-e multyba nyomni (hamachin), modokat, meg ha lehet linket is adjatok hogy honnan lehet letölteni, plzz irja le vki Mosolyog
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #514 Dátum: 08 feb 11, 20:21:52 »

ezt a játékot szavakba nem lehet leírni Nevet.itt van egy link hozzá:http://www.gametrailers.com/player/29319.html
ha zavarna,hogy japán,akkor elkuldom neked hozzá a végigjátszást,ja és a torrent:http://gamestorrents.com/ps2-game-naruto-shippuuden-narutimate-accel-2-jap-japanese-descargar-torrent-3641.html
egyik kedvenc játékom Nevet
Naplózva

AHOA
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #515 Dátum: 08 feb 11, 21:48:19 »

Aszem azok de,már nagyon régen játszotam,ha felszeded akkor már tudod aktiválni sakurá-nál..
Amugy és a bányába találtam 5-6-ot  mindenfele..
Naplózva
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #516 Dátum: 08 feb 11, 21:52:15 »

Sziasztok ,amugy a kulcs nem mindig ugyanott van, én a legvégén találtam,,(ahol sasuke és naruto találkozott)--, lehett hogy mindenkinél máshol van.
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #517 Dátum: 08 feb 11, 22:02:48 »

azt még elfelejtettem mondani,hogy ez az oldal spanyol.hogyha megtaláltad a torrentet,amit az elobb elkuldtem,akkor ugy tudod letolteni a torrentet,hogy rámész,hogy DESCARGAR TORRENT.
Naplózva

AHOA
UchihaMadara
Vendég
n
« Válasz #518 Dátum: 08 feb 12, 12:19:50 »

Lehet hogy ez nagyon hülye kérdés de ha letöltöttem akkor hogy kell ugy kiírni hogy a ps2 le is jácca? Nevet Nevet Nevet
Nagyon megköszönném ha valaki leirná Nevet
Előre is köszi Nevet
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #519 Dátum: 08 feb 12, 14:17:44 »

Lehet hogy ez nagyon hülye kérdés de ha letöltöttem akkor hogy kell ugy kiírni hogy a ps2 le is jácca? Nevet Nevet Nevet
Nagyon megköszönném ha valaki leirná Nevet
Előre is köszi Nevet
egyszerű ha mongyuk nero 7-et használsz akkor rékattintasz arra hogy nero burning rom os behoz egy ablakot és ott van lehuzod a csószkát és ott van DVD-ROM (UDF/ISO) na arra rákatintasz vagy 4-szeresen kiírod vagy ennél ALACSONYABB sebbességgel és ha megírta utánna beüzemeld a ps2 és nyomhatod
és vannak még eggyébb programok is plUltra ISO és Power ISO vagy mit tudom én de én a a nerot és Ultra ISO-t szoktam használni mikor mekiket
remélem tudtam segíteni
Naplózva

TexA86
Gennin
*

« Válasz #520 Dátum: 08 feb 12, 19:32:41 »

Azt még hozzá kell tenni a magyarázathoz, hogyha nem CD-kép file-ban töltötted le hanem RAR-ban csomagolt több darabban, akkor először a WinRAR progival csomagold azokat egybe egy általad választott helyre. A végeredménye egy CD kép-file! (Pl: ****.ISO)
Végül azt valamely CD-DVD iró progival ki lehet írni. Alapban olyan file-okból áll össze a játék hogy a PC-d nem ismeri fel, csak a PS2-őd!
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #521 Dátum: 08 feb 12, 21:35:20 »

Azt még hozzá kell tenni a magyarázathoz, hogyha nem CD-kép file-ban töltötted le hanem RAR-ban csomagolt több darabban, akkor először a WinRAR progival csomagold azokat egybe egy általad választott helyre. A végeredménye egy CD kép-file! (Pl: ****.ISO)
Végül azt valamely CD-DVD iró progival ki lehet írni. Alapban olyan file-okból áll össze a játék hogy a PC-d nem ismeri fel, csak a PS2-őd!
hát ja szerintem ez egyértelmű azért nem is írtam bele egy pc-s játtékkal se tudsz addig játszani amég ki nem csomagolod de tényleg igazad van ezt kihagytam
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #522 Dátum: 08 feb 13, 11:13:11 »

kösz a válaszokat még most fogom kipróbálni a tanácsokat most izzítom a ps-em hajtóműveit és igen ez a faláttörés nem ment valamiért és találtam egy olyen videót ahol a gyerek az utcán csinálta a rasengan-t meg olyat csinált hogy ugrot és akkor akkor a lebvegőben csinált egy klónt és az előre dobta meg hasonlók olyat hogy és mikor lehet csinálni ja és megpróbálom megkeresni a videó linkjét a youtube-on
és kösz a válaszokat
azt a narutimett accel 2-ben lehet. >Szomorú
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #523 Dátum: 08 feb 13, 13:55:19 »

kösz a válaszokat még most fogom kipróbálni a tanácsokat most izzítom a ps-em hajtóműveit és igen ez a faláttörés nem ment valamiért és találtam egy olyen videót ahol a gyerek az utcán csinálta a rasengan-t meg olyat csinált hogy ugrot és akkor akkor a lebvegőben csinált egy klónt és az előre dobta meg hasonlók olyat hogy és mikor lehet csinálni ja és megpróbálom megkeresni a videó linkjét a youtube-on
és kösz a válaszokat
azt a narutimett accel 2-ben lehet. >Szomorú
oké akkor az 1-ben van ilyen? mert azért rémélmem nem bolondoltam még meg annyira hogy nézem a videót és odaképzelek valamit
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #524 Dátum: 08 feb 13, 14:36:54 »

Az 1-ben van ilyen.  Nevet pont azon játszok.
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins