Chakra
|
|
« Válasz #3810 Dátum: 11 aug 31, 21:56:45 » |
|
A Naruto manga 553. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 554. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3811 Dátum: 11 szep 07, 14:48:26 » |
|
Yupi megelőzött és linkelte a raw-ot. Nem semmi ez a 3. raikage, semmilyen jutsu sem üti át a bőrét, a FRS konkrétan semmit nem ért ellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #3812 Dátum: 11 szep 07, 14:58:21 » |
|
Én most csalódtam a fejezetben. Sasukét vártam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #3813 Dátum: 11 szep 07, 14:59:37 » |
|
Biztosra vettem hogy nem fog megjelenni azonban ilyen fightra nem számitottam amint meglesz az angol forditás többet megtudunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3814 Dátum: 11 szep 07, 15:17:18 » |
|
Én is biztos voltam benne, hogy Sasukének köze nem lesz a fejezethez, azonban azt nem gondoltam volna, hogy kizárólag a Raikage szálát fogja magába foglalni. Totálisan nem érdekel, egy az egyben ugyanaz, mint "A". Muu és a Niidaime Mizukage sokkal inkább le tudott volna kötni.. Azonban a Rasenshurikenezés szép volt. Azzal jó is lett volna zárni ezt a konfrontációt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Xtoon
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3815 Dátum: 11 szep 07, 16:47:51 » |
|
Nekem is egy kis csalódás okozott ez a rész. Eddig nagyon ott volt, most meg mintha megint vissza vettünk volna a tempóból. :S (Persze ez nem azt jelenti hogy ne szeretném a mangát.) Igazából ez a gyorsan átpörgetős rész volt. Nem igazán kell rajta elmélkedni, egyszer elég is volt átnézni. (Persze azért a fordítást is elolvasom, ha már annyi ember munkája benne van ) De inkább várom már a jövőhetit :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3816 Dátum: 11 szep 08, 06:28:42 » |
|
A Naruto manga 554. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 555. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3817 Dátum: 11 szep 13, 21:27:31 » |
|
A Naruto manga 555. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 556. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3818 Dátum: 11 szep 21, 10:40:37 » |
|
A Niidaime Mizukage úgy néz ki a Houzuki klánból származik. Ez az információ számomra még szimpatikusabbá tette a karakterét. Kiváncsi vagyok, van e valami kapocs közte és Suigetsu / Mangetsu között.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3819 Dátum: 11 szep 21, 13:42:40 » |
|
Hát ha azt vesszük, hogy Önoki még fiatal volt amikor a Mizukage és Muu duble KO val távoztak az élők sorából, akkor ha van köztük kapcsolat akkor legjobb esetben is Suigetsu dédapja lehet a tag. Mondjuk nem tudni, hogy a Houzuki klán az olyan pre-mészárlás Uchiha méretű vagy ilyen Nara klán méretű-e. Ha az utóbbi akkor jó eséllyel rokonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3820 Dátum: 11 szep 21, 15:00:14 » |
|
Tud valamit ez a Mizukage.....Mi lenne ha komolyan venné a harcot és nem árulna el ennyi mindent, elég kemény a csávó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3821 Dátum: 11 szep 21, 21:28:42 » |
|
A Naruto manga 556. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 557. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3822 Dátum: 11 okt 04, 14:16:39 » |
|
Érdekes lesz ez a fejezet, mert ha Kabuchimaru az ütőkártyáját a Kage hadszíntérre megidézteti Muu-val, akkor ki fog harcolni Itachival? Úgy érzem jó részek következnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itara
Gennin
Nem elérhető
Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)
|
|
« Válasz #3823 Dátum: 11 okt 04, 14:44:04 » |
|
Ezek szerint muut kiszabadítják Ha ez megtörténik én nem tudom mit csinálok jahooo!
|
|
|
Naplózva
|
"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3824 Dátum: 11 okt 04, 18:07:09 » |
|
Na azért kiderült, hogy Muu-t sem kell félteni. Elég komoly menekülési módszere van. Ez tetszett. Az viszont eléggé túlzó, hogy egy Naruto Kagebunshin elintézte a Raikagét és majdnem Muu-t. A lényeg, hogy a következő fejezet érdekes lesz mert lehet hogy kiderül ki is van Kabuto utolsó koporsójában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|