dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #120 Dátum: 11 jan 29, 18:51:55 » |
|
Hmm,legjobb játék? FPS: Cs1.6,Cod:Black Ops Zombie,Half Life(minden fps atyja!!!!) Autós:Carmageddon 2(pl,egyik NFS se tudja ezt a gameét überelni) Stratégia:Age Of Empires 2
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Amanuet
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Ábrándozó Novelista
|
|
« Válasz #121 Dátum: 11 jan 31, 16:58:42 » |
|
Óhjaj, de jó... hadd áradozzak egy kicsit! RPG: KOTOR I. A maga idejében semmi sem kötött le jobban annál A legjobb RPG-s játékélményem ettől a kis aranyostól származik ritka, hogy egy játék így le tudjon sokkolni - annyira, hogy napokig csak azon agyalok ^^" Stratégiai: Warcraft III. Ő volt a legelső komolyabb játékom Mai napig szoktam vele vacakolni, annyira élvezem... RPG-FÉLE, DEMÉGSEMAZ: Mass Effect I-II & Fable II. Muszáj kommentálnom?
|
|
|
Naplózva
|
Hola~! Soy de HÚNGRIA! *saludos*
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #122 Dátum: 11 jan 31, 19:14:39 » |
|
Starcaft , Warcraft , Fable , Jade Empire , KOTOR , Warhammer, Morrowind+Oblivion . (Nincsenek benne az új játékok mivel azok még nem futnak majd 2011 nyarán lesz újítás)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 19:39:01 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #123 Dátum: 11 márc 13, 13:01:55 » |
|
Ide írnám a Splinter Cell szériát. Valami iszonyat durva gebasz jó gamma. Tök jó végig nézni benne, hogy részről részre mennyivel több mindent tudsz csinálni Sam Fisherrel. A conviction az meg ááááááááááááá Brutál! Nálam benne van a top3 több részes játékok között! Aki kicsit is szereti a lopakodós nem ölök mint a hülye játékokat annak nagyon tudom ajánlani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itanashi
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 11 márc 13, 18:57:10 » |
|
Nekem 2nagy kedvencem van...az 1ik a Rise and Fall: Civilzations at war; és a Rise of Nations: Rise of Legendskét hihetetlen grafikájú és játszhatóságú játék amiket kivittem már egy csomószor, de képtelen vagyok megunni
|
|
|
Naplózva
|
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com! "baby lay in my arms, and cuddle me close soon this will be, just an awful memory will i ever be able to sleep again? my angel lie to me and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 11 márc 13, 19:19:08 » |
|
Stratégiából engem nagyon a Rome: Total War fogott meg. Szerintem nincs nála jobb történelmi játék. Próbáld ezt is ki fogadni mernék rá, hogy ezt se tudod majd megunni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #126 Dátum: 11 márc 13, 23:52:59 » |
|
Jaja az jó, de a Barbarion Invasion is jó+ az Alexandria is és persze a Medieval Total War 2 is kifogástalan ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #127 Dátum: 11 márc 14, 20:48:59 » |
|
Az inspirálás hatására kipróbáltam a Splinter Cellt, elvégre a lopakodós játékokat nagyon szeretem. Valamiért úgy döntöttem, a Double Agent-tel kezdem. Tetszett a grafikája. xd Valóban zseniálisan jó játék. Viszont. Van egy küldetés, aminek a lényege, hogy a JBA bázison egy bombát kell hatástalanítani. Megcsináltam és egyszerűen minden nélkül kidobott a főmenübe. A játék vége tényleg ilyen béna, vagy nálam a hiba?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 21:48:06 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #128 Dátum: 11 márc 19, 20:54:41 » |
|
Sziasztok engem a fable the lost chapters fogott meg (nem vagyok az a tipus, de 6 szor vittem végig ) ajánlom mindenkinek (az Auchanban ezer forintért vettem szóval szerintem megéri).
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 11 márc 19, 22:23:38 » |
|
A Fable: The Lost Chapters tényleg istencsászár egy játék, én is végigtoltam néhányszor. Az RPG-motor felépítése talán a legjobb, amit máig tapasztaltam. Sztori és grafika teljesen átadja ama világnak hangulatát. Meg is jött a kedvem, hogy újra feltegyem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #130 Dátum: 11 márc 20, 01:33:47 » |
|
Én is megvettem azt a játékot (kemény 490 FT volt ), mivel már vagy 2-3x kivittem a játékot, tényleg nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #131 Dátum: 11 márc 27, 00:26:00 » |
|
Star Wars: Knights of the Old Republic Jade Empire Psi Ops
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #132 Dátum: 11 ápr 02, 00:00:40 » |
|
star wars knight of the force-t mondamám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #133 Dátum: 11 ápr 11, 20:14:52 » |
|
Valami indoklást is írjatok, mert ez így elég leves.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 11 ápr 12, 06:41:50 » |
|
Ezzel feladtad a leckét Hie miért a legjobb egy játék, csak.. Nekem mi volt a legjobb, hát lengyel csajokkal játszottunk vetkőzős pókert, csajok nem tudtak pókerezni, sokat vesztettek:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|