kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 10 aug 25, 14:04:00 » |
|
Hm hm beárazták a Slim 360-hoz adott 250gb-os Winchestert is, ha esetleg valaki arcadot vesz belőle. Mennyi lehet egy szabvány winyó...mondjuk 10k-15k annál nem több. Az MS laza 130 Dollárért adja ami Európában mondjuk 130 Eur lesz. Hát legjobb esetben megáll 35ezer forintban. I láv mikroszoft
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #271 Dátum: 11 jan 19, 13:49:43 » |
|
Hm,nekem xbox 360om van,azért szeretem(és ő is engem ) mert sok minőségi játék jön ki rá. A minőségit úgy értem,hogy szép grafika,kidolgozott történet stb. Xboxom,én így szeretlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #272 Dátum: 11 jan 19, 14:37:05 » |
|
Nekem is PS2-öm van, majd be szeretnék újítani egy X360-ra.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #273 Dátum: 11 jan 28, 18:16:43 » |
|
Hello All! Irom a konzolokat: Gamecube Game Boy Game Boy Advence Nindendo Ds Nintendo Ds Lite Ps1 Ps2 PsP Xbox360
Elég sok de kb,csak 5 működik a 9-ből ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
neji4
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #274 Dátum: 11 jan 30, 17:06:15 » |
|
Hello all nekem csak 1 Xbox 350 Slimem van nagyon szeretem geci jó NArutos gamek vannak rá meg sok más FIFA(L)
Ez nem az sg fórum amennyiben nem tudsz értelmes kereteken belül maradni ne írj. Köszönettel moderátor!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 18:03:33 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 11 feb 06, 12:18:52 » |
|
http://www.gamestar.hu/sony-ngp-hivatalos-promokepek.htmlFufufufufu NGP! Nekem tuti lesz egy ilyen. Mindig is szerettem a PSP-ket, de ez totálisan, abszolúte nagyon bejön Remélem feltörni is ugyanolyan könnyű lesz mint az eddigi psp-ket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #276 Dátum: 11 feb 09, 18:42:13 » |
|
Még mindig van olyan mostani PSP amit nem törtek fel, szóval szerintem arra még várni kell. Imádom a PSP-met amúgy. Csak most rossz Addig meg itt a PS2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #277 Dátum: 11 feb 14, 05:53:45 » |
|
Én meg nagyon remélem, hogy nem tudják feltörni az NGP-t. Sőt azt is, hogy frissítésekkel megakadályozzák a ps3 törését is. A kalózkodás miatt nem érné meg további jó gameket fejleszteni ha ha nem kapnának a cuccokért pénzt. Inkább veszek pár havonta a nehezen megszerzett pénzemből pár remek játékot és emiatt nagyobb becsen is tartom, mint hogy minden sz**t letöltsek. Csak legalább adnának végre magyar store-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 11 feb 14, 07:07:01 » |
|
Aki azt mondja, hogy a kalózkodás komoly károkat okoz a software cégeknek annak nem sok gőze van a témáról. (pl Pistike, aki csak azért vett/etett PS3-mat mert dzsélbrékelve van, és lehet játékot letölteni torrentről, az egyébként sose vett volna gépet, és sose vett volna eredeti játékot sem, tehát igazán nem okoz kárt a sony-nak sem a szoftware cégeknek sem) Nem olyan egyszerű ez. A 360 évek óta fell van törve, mégis nyagyszerű játékok jönnek rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #279 Dátum: 11 feb 16, 18:01:52 » |
|
Régebben én is így gondolkodtam és a ps2-m tört is volt. Reneteg cuccal hozzá, de ahogy felnőttem a gondolkodás módom is megváltozott. Ps3-at vettem és még csak eszembe sem jutott, hogy feltörjem. Pedig most már nem anyámék keresik a pénzt a játékokra, mint amikor még tanultam, hanem saját magam. Egyébként az, hogy példákat hozol fel arra, hogy miért nincs igazam attól még sokkal nagyobb bevétele lenne a cégeknek ha nem lenne kalózkodás, és talán olcsóbbak lennének a játékok is. Nem biztos, ezt elismerem de szerintem valószínű. Ez a 22-es csapdája. Drága játék - sok pirate cucc - sok jailbrakes, modchippes stb.. - még drágább játékok - még több kalóz.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 11 feb 17, 07:26:10 » |
|
Vegyük a pc-ét az igazi kalóz platformot. A nagy cégek jelentése szerint, a kalózkodás károkozása nem több mint 2-3%, pedig az emberek közel 80%-a nem eredeti játékkal/op rendszerrel küzd. Hogy jön ez ki? Az ok az amit leírtam, akik csak setít forrásból szerzik be a játékokat/sofwareket 1, nem akarnak fizetni érte, 2 nem tudnak fizetni érte, így 1 db eredeti lemezt sem vennének, ha nem lehetne pirátkodni, tehát a játék/software piaci felmérése alatt nem is tekintik az adott régió, vagy társadalmi kör tagjai ponteciális vársárlónak, esetleg az ott értékesített anyag a statisztikai hibahatár része lesz. Amit mondasz abban is van igazság, nagyobb eladott mennyiség, kevesebb előállítási költség, tehát olcsóbb lehet a termék. És már itt Magyar oszágon is egy kereső ember megengedheti magának, hogy kéthavonta vegyen egy egy játékot, persze ez bevétel függű, van aki gyakrabban van aki kevésbé. (Nekem sincs feltörve a PS3-mam) Egy biztos a mai játékok előállítási költsége az egekben van, így nem véletlen, hogy ilyen drágák és a nagy kiadók (EA, Capco, Namco, Tecmo) kihátráltak a konzolok mügül és minden játékot kiadnak minden gépre...ez a konzolháború kifejezést értelmetlenné teszi. Ha belegondolsz nagyon sokat zuhant a játékok ára, én 1995-ben 12900 Ft-étr vettem Mortal Kombat 3-mat Super Nintendora, akkor az egy topp játék volt (anyámnak meg butikja:), egy topp cím most is ennyibe kerül, gyakorlatilag egy mostani játék talán 1/3-át éri vagy kevesebbet mint 15 évvel ezelőtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 17, 07:30:09 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
karcsi12
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 11 feb 24, 21:18:25 » |
|
PSP 3004 semmi nem veri még a go sem jóó frissitésel és jóó naruto game.ek vannak meg szeretem hogy hordozhtaó meg van egy XBOX 360 Laptomom
|
|
|
Naplózva
|
Megváltoztatom a Uchia,Hyuga,Uzumaki Clán Sorsát Amint én leszek a Hokage
Jövök már sasuke
Hé egy ráment ide én fiszetek
Raseeeeengan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 11 feb 26, 18:27:00 » |
|
Persze kereső fejjel lehet én is másképp gondolkodok majd, de amíg lehet kis pénzecskémből jelenleg inkább kaját veszek meg kifizetem a koleszt minthogy játékra költsem, amit ingyen is megszerezhetek. Habár a tesóm már régóta dolgozik és még mindig nem híve annak hogy boltban vegyük meg a progikat Szerintem ez most olyan, minthogy be akarták tiltani az online manga oldalakat, mert hogy nem veszik a mangákat a boltokban... és végülis mégis majdnem minden oldal megmaradt. (azt leszámítva, hogy a jobb oldalakon már a licencelt dolgokat nem lehet olvasni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #283 Dátum: 11 márc 08, 06:52:01 » |
|
Azért a pc-s piachoz vegyük hozzá azt, hogy sok játék INGYENES, már a nagy kiadók játékai is. (warhammer, wow trial, battleforge stb...) És csak azért kell fizetni ha extra tartalmat akarsz(minden lehetőség, kártyák, fegyverek, képességek) És akkor még a rengeteg mmo szóba sem került amiből főleg az ázsiai portok emelkednek ki. Csak abból származik pénzük, hogy bent vannak a reklámok meg sokan vesznek extra dolgokat. Máshogy már pc-n sem éri meg nekik. Persze itt is több dolog beleszól nem csak a kalózkodás. Pl a amikor a kiadók érdekeltek a perifériákat fejlesztő cégekben, ami miatt ugy is fizetsz nekik, hogy megveszed pl, az uj videókártyát a gépedbe ami az uj játékhoz kell.
De ha azt nézed, ha feltörik egy konzol védelmét akkor az azon futó játékokat is szét cheatel(het)ik. Bár nem játszottam a modern warefereval de azt hallom hogy elrettentő a helyzet. Nagyon remélem, hogy ez pl a killzone 3-al nem törtéink meg. Az ilyen pc-n meg mindennapos és iszonyatos erőkkel kénytelenek szűrni a csalókat még a nagy kiadók is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 11 márc 08, 07:24:25 » |
|
az MW2 PS3-mas feltörése nagy mértékben a játék hibája, hibás kód nem első sorban a jb felelős érte. Ha minden igaz ma jön hozzá egy patch ami ezt orvosolni fogja (reméljük). Az előfizetéses játékokat (WOW és társai) ne keverjük bele, az másik műsor, magukban használhatatlanok. Az nem tudom, hogy a hardver gyártók milyen szinten támogatnák a játékfejlesztőket, de ők is pénzből élnek, persze édek kapcsolatok és kapcsolódások vannak ami nem is titok (Nvidia és ATI játékok). Egy mai játék mindenre megjelenik, ami főképernyőt valahogy ki tudja magáből préselni, komolyan van aki fifázik mobiltelefonon? na mindegy nem egyszerű történet ez. A killzone 3 multija meg nem jó van 5 pálya team deathmatchez és még 3 különböző módokhoz és ennyi...nagyon kevés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|