Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1710 Dátum: 14 márc 21, 09:22:51 » |
|
Minagi remélem ezt látod, képzeld, van 3 új kiskecske. +Most fogok venni egy új kisnyulat. http://oi59.tinypic.com/jabbth.jpg Amelyik a 2.sorban középső, azt akarom elhozni ha kislány, viszont ha ő nem de a legelső a felső sorban az, akkor őt.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1711 Dátum: 14 márc 21, 12:29:51 » |
|
Na dejó, és eddig mind a három egészségesnek tűnik? Tejóég de édesek ezek a nyulak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1712 Dátum: 14 márc 21, 12:39:41 » |
|
Igen, ez a 3 szinte biztos, hogy megmarad, nagyon kis elevenek. A másikból ugye csak 1 maradt meg, de ő is egészséges. :3 Ugye? *-* Hiányzott, hogy nincs egy cuki szőrös valami amit simizhetek (aki félreérti bújjon el, mocskos perverz ) mivel ugye az előző elpusztult, így hát elhatároztam, hogy itt az ideje, hogy újra bővüljön a család.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 21, 12:45:33 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1713 Dátum: 14 márc 24, 21:44:00 » |
|
Szerintem a törpe malac a legédesebb kisállat. Ma láttam róla egy képet. Komolyan ha vidéken laknék tuti, hogy vennék egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1714 Dátum: 14 márc 24, 22:15:41 » |
|
A macskám kommandózott ma este, felmászott az asztalra és elfészkelte magát egy kosárban a gépem mögött: Emily a kosárbanKésőbb még aludt is benne, csak az apukám, miután a konyha felé vette az irányt, a macska elkezdett reménykedni, hátha kap valamit, ezért, ott hagyta azt a cuki pózt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 22:19:24 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1715 Dátum: 14 márc 24, 22:29:35 » |
|
Cica a kosárban és aranyosan néz. Az enyém ma bemászott a teszkós szatyorba és onnan bámult ki amikor lefotóztam majd azt is felrakom mert muszály felraknom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1716 Dátum: 14 márc 30, 17:59:44 » |
|
Óriás trópusi százlábút lehet kapni valahol, vagy nagyon nem kisállat kereskedésbe való?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1717 Dátum: 14 márc 30, 18:43:15 » |
|
Azok olyan félelmetesek, már egy sima százlábúért is áthívom a szomszédot, hogy üsse le ha egyedül vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1718 Dátum: 14 márc 30, 18:53:17 » |
|
Nem látom nagyon valószínűnek, hogy lehetne ott kapni. Sőt megkockáztatom, hogy itthon egyáltalán nem is lehet. Én meg rájöttem, milyen fajta kutyát/kutyákat akarok, ha egyszer lesz egy kertes saját házam, ide anyuék ezeket nem engednék: ugye nekem nagy vágyam régebb óta egy corgie, a másik pedig egy újfundlandi. Olyanok mint egy kis medve. (Bár ezt csak akkor tudnám rendesen, ha északra költöznék, mert nem viselik jól ezt a klímát.) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Newfoundland_dog_Smoky.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1719 Dátum: 14 márc 30, 19:00:37 » |
|
Én is keresgéltem kicsit, de abszolút nem találtam eddig semmilyen oldalt, vagy személyt aki eladna hasonlót. Milyen kár... pedig annyira beleéltem magam. Tényleg medveszerű kutyus. Rögtön ő jutott az eszembe róla: Kíváncsi vagyok hogy ekkora bunda nélkül mekkorák lehetnek. Talán majd nyáron egyszer...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1720 Dátum: 14 márc 30, 19:04:58 » |
|
Ilyet is elfogadnék, bár max amíg nincs családom és gyerekem. Ráugrik szegény kölök ottmarad. Bunda nélkül meg akkorák lehetnek talán mint egy berni pásztor. Amúgy ez a százlábús dolog tényleg elég reménytelen. Max ha olyan területen laknál, de itt... néha örülök, ha látok 6-7 szép madárpókot kereskedésben, nem hogy valami "nagyon" egzotikusat. (Tisztelet a kivételnek.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 19:06:21 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1721 Dátum: 14 márc 30, 19:17:10 » |
|
Na igen, a zsenge 80 kilójával a kutyus nem biztos, hogy olyan szerencsés. Egyik ismerősöm pont rosszul járt ezzel, és igazad van, vigyázni is kell erre. Rottweilert tartott a lány, majd született két gyereke (ikrek). Onnantól kezdve a kutyát elhanyagolta, nem figyelt oda, mindent megvont tőle, kizárta az udvarra. Egy nap a gazdája nem figyelt oda, és nyitva maradt a bejárati ajtó, a Rotti pedig besétált, kinyitotta a gyerekek ajtaját, és mire a lány vissza ért a gyerekek már halottak voltak, féltékenységből ehette meg a két gyereket. Én amondó vagyok, a kutya olyan, amilyenné a gazda neveli. Vannak kimondottan problémás fajok, amiket nehezebb megnevelni, de minden fajta személyiségre formálható, és ha mindent jól csinálsz, ilyen nem fordul elő. Igen, a felelősség a gazdáé, és mindig is azé volt. Ezért vagyok mérges arra, hogy pl. egy gazda elengedi a kutyáját, az neki támad másnak, és a kutyát altatják el. Mintha tehetne bármiről is. Ez eléggé felháborít. Ha velem vagy szerettemmel történne hasonló támadás sem a kutyát hibáztatnám. A százlábúról pedig akkor le kell beszélnem magam. Keresni kell valami mást, amit még terveztem. Talán egy leguán, azt még elvileg lehet találni valahol, vagy ez is túl nagy kívánság lenne? Nekem ezek a nagyobbacskák tetszenek. Emlékszem ő olyan aranyos volt: Kár hogy nem vihettem haza Pestről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1722 Dátum: 14 márc 30, 19:55:33 » |
|
Vegyél Huki majmot. Egzotikus, okos, cuki. És jó drága is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1723 Dátum: 14 márc 30, 19:58:13 » |
|
Olyat is lehet? Heha, akkor viszem öcsémnek. Mindig is akart egy majmot, épp tegnap jött be hozzám: - Heni, ha nagy leszek akkor vegyész leszek és sejtbiológus, és kell egy majom. - Hát az meg miért? - Mindig a vállamon lesz, olyan menő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1724 Dátum: 14 márc 30, 20:16:26 » |
|
Persze, ha tudod biztosítani a megfelelő körülményeket. Hihi egy fehér köpenyhez tényleg jól menne egy olyan kis maki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|