Én is nagyon remélem, hogy fanart. Ne már, hogy ez legyen a valódi, mert akkor nagyon gagyi lett (a részemről).
Pedig mivel minden hivatalos oldal megerősítette hogy ez nem fake vagy fanart így kénytelen leszel elfogadni.
Pláne hogy azóta már Megerősített tény az is hogy jövő tavasszal indul a Naruto The New Generation vgay valami ilyesmi a címe Spinoff manga a gyerekekkel.
Chouji gyereke egyébként igen érdekes olyan mint valami cukormázas csoki baba.
a néger és a narancs hajú kinek lehet a gyereke?
Karui + Chouji
Ino + Sai
Azon az oldalon az új Ino-Shika-Chou van elvileg.
Na nekem pl Karui a büdös életbe nem jutott volna róla eszembe de most hogy mondod. Nem igazán értem egyébként ők ketten hogy kerültek össze.
Ino és Sai egyértelmű ja. Ahogy Shikamaru és Temari is. Az ö fiúk kb semmit se változott csak megkapta Temari ívelt szemét. Így az új Shikamaru még lazább lett.
Sakura lánya meg tök olyan mint Karin. Egyébként remélem vele is lesz valami mert a képeken nem láttam. Lehet ezért is van a kislányon piros szemüveg? hmmm.
Narutoék gyerekei meg viszik a pálmát. Bár tényleg nincs egyiknek sem Byakuganja, ha csak nem később ébred fel vagy hasonló mivel ugye keverékek. Fene se tudja. Elvégre Tonerinek sincs a moziból pedig Kaguya leszármazottja.
Viszont Tsunade még mindig él. A közös képen Kakashiékkal ott van a bal oldalon.
Kakashi és Gai kb semmit se öregedett.
Viszont így a mozi már kevésbé várós hisz tudjuk mi lesz a vége. Ha már itt tartunk Sakuráék lánya jóval idősebbnek tűnik mint Narutoéké Elég hamar összehozhatták. Khmm khmm.
Eddig úgy néz ki, megérte szuggerálni Kishimotót ennyi éven át.
Alaposan megnézve Hinatát, kicsit olyannak tűnik, mint aki a harmadik ramenpusztítót várja.
A szerelmi szálakról meg annyit, hogy gondolom ezek megmagyarázását majd a movie-ra, vagy valamilyen spin-offra szánják majd.
Igen ez most már 100% hogy a mozi ezt fogja taglalni. A köztes időt. Amit kicsit azért sajnálok.
Hinata szerintem nem terhes a 3. Ramenzabálóval.
Csak nagyok a mellei és ugye behajol így megtévesztő.
sasuke sorsára is kíváncsi leszek, főleg az öltözéke miatt. gondolom járja a világot , meg sakurát teherbe ejtette és ennyi.
Nem tudom elképzelni hogy drágám haza jöttem címen meg csókolja.
Kb .. es .a kepeken lathato homlokpockolessel megfogant az a szemuveges kislany...
) ekezeteker sry.telefonrol irok
Na jó ezen most meghaltam.
Egyébként én se tudom őt így elképzelni de pont ettől lesz jó ha így látjuk. Anno Vegitát se tudtuk elképzelni minta apának mégis jó fater lett.