csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4215 Dátum: 14 ápr 13, 17:59:18 » |
|
már a címe is megvan a fejezetnek: With Us…!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #4216 Dátum: 14 ápr 13, 18:10:58 » |
|
Szerintem sem fanmade, de tényleg picit korai Nekem ez a láva elemes RS nagyon tetszik. Nagyon remélem, hogy nem fake. Akkor már lesz egy kis boldogságom.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4217 Dátum: 14 ápr 13, 18:16:02 » |
|
Sztem is jól néz ki,de eléggé hiányzik az elszíneződés Naruto szeme körül,pedig pont az volt benne a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chilliboy
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4218 Dátum: 14 ápr 13, 18:50:22 » |
|
Szerintem is! Mire Szöcske oda ér, Narcsi már atomjaira szedi szét Madárkát!
|
|
|
Naplózva
|
Ez az Én ninja utam!
|
|
|
csaba1992
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4219 Dátum: 14 ápr 13, 18:54:40 » |
|
ha már szóba kerül hogy atomjaira,ha Naruto a szél tipusát hozzákeverné a föld,meg a tüz tipusával kész lenne a Por tipus bár az már túlzás lenne,am Madara sztem a láva tipusu rasenshurikent is elszivja ahogy anno a széltipusut a rinnegannal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LeViiKee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4220 Dátum: 14 ápr 13, 19:14:53 » |
|
Hát, szerintem annyira valódi mint, ez: www.mangajoy.com/Naruto/669/24/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 19:15:39 írta LeViiKee »
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #4221 Dátum: 14 ápr 13, 19:43:58 » |
|
Ezen azért látszik hogy Kishimoto munkája, eléggé hasonlít rá és nem értem miért lepődtök meg ezen. Amióta nézem a mangát (ezen kívül) kétszer is elő fordult hogy vasárnap, esetleg hétfőn jelent meg a rész valami miatt(általában ünnep) ami ugye azt eredményezte hogy a következő héten nem lesz manga...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 19:47:30 írta methodman94 »
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4222 Dátum: 14 ápr 13, 21:14:46 » |
|
Azon amit linkeltél elsőre látszik, hogy hamis. Ezen nem. Lehet, hogy fake, de ezt szerdáig nem tudjuk meg. Ha valami rajongói alkotás, akkor zseniális. De erre látom a kisebb esélyt. Arra azért ne vegyél mérget, hogy mire Sasuke odaér, Madarából por sem marad. Épp a rinbót veti be a negyedik oldalon Naruto ellen, ami legutóbb elfújta a bijuukat. Amúgy Naruto Son chakráját használja, azért néz így ki a rasen shuriken. Állatul néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #4223 Dátum: 14 ápr 13, 21:37:40 » |
|
Akkor most ez a Rinbo = Shinra Tensei?
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4224 Dátum: 14 ápr 14, 13:55:05 » |
|
Hát valami hasonló lehet. De sokkal nagyobb hatásfokkal, hiszen a shinra tenseit a 6 farkas kyubi megtörte, ez meg szétfújta a kilenc bijuut.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 13:56:00 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4225 Dátum: 14 ápr 21, 10:32:21 » |
|
Hát ez érdekes. Majdnem az egész fejezet kijött volna? Ez mondjuk neccesebbnek tűnik, mint az előző, de simán hihető. Komolyan mondom, ha ilyen mértékben fognak jönni a spoilerek a mangára, akkor nem fogom elolvasni őket... nincs meg a hangulata. De ha ez lesz tényleg a köv. fejezetben, akkor nagyon jó lesz, egy csomó új technika, variálva mondtam, hogy istenek harca is lehet nagyon érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4226 Dátum: 14 ápr 21, 11:16:08 » |
|
A leírás szerint a Limbo létrehoz egy klónt vmi alternatív világban, amit csak rinnegannal lehet látni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4227 Dátum: 14 ápr 21, 11:21:38 » |
|
Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem sokat értek belőle. De nem is baj, megvárom a szerdát. Attól függetlenül, hogy nem mindent értek, attól nagyon jónak néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4228 Dátum: 14 ápr 21, 11:42:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #4229 Dátum: 14 ápr 21, 14:31:45 » |
|
Ó így már értem mért hívják azt a technikát Limbo-nak.
A Limbo ugye a pokol tornáca, szóval ha ez a képesség madara egy részért ilyen éteri alakban másolja és ebben a fura árnyék világban tud vele rohangálni, akkor az tényleg olyan, mintha nem is a földön lenne. Elég jól passzol ez a név.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|