CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 szep 15, 17:38:31 » |
|
A válaszom: Jade Empire
Csak az a baj, hogy a játékidő mindössze ~20h, el tudtam volna tolni még ugyanennyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #106 Dátum: 10 szep 15, 17:57:41 » |
|
Hogy állsz a FF7-el? Régen elég profi voltam benne, de a legerősedd ultimate materiakhoz már nem volt erőm....mire 5-ös szintre viszel egy Knights of the roundot ahhoz kell grindelni egy keveset...
Háááááááááááááááááááát... Sehogy. Általában laptopon játszottam vele de mikor elmentünk nyaralni feltett bátyám egy ilyen útvonal programot. Csak nem volt hely Úgyhogy az FF repült De a mentések megvannak csak fel kéne rakni xD Jade Empire nem rossz megvan eredetiben. De azért annyira nem is jó szerintem. Akadnak jobb RPG-k. Am ja észrevettem, hogy lehet váltogatni a chaptereket de lusta vagyok most ezzel játszani
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 szep 15, 20:23:05 » |
|
Jade empire...hát a kotor után nagyon halvány...valahogy a végére elfogy belőle a lendület...a story és a játék is elfárad... Legjobb RPG a Chrono Trigger...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 szep 17, 14:47:34 » |
|
Nálam a kotort is veri, a keleti környezet és a zenék meg még rátesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 szep 25, 22:54:28 » |
|
Dark Messiah of might and magic! Darksiders! Call of cthulhu! Dragon ball Z budokai tenkaichi 3!
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
kely94
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 szep 30, 03:33:11 » |
|
Cs 1.6 xD am nem ps2 a Db Budakai tenkachi 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viri13
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hadnagy
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 szep 30, 14:38:12 » |
|
Sziasztok! Én a legjobb játékot az Ikariamnak tartom! Most létre is hoztam ott egy Naruto-Kun Team nevű szövit szóval akit érdekel az regisztráljon ezen a linken: http://s4.hu.ikariam.com/reg.php?friendId=149961Szerintem aki szereti a stratégiai játékokat annak megéri megnézni Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 okt 07, 06:36:26 » |
|
Sztem a Starcraft:)!Briliánsan meglett oldva sztem!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 okt 07, 10:45:20 » |
|
Starcraft 2 sem lett annyira rossz
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 nov 02, 17:11:05 » |
|
a legkedvesebb játikaim a ninja saga amit mindenkinek ajánlok és a naruto-arena :bow:isteni játékok!
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #115 Dátum: 11 jan 20, 00:11:26 » |
|
röviden... Assassin's Creed II/Brotherhood Mass Effect 1/2 DeusEx Devil May Cry 3/4 Aliens vs. Predator 3 Vindictus (proxyval persze) Fear 2 (OnLive) Grand Theft Auto IV (single/multi) World of Warcraft Wrath of the Lich King/Cataclysm Counter Strike - Source Left 4 Dead 1/2 Dead Space
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #116 Dátum: 11 jan 20, 15:47:27 » |
|
Halihó!
Dead Space Dragon Age Origins Assasin's Creed (nem tudom végigjátszani mert egy ponton folyton lefagy)
Nagyjából ezek lennének
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #117 Dátum: 11 jan 20, 21:41:38 » |
|
Csövi! Lenne egy kérdésem, hogy nem Jeruzsálemnél fagy le a játék? ui.: amúgy király én is imádom az Assassin's Creed-et
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #118 Dátum: 11 jan 22, 07:35:49 » |
|
De,mindig ott fagy le.Tudsz valamit kiküszöbölést?
Nagyon állat de egy ideje nem játszom a fagyás miatt...
Na mind1 tudsz segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #119 Dátum: 11 jan 22, 10:14:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|