Chrono
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
démon
|
|
« Válasz #3720 Dátum: 11 aug 03, 14:18:14 » |
|
Megtudnátok mondani, hol tudtáktok elolvasni már az uj mangát?? sehol sem találtam még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3721 Dátum: 11 aug 03, 14:19:22 » |
|
Shisui halálával aktiválódott Itachi MS-e, mert amikor az apjára nézett csúnyán, akkor már benne volt a szemében a MS. Ezek a szemek egyre rejtélyesebbek, hogy kinek honnan vannak szemei. Kakashi MS-e rejtély, Danzou Shisui-féle szeme rejtély, hogy szerezte meg... nem kell sok harcnak lenni, hogy a manga felcsigázza az embert ui: pár hsz-szel feljebb olvashatod a linket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 14:19:54 írta tocika12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakkosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3722 Dátum: 11 aug 03, 14:27:43 » |
|
Hmmm... Nagyon érdekes fejezet azon gondolkodom amúgy hogy már az elöttünk 1 oldalal már beszélgettek róla hogy mit csinál nagato hogy kihúzza naruto lelkét... Ők vajon hol nézhették; vmi spoileroldalon?? Mind1... Akkor most itachi visszatért az életbe;hogy megtörte az edo tensei-t? Vagy addig "él" amíg van chakrája ?? Vagy véglegesen életben marad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chrono
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
démon
|
|
« Válasz #3723 Dátum: 11 aug 03, 14:29:05 » |
|
Köszi, sajnos figyelmetlen voltam, mire beirtam a kérdést, már meg is találtam a linket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3724 Dátum: 11 aug 03, 14:31:08 » |
|
Pein az emberi birodalmat használta naruton, tehát vagy az ő lelkét vagy a kyuubi-t szívja most ki belőle. Mert ugye méhnek csak a chakráját nyelte el.. Érdekes mi lesz itt! Amúgy a susanoot miért nem használja itachi? Simán lepecsételhetné vele nagatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xtoon
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3725 Dátum: 11 aug 03, 16:04:44 » |
|
Végre Ezt már szeressük Az nagyon ott volt. Kíváncsi leszek az MS valódi mivoltára Bár én még mindig azt mondom, hogy az MS-t Kakashi esetében Obitonak kellett volna aktiválnia. Hiszen az övé. De ez most végre olyan volt mint az elején, izgalmak, stb... Ez volt a csatákban idáig a legjobb. (Azért várom majd a magyart is, bár angolul is értettem, de azért mindig elolvasom magyarul is ) Azt hogy Pein, hogy éled fel azt nem nagyon vágom. A többit majd a manga topicba ha már itt is megjelent hivatalosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3726 Dátum: 11 aug 03, 16:16:32 » |
|
A Naruto manga 550. fejezet a www.naruto-kun.hu -n. Ide mostantól a 551. rész spoilereinek megbeszélését várjuk.
Továbbá:
Ez a "Naruto manga - Spoiler megbeszélés" téma.
Itt a következő rész spoileréről lehet beszélgetni. De csakis arról és aki ezt nem tartja be, 1 hét kitiltás. Vagyis amíg nincs spoiler, addig ide tilos írni. Spoiler belinkelése szintén tilos.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3727 Dátum: 11 aug 09, 08:51:26 » |
|
Hát ha kiskakas spoiler-e igaz akkor ez még durvább lesz mint eddig! Naruto meg tud pecsételni?Oké, hogy Uzumaki de eddig semmi ilyet nem mutatott.Mondjuk én örülnék neki ha tudna ilyen technikákat, nekem nagyon bejönnek.És a végén Kabuto-t meglátogatja Sasuke, aztaqvaaaa!!! (nem csúnya szó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #3728 Dátum: 11 aug 09, 08:55:25 » |
|
Jaja, ha a fele is igaz akkor is jó résznek nézünk elébe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3729 Dátum: 11 aug 09, 09:10:27 » |
|
Jaj ez durva lenne, de remélem nem igaz, mert akkor Kabuto bajban lenne. Nem örülnék, hogyha az a gyökér Sasuke győzné le őt. Bár ha minden igaz, Kabuto erősebb nála.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 09:26:15 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itara
Gennin
Nem elérhető
Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)
|
|
« Válasz #3730 Dátum: 11 aug 09, 09:27:43 » |
|
Egyetértek Kabuto jobbat érdemel mint egy szaros sasuke legyőzze. Érdekesnek tűnnek a dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3731 Dátum: 11 aug 09, 10:01:01 » |
|
Itara, egyetértünk. Egyébként, a poén az egészben az, hogy Kabuto tojik a háborúra, 2 célja van, hogy megszerezze Sasukét, és leverje Madarát. Az egyik célja, lehet, hogy most ideiglenesen teljesül? Am szerencsére Nagato megmaradt még, ha jól értettem a szöveget, de Itachi sincs biztonságban, mert Ha a kardja kell a koporsó távoltartásához, az nem a legbiztonságosabb. Sőt mondta is, hogy "for now" azaz "mostanra". Meg pár dolog hibádzik. Sasuke egyik oldalon veszekszik Zetsuval, aztán nemsokárra már rá is talál Kabutóra? Nehezen hihető. Ez a rész Fake gyanús. Bár azt sem szívlelem, hogy hát most 10 shuriken, meg csinál hat rasenshurikent stb... Ma délutánra valszeg kiderül. Izgulok Kabutóért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3732 Dátum: 11 aug 09, 10:29:13 » |
|
Egyre csak jobbak és jobbak a fejezetek, ahogy haladunk előre a háborúval. Ééés Sasuke se mostanában volt látótérben szóval épp ideje volt már, hogy előkerüljön...persze ha a spoiler tényleg nem fake... Nagyon várom már *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3733 Dátum: 11 aug 09, 10:30:36 » |
|
Túl kerek, részletes és kicsit hosszú leírás, főleg, hogy még se japán szöveg, se kép nincs kint. És mi az a "Banshou Tensei"? Mangahelpersen sincs még nyitva a spoiler téma. Szerintem kamu... (Aztán majd meglátjuk.)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #3734 Dátum: 11 aug 09, 10:38:56 » |
|
Hát én nem szeretném, ha így lenne, mint ahogy a spoiler írja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|