Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 10 márc 09, 17:32:42 » |
|
Gaara visszament Sungakuréba. A másik 3 kage van elérhető távolságban bár szerintem maximum a Mizukage toppanhatna be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 10 márc 09, 17:41:34 » |
|
Hát ez tényleg elég siralmas, nem tudom minek kell ez a vergődés megint. Persze úgy se lesz ilyen dupla halál, de nem tudom mit akar ezzel Naruto, már kezd nagyon túlzásba esni, ez nem a Romeo és Júlia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 10 márc 09, 17:43:35 » |
|
Volt már olyan Spoiler, ami nagy részben be is jött?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 10 márc 09, 17:45:42 » |
|
... Igen. Temérdek, mivel ezek többnyire a már megjelent, de még nem elérhető fejezet alapján készülnek, vagy még a megjelenés előtt "kilop" valaki egy-két képet, vagy megírja mi történt. A fake jelzés arra szokott utalni, hogy akadnak köztük hamisítványok is, amit valaki unalomból, vagy poénból csinált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 10 márc 09, 17:51:01 » |
|
Akkor biztos van néhány személy vagy oldal, aki/ami megbízható forrásnak bizonyult, nem? Akkor miért nem csak tőlük "idéznek"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 10 márc 09, 18:06:36 » |
|
Lol, ha ez a spoiler igaz, akkor ebben a részben ugyanaz lesz mint az előzőben. Naruto és Sasuke ugyanazokat mondogatják egymásnak, amiket már a part1es nagy harcukban is elmondtak. (meg azóta vagy százszor még :F) "You want me to become a hokage who can't save a single comrade/friend!?" ez is volt már... Ez az öngyilkosterroristáskodás meg szerintem is egy kicsit túlzás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 10 márc 09, 19:48:02 » |
|
OFF Kérdés: Mi vagy ki dönti el hogy a spoiler Confirmed? A forrás van megerősítve, vagy az hogy Tényleg ez lesz a mangában? On Válasz: Te jó ég ekkora unalmas szöveget. Inkább hallgatnám az akkor is megmentelek és nem hal meg egyikünk sem szöveget mint ezt. Lassan tényleg feltehetné Naruto a kérdést, hogy Sasuke miért vagy te Rómeó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 10 márc 09, 19:57:35 » |
|
Ez a spoiler kamu, most őszintén ez a "meghalok veled együtt" Luke Skywalker duma, nem igazán egyeztethető össze Naruto mentalitásával és mellesleg baromira sablonos és nagyon láma szöveg, ahogy előttem írták, szóval remélem, hogy nem igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 10 márc 09, 20:13:02 » |
|
Ez biztos, hogy fake ( tudom, hogy comfired) ilyet miért mondana az a ninja uta, hogy sose adja fel és erre egy ilyen szöveget benyomni "akkor haljunk meg együtt" :S Ha tényleg ez lesz a mangában én nagyon csalódni fogok kishi-sensejen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 10 márc 09, 20:19:17 » |
|
Nyugi biztos nem kell csalódnunk Kishiben ez tuti, hogy Fake! Bár az is igaz, hogy narutó azt mondta, hogy "én" és az lenne a begyakorolt szöveg, hogy megmentelek vagy vissza viszlek, de tudjuk, hogy Kishi néha a kész tényekből csinál nagy meglepetéseket, de szerintem nem nyiratja ki a 2 főszereplőt az év elején így már élrtelmetlen lenne írni tovább a mangát és idén Kakashiról akar írni, szal most tuti, hogy nem így fog végződni. nem lenne értelme.
(jó lenne már értelmes Spoilert olvasni)
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Franksa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 10 márc 09, 20:23:02 » |
|
Hát kövezzetek meg, de én valami ilyesmit vártam Naruto-tol és simán el tudom képzelni, hogy ez lesz a mangában. Ennek ellenére nekem is eléggé fake gyanús, rövid is egy kicsit, de ha tényleg ez lenne azon sem lepődnék meg. Ez Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 10 márc 09, 20:56:34 » |
|
Szóval lehet, hogy mégiscsak fék? Bár úgy lenne!
Tényleg, az hogy dől el hogy valami confirmed-e vagy sem?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
kvcs
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 10 márc 09, 22:26:24 » |
|
Azt ne felejtsetek el sracok,hogy meg nem haltak meg :] Max meg akar majd Naruto es ez lenne a 3. ut..de nem sikerul K.O mind a 2 emberkenek es jon Tobiboy viszi Sasuket,Narutot meg Kakashiek..
Akar fake akarnem en mar a sima Naruto 50.reszetol tudtam,hogy ez off :nagyon meleg sorozat..vagyis ez a Naruto fele generacio 16evesen egy csajt se tud felmutatni.. off off : igy ez a romeos resz nalam meg belefer ;]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 10 márc 09, 22:44:26 » |
|
kvcs jól írja amíg nem halnak meg addig közbejöhet valami/valaki. Ha hiteles a spoiler akkor ez a rész időhúzás lesz... Ha mégis meghalnak Sakura feltámasztja Narut, Chiyonagyi jutsujával és hősnő lesz. Kakashi pedig ápolgatja Naruto lelkét így ez az év az övé Saske szemeit Tobi lopja el, a testét pedig kabuchimaru és minden megoldva.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 10 márc 09, 22:58:48 » |
|
Az magától értetődő, hogy nem halnak meg. Amit írtál egész jó, annyi kis hibával, hogy Tobi nem kapja ki Sasuke szemeit, mert Oro-nak kell a Sharingan is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|