25 ápr 05, 09:54:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 302687 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Tems
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #330 Dátum: 08 jan 26, 14:35:36 »

Az én kutyám meg tudja használni a távkapcsolót xD
De most, h megdöglöttek a black molly-aim, húsevő növényre gyűjtök... a virágboltban lehet is venni xD Sőt, a neve is meg van már... xD
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Ricsingan
Vendég
« Válasz #331 Dátum: 08 jan 26, 21:20:00 »

Húsevő növény==> Bocs, hogy lelombozlak, de én már vettem egyszer egy vénusz légycsapót és szegény akárhogy is vigyáztam rá, fogta és elszáradt Szomorú Van pl. a kancsó alakú, de az meg drága, meg nem hinném, hogy ezen a klímán megmarad... (de már párszor gondolkodtam mondjuk, hogy veszek még egyet :-\)
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #332 Dátum: 08 jan 27, 01:51:31 »

Húsevő növényem már nekem is volt, kettő is, olyan aminek ragadós szutyok van a levelén, és ha ráragad egy bogár akkor azt becsavarja, de az egyik az elrohadt mert túl sokat öntöztem a másik meg elszáradt mert túl keveset ;D
Az egyik neonhalam meg haldoklik, ha megpurcan ő is akkor már csak kettő marad. Azthiszem ideje lenne nevet adnom nekik: Survivor1, Survivor2 és ha a harmadik megmarad akkor Survivor3
Kört a kissándorpapagájom meg bekattant, azzal tölti az időt hogy Mangó nimfapapagájom hátából tépi a tollat, vagy Csöppöt [burk papagájom] akarja megvadászni.
Oh és drukkolok a höriknek Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 27, 02:46:09 írta Bigi » Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #333 Dátum: 08 jan 27, 09:28:09 »

Óóó... szegény húsi evők... T.T
Bár, anyám nagyon tiltakozik ellene, mert minden kis jószágot hazahurcolunk tesómmal Nevet
Bigi, ami neked volt, az szerintem harmatfű volt, és hány papagájod is van???? Mosolyog
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Ricsingan
Vendég
« Válasz #334 Dátum: 08 jan 27, 10:32:56 »

Neonhalaknak nevet sajnos nem érdemes adni... Olyan picik, gyengék, hogy valamelyik nagyobbacska halacska nyugodtan megcsócsálhatja. Nekem éltemben volt már 20 db össze-vissza, de most jelenleg 2 volt, mikor utoljára néztem. De szépek, csillognak, olcsók és lehet belőle sok :dance:
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #335 Dátum: 08 jan 27, 10:45:18 »

Nálunk a neonhalak a meleg miatt döglöttek ki nyáron...nagyon ideges volt, pont nem voltunk itthon íg yaz egyébként 28 fokos víz röpke 10 fokkal lett melegebb...
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #336 Dátum: 08 jan 27, 14:23:52 »

4 papagájom van, két nimfa papagáj, egy burk [vagy valamimilyesmi] papagáj és egy kis sándor papagáj. Imádom őket aranyosak, hangosak és nem szeretik ha piszkálom őket, kivéve a kissándor, ő mindig jön utánnam Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 27, 14:25:13 írta Bigi » Naplózva

Ricsingan
Vendég
« Válasz #337 Dátum: 08 jan 27, 20:51:40 »

Nekem is volt már 33 °C közelében a víz és sehogy sem tudtam lehűteni...
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #338 Dátum: 08 jan 27, 21:19:35 »

Dúl a höriszerelem. ^^ Ha ebből nem lesz ksihöri, nemtom micsinálok. Nevet Rocky naon beleszeretett Gombiba. =) Most töltik a 2. hetüket bnőmnél. Hiányozni fog Rocky, de legalább Ricky nállam maradt.  :-X De oan édesek, amikor együtt alcanak. :3 Majd mutizok fényképet is. Nevet

Off: éjjen gyilkoló ninja letteeem!  :dance:
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 27, 21:20:33 írta Handy » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #339 Dátum: 08 jan 27, 22:24:51 »

Nálunk a neonhalak a meleg miatt döglöttek ki nyáron...nagyon ideges volt, pont nem voltunk itthon íg yaz egyébként 28 fokos víz röpke 10 fokkal lett melegebb...
Nekem is volt már 33 °C közelében a víz és sehogy sem tudtam lehűteni...

Asszem jobb helyeken lehet kapni ilyen vízhűtő szerkentyűt... Csak méregdrága, és nehéz hozzájutni...
Egy haver is barkácsolt házilag egyet állítólag... De hát hűtőgép szerelő a gyerek... Nem tom mennyire sikerült neki...  ;D

Én inkább nem tartok lakásban semmit... Nem költök rá, megmarad a pénzem!  8)
Naplózva
Tega
Vendég
« Válasz #340 Dátum: 08 jan 30, 22:28:36 »

Kiakadnátok ha azt mondom, hogy nekünk, mint háziállat, kígyó van itthon??De még nem evett embert... Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #341 Dátum: 08 jan 30, 22:33:20 »

Én is akarok egy kígyót Nevet Főleg h nővérem undorodik a kígyóktól és tudnám ijesztgetni vele :-\
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #342 Dátum: 08 jan 31, 01:01:23 »

Ó! Ezen nem kell kiakadni sztem:D Egy apró szépség nálam is elférne:D Csak én félteném tőlemxD Mert... lehet,h nem etetném normálisan ehh :-X Én még a kaktuszaim is kiszárítottamxD A Vénusz légycsapója kirohadt a helyéről a sok víztől és leizéltem a "száját" mert mindbe adtam legyecskét...bár ez utóbbi lehet,h természetes volt... csak hát.. az a része meg elszáradt... X.x többszörös halál :-X
De Béla él és virul Nevet Mármint Lea:D Látszik,h nem rajtam múlik az élete:D Rajtam csak a lelke múlik és heppiii:D Ami remek:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Naruto-kun 14
Chuunin
*

« Válasz #343 Dátum: 08 jan 31, 20:45:41 »

nekem 2 roborovski törpehörcsögöm van rudi és etele minkettő fiú és eddig a nagy haverság átment alfahím versengésbe este ugy verekedtek hogy fel is ébresztettek durva küzdelem volt de végül  a múkuskerék lefoglalta a figyelmüket amiben egyszerre szoktak futkosni
és van egy kutyám tappancs alias pakkun  :-X   Nevet    igazi gyilkológép rotveiler keverék a különleges szokása ha ott vagyok csak rám halgat sőt haa macska vagy valmi állat odatéved hozzá megöli és egyszer kétszer láttam az ablakból amint a mókus épp hogy felugrott a fatörzsre a kutyám utánna ugrott és bfhbfbsdhlfb szétszedte amivel az a baj hogy én nekem kell összetakarítanom a beleket meg mindent ;D amugy jó kutyus emberre csak akkor támad ha megparancsoljuk kivéve amikor a szomszéd fiú megdobta kővel ő meg nekiugrott és majdnem leharapta a kezét szerencséje hogy visszahúztam de ez persze nagymamámnál volt  :-X amugy most karácsonyra én is kígyót szerettem volna mert egyik haveromnak van egy boáa és tök király Nevet de volt sok más állatom is csak azokról már nem írok mert nektek nem lesz hely Nevet
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #344 Dátum: 08 jan 31, 21:10:54 »

Jajj szegény mókus :'( Az én kutyám két csirkét tépett szét, de amúgy egy nagyon aranyos kutya volt. Szegény pár hónapja elpusztult :'( elkapott valami májfertőzést egy kullancstól.
Amúgy a kígyók szép állatok, én szeretem őket, de azért nem tartanék. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins