kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #2670 Dátum: 10 márc 30, 12:03:32 » |
|
Ezt a spoilert nem értem... akkor egy zetsu klón kapta Ita szemeit? és aki visszament konohába és többször kidőlt a méregtől az Sake volt?(meg se karcolta sakura kunaija.)
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2671 Dátum: 10 márc 30, 12:09:41 » |
|
Ez a spoiler, mármint amelyik nem biztos, hogy prediction nagyon durva volt. Kicsit zavaros volt, hogy Sasuke mit csinált Naruto-val, de nem elképzelhetetlen, hogy van benne vmi. Végülis elég ideje volt rá, hogy trükközzön vmit. Az, hogy máris beront a faluba és megöli vagy megsebesíti Tsunade-t szerintem nem túl valószínű, meg remélem is, hogy ilyen nem lesz. Már alig vártam, hogy Tsunade végre felébredjen... kakesz szerintem a Zetsu klón az az volt, aki harcolt Naruto-val. Az igazi Sasuke meg a rejtekhelyen volt és megkapta a szemeket. Legalábbis nekem így tűnik logikusnak, bár azt nem értem, hogy az igazi Sasuke mikor cserélt helyet egy Zetsu klónnal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #2672 Dátum: 10 márc 30, 12:24:30 » |
|
Hát nagyon durva lenne ha ez történne! De mivel néhány dolog üti egymást így tuti, hogy nem lesz confirmed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2673 Dátum: 10 márc 30, 13:04:53 » |
|
Ez a 3. spoiler ami nem prediction-ként van fenn az elég valószinű h fake...Amikor Karin érezte Narutonak a meleg és fényes chakráját, de utána valami sötétet és gonoszt is érzett benne az a kyuubi volt...Sztem ez elég egyértelmü...A másik bizonyíték h a normál Naruto van Konohába az az, hogy csak a junchurikiknek van két külön chakrájuk és ugyebár ezt érezte Karin...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2674 Dátum: 10 márc 30, 13:31:30 » |
|
Ez a 3. spoiler ami nem prediction-ként van fenn az elég valószinű h fake...Amikor Karin érezte Narutonak a meleg és fényes chakráját, de utána valami sötétet és gonoszt is érzett benne az a kyuubi volt...Sztem ez elég egyértelmü...A másik bizonyíték h a normál Naruto van Konohába az az, hogy csak a junchurikiknek van két külön chakrájuk és ugyebár ezt érezte Karin...
És ez smafu??? " Most pedig bocs, de éhen halok Ichirakunál megtaláltok"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2675 Dátum: 10 márc 30, 14:13:17 » |
|
Hát eddig ez a spiler a leghihetőbb, szerintem tényleg confirmed, és ez is tetszik nekem a legjobban. Tsunade szervezi a háborút, ez már egyből jó pont. A kulcs béka feltűnése már úgyis időszerű volt, és gondolom az octopus alatt Hachi-t, és ugye így Killer Bee-t kell érteni. A szem nem is kérdés, viszont a végét nem biztos, hogy jól értem, kifogják nyitni a róka pecsétjét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2676 Dátum: 10 márc 30, 14:27:32 » |
|
Kumori én is úgy értettem a végét, hogy kinyitják a pecsétet. Bár nem értem mi összefüggés van a pecsét és a jóslat között. Mert ugye miután mondja a béka, hogy Naruto találkozni fog Killer Bee-vel utána van ez a pecsétes dolog. Bírom, hogy Tsunade amint felépül máris a toppon van és szervezkedik. Ő a legjobb! Azért remélem Sasuke-ről is lesz vmi. Mert gondolom akkor az előző spoiler fake volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #2677 Dátum: 10 márc 30, 14:31:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 30, 14:32:49 írta Yosi »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #2678 Dátum: 10 márc 30, 14:37:00 » |
|
Srodack féle spoiler sokkal hihetőbb. A jövőbelátó béka jósol és Naru megkapja a tekercs békát kiváncsi vagyok, hogy ő is lenyeli e és a hasában hordozza mint anno Jiraya
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2679 Dátum: 10 márc 30, 14:55:53 » |
|
Hát ez a Killer Bee-s dolog nem egy nagy meglepetés, mindenki tudta jól, hogy ez lesz. A tekercs békát szerintem nem kell tartogatnia, végül is ő használni fogja, nem cipelni. Habár talán ez a legmellékesebb dolog. Tsuande-sama pedig nagy arc valóban, hát igen, ilyen egy Hokage, épp, hogy kimászik a sírból, máris toppon van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #2680 Dátum: 10 márc 30, 15:00:39 » |
|
Hmm de gizda lesz. Mármint nem a következő rész hanem inkább úgy a kettővel későbbi, ott már lehet látunk valami rókás mutatványt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #2681 Dátum: 10 márc 30, 16:30:18 » |
|
lehet hogy ez egy kicsit off de az a békatekercs mire való? ... meg a jóslatra is kiváncsi vok vajon mit kaphat naruto mien jóslatot??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rafael
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2682 Dátum: 10 márc 30, 16:39:59 » |
|
hát előre lehetett látni valóban, h killer bee meg naruto találkozni fognak meg egyebek, de... azért a hachibi meg a kyuubi természete között akkor a távolság mint ide mekka. btw narutonak nehezebb dolga is lesz pont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2683 Dátum: 10 márc 30, 17:13:20 » |
|
Wáááá! Amit most linkeltem spoiler, egyszerűen eszméletlen!!! Kabuto életrekelti Sasorit, Deidarát, Kakuzut, Nagatot és Itachit!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Toodmayne
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2684 Dátum: 10 márc 30, 17:21:29 » |
|
Azta basszus... ezt nem hiszem el, ilyen egyszeren nincs. Deidarát és Kakuzut annnyira nem csíptem, de Sasori, Nagato és Itachi!! Hát az mi??? Ekkora fordulatot azért már régen láttunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|