24 nov 17, 15:15:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277910 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Veracchi
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1710 Dátum: 14 márc 21, 09:22:51 »

Minagi remélem ezt látod, képzeld, van 3 új kiskecske. Nevet

+Most fogok venni egy új kisnyulat.
http://oi59.tinypic.com/jabbth.jpg Amelyik a 2.sorban középső, azt akarom elhozni ha kislány, viszont ha ő nem de a legelső a felső sorban az, akkor őt.  Hümm-hümm
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1711 Dátum: 14 márc 21, 12:29:51 »

Na dejó, és eddig mind a három egészségesnek tűnik?

Tejóég de édesek ezek a nyulak. Pirul
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1712 Dátum: 14 márc 21, 12:39:41 »

Igen, ez a 3 szinte biztos, hogy megmarad, nagyon kis elevenek. A másikból ugye csak 1 maradt meg, de ő is egészséges. :3

Ugye? *-* Hiányzott, hogy nincs egy cuki szőrös valami amit simizhetek (aki félreérti bújjon el, mocskos perverz ikszdé) mivel ugye az előző elpusztult, így hát elhatároztam, hogy itt az ideje, hogy újra bővüljön a család.  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 21, 12:45:33 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #1713 Dátum: 14 márc 24, 21:44:00 »

Szerintem a törpe malac a legédesebb kisállat. Ma láttam róla egy képet. Komolyan ha vidéken laknék tuti, hogy vennék egyet.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1714 Dátum: 14 márc 24, 22:15:41 »

A macskám kommandózott ma este, felmászott az asztalra és elfészkelte magát egy kosárban a gépem mögött:
Emily a kosárban
Később még aludt is benne, csak az apukám, miután a konyha felé vette az irányt, a macska elkezdett reménykedni, hátha kap valamit, ezért, ott hagyta azt a cuki pózt.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 22:19:24 írta Minagi » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1715 Dátum: 14 márc 24, 22:29:35 »

Cica a kosárban és aranyosan néz.  Be van tépve

Az enyém ma bemászott a teszkós szatyorba és onnan bámult ki amikor lefotóztam majd azt is felrakom mert muszály felraknom.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #1716 Dátum: 14 márc 30, 17:59:44 »

Óriás trópusi százlábút lehet kapni valahol, vagy nagyon nem kisállat kereskedésbe való?
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1717 Dátum: 14 márc 30, 18:43:15 »

Azok olyan félelmetesek, már egy sima százlábúért is áthívom a szomszédot, hogy üsse le ha egyedül vagyok.  Szomorú
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1718 Dátum: 14 márc 30, 18:53:17 »

Nem látom nagyon valószínűnek, hogy lehetne ott kapni. Sőt megkockáztatom, hogy itthon egyáltalán nem is lehet.

Én meg rájöttem, milyen fajta kutyát/kutyákat akarok, ha egyszer lesz egy kertes saját házam, ide anyuék ezeket nem engednék: ugye nekem nagy vágyam régebb óta egy corgie, a másik pedig egy újfundlandi. Olyanok mint egy kis medve.  Pirul (Bár ezt csak akkor tudnám rendesen, ha északra költöznék, mert nem viselik jól ezt a klímát.)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Newfoundland_dog_Smoky.jpg
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #1719 Dátum: 14 márc 30, 19:00:37 »

Én is keresgéltem kicsit, de abszolút nem találtam eddig semmilyen oldalt, vagy személyt aki eladna hasonlót. Milyen kár... pedig annyira beleéltem magam. :/

Tényleg medveszerű kutyus. Rögtön ő jutott az eszembe róla:

Kíváncsi vagyok hogy ekkora bunda nélkül mekkorák lehetnek. Talán majd nyáron egyszer...
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1720 Dátum: 14 márc 30, 19:04:58 »

Ilyet is elfogadnék, bár max amíg nincs családom és gyerekem. Ráugrik szegény kölök ottmarad. ikszdé Bunda nélkül meg akkorák lehetnek talán mint egy berni pásztor.

Amúgy ez a százlábús dolog tényleg elég reménytelen. Max ha olyan területen laknál, de itt... néha örülök, ha látok 6-7 szép madárpókot kereskedésben, nem hogy valami "nagyon" egzotikusat. :/ (Tisztelet a kivételnek.)
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 19:06:21 írta Viir » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #1721 Dátum: 14 márc 30, 19:17:10 »

Na igen, a zsenge 80 kilójával a kutyus nem biztos, hogy olyan szerencsés. Nevet Egyik ismerősöm pont rosszul járt ezzel, és igazad van, vigyázni is kell erre. Rottweilert tartott a lány, majd született két gyereke (ikrek). Onnantól kezdve a kutyát elhanyagolta, nem figyelt oda, mindent megvont tőle, kizárta az udvarra. Egy nap a gazdája nem figyelt oda, és nyitva maradt a bejárati ajtó, a Rotti pedig besétált, kinyitotta a gyerekek ajtaját, és mire a lány vissza ért a gyerekek már halottak voltak, féltékenységből ehette meg a két gyereket.

Én amondó vagyok, a kutya olyan, amilyenné a gazda neveli. Vannak kimondottan problémás fajok, amiket nehezebb megnevelni, de minden fajta személyiségre formálható, és ha mindent jól csinálsz, ilyen nem fordul elő. Igen, a felelősség a gazdáé, és mindig is azé volt. Ezért vagyok mérges arra, hogy pl. egy gazda elengedi a kutyáját, az neki támad másnak, és a kutyát altatják el. Mintha tehetne bármiről is. Ez eléggé felháborít. Ha velem vagy szerettemmel történne hasonló támadás sem a kutyát hibáztatnám.

A százlábúról pedig akkor le kell beszélnem magam. Keresni kell valami mást, amit még terveztem. Talán egy leguán, azt még elvileg lehet találni valahol, vagy ez is túl nagy kívánság lenne? :/ Nekem ezek a nagyobbacskák tetszenek. Emlékszem ő olyan aranyos volt:

Kár hogy nem vihettem haza Pestről. Szomorú
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1722 Dátum: 14 márc 30, 19:55:33 »

Vegyél Huki majmot. Egzotikus, okos, cuki. És jó drága is.  Nevet
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #1723 Dátum: 14 márc 30, 19:58:13 »

Olyat is lehet? Ohh My God Heha, akkor viszem öcsémnek. Nevet Mindig is akart egy majmot, épp tegnap jött be hozzám:

- Heni, ha nagy leszek akkor vegyész leszek és sejtbiológus, és kell egy majom.
- Hát az meg miért?
- Mindig a vállamon lesz, olyan menő!

Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1724 Dátum: 14 márc 30, 20:16:26 »

Persze, ha tudod biztosítani a megfelelő körülményeket.  Nevet

Hihi egy fehér köpenyhez tényleg jól menne egy olyan kis maki.  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins