24 nov 17, 07:42:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277735 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1590 Dátum: 12 jún 04, 17:59:29 »

Nem az én dolgom.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1591 Dátum: 12 jún 04, 18:01:44 »

Nyugi emberek ikszdé.

Szerintem mindenkinek megvan a saját ízlése. Ki mit szeret azt saját maga dönti el. A majom már említettem előbb is hogy azt megtartanám Nevet. Aranyos meg tetszik nagyon Mosolyog. A kutyákat meg macskákat nem preferálom. Ez a tény és az is marad nálam smirksweat.
Ha már háziállat akkor nekünk van egy kis egerünk Nevet. A kanapé alatt tartjuk és hülye létünkre engedjük hogy beleegyen az ennivalónkba Nevet. Elkapni se tudjuk mert annyira szeretni való Pirul. Nem ám...ikszdé. Az egérfogót elég jól kicselezi a kis háziállat.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1592 Dátum: 12 jún 04, 18:07:11 »

A majmok bénák. Oylanok mint az emebrek gagyi karikatúrái.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1593 Dátum: 12 jún 04, 18:09:27 »

STM: Elvagyunk, elvagyunk? Faceg

Uchihamasashi: Hát sokat nem szeretek de a majom az kedvenc Mosolyog. Na meg a skorpió is. Az a mandrill bejön de nem is tudtam hogy ilyen majom fajta is van. Egyszerűen nem hallottam még róla ikszdé.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1594 Dátum: 12 jún 04, 18:16:12 »

Csak akkor kötök valamibe bele, ha valaki badarságokat beszél, és a tudtára akarok hozni valamit, de sajnso előfordul, hogy szegénykének nem sikerül felfognia.
Ezenkívül a majmokra jellemző egy csomó aberrált hülyeség, a nekrofíliától kezdve a kannibalizmuson át egy csomó msá baromságig. Csak nem emlegetjük gyakran.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1595 Dátum: 12 jún 04, 18:23:16 »

Blbalbalba.. ez is csak ez a hsz is csak azt igazolja, hogy még csak nem is tudod, mire céloztam. Ja, az első jelek után elmondhattam voln szépen kifejtve is. De ez részletkérdés, gondoltam, így viccesebb lesz. ÉS ez potn ez a téma. A majmos dolgonál meg tök mellékes, az emebrek csinálják-e, jellemző-e, miylen mértékben, nem az emberek mellett, hanem hanem a majmok ellen mondtam, méghozzá az se midnegy,.. á, mindegy. Iylen hosszú hsz.-okból többet nem pazarlok erre a vitára.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1596 Dátum: 12 jún 04, 18:44:10 »

STM: Szerintem minden élőlénynek megvan a saját negatív oldala és nem tökéletes senki. Kíváncsi lennék ki a tökéletes. Ha tudsz mondani olyan állatot vagy embert akkor várom kíváncsian ki az .

Mit gondoltok egy pandáról mint háziállat? Szerintem nagyon aranyos Pirul.
Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1597 Dátum: 12 jún 04, 18:50:17 »

Ahogy ezt:
Nem az én dolgom.
és ezt:
A macskák nem kis kedvencek.
írtad, STM, elképeltem, hogy valahogy így mondod otthon, a géped előtt. Kis durcimurci. Nevet

Az oltás fontosságát illetően csak egy példát hoznék fel: ismerjük ugye a népet a keleti megyék falvaiban, akik csoportba verődve elfoglalnak utcákat, melyeket én nemes egyszerűséggel Brooklyn negyednek szoktam hívni. Namármost, ezekben az utcákban is élnek bizony ebek, de nem ilyen cunci lakokban, hanem kábé ilyen kaliberű "házikókban". Nyilván életükben nem láttak fehérköpenyest ezek a kutyák, nemhogy tűt. Nevet És mégis elélnek 15 éveket úgy, hogy egyszer nem lesznek betegek, az én kutyám, meg akit hordunk rendszeresen a kötelező oltásokra, elkap egy tüdőgyulladást. Az milyen már! Nevet

A majmok szerintem ijesztőek. Tudom, hogy messze alulmúlnak bennünket, de mikor nézek ilyen dokumentumfilmet róluk, megijeszt, mégis mennyire emberiek. Én csak a potenciális ellenséget látom bennük a mi bolygónkon, ahol mi vagyunk az egyeduralkodók, és nekem nem hiányoznak ellenlábasok, azokból van bőven a Kozmoszban. Mosolyog
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1598 Dátum: 12 jún 04, 18:58:27 »

Hát igen. Vannak ilyen kutyák, de ennél szerintem rosszabb is van Szomorú.

Júúúj >.<#. A nyálagzosát ikszdé. Ez aranyos csak sok a nedves dolog nem?
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #1599 Dátum: 12 jún 04, 18:59:08 »

Egyre jobban nyilvánvalóvá válik számomra, hogy a cukiság fogalma nem mindenki számára jelenti az eccarvúkat vagy a pelyhes kiskecskéket, mint ahogy nekem. ikszdé
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1600 Dátum: 12 jún 04, 19:19:01 »

Júj de aranyos a pelyhes kis kecske *.*.
Igen Nevet. Cukinak tartom a kis gyíkot Mosolyog. Szerintem benne van a pakliban hogy kaphat, mert az oltás tartalmazza a betegség halott kórokozókat és hibát sokan ejtenek ilyeneknél smirksweat.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1601 Dátum: 12 jún 04, 19:22:00 »

Ahogy te nem ismered ezt a fajtát, A-chan, úgy én nem ismerem a basset-et. Mosolyog
És ugyan tudom, mit írnak a könyvek és a cikkek a bejglikről, én csak azt mondhatom el, amit megtapasztaltam velük. És ez alapján őket ítélem meg a legszelídebb és legbarátságosabb fajtának.
Igen, igazad van. Mosolyog Én eddig csak picike bejglivel találkoztam, a felnőtt kutyákat csak látásból, meg persze a különböző médiumokból ismerem. (Mondjuk, télen, amikor lementünk a töltésre, egy beagle azzal szórakozott, hogy ellopta egy szánkózó kislány párnáját, és vagy tíz gyerek kergette, de nem tudták megfogni. Tök mókás volt. ikszdé Egy baszett ennél lustább, róluk nem tudom elképzelni, hogy ilyet csináljanak. Nevet)

Mit csináltok Ti ezekkel a macskákkal? Úgy értem, hol kaphatják el a cicák nálatok a betegségeket? Nem esznek meg valami hülyeséget? Rendszeresen oltjátok őket? Elég érdekes, a mi macskánk egyszer se volt beteg, de lassan 3 éves...
Vannak olyan "fertőzött" környékek (az állatorvos nevezte így), ahol az eleve nem odaszületett kiscicák (akik az azon a környéken élő anyjuktól nem kapták meg az antitesteket) nem maradnak meg. Én is ilyen helyen lakok. Akárhányszor messzebbről hoztunk cicát, elpusztult, hiába vittük el az orvoshoz, amikor megbetegedett. Elértek egy bizonyos kort, megbetegedtek és elpusztultak. A mostani cicáim a szomszédból kerültek hozzánk vagy már nálunk születtek, és semmi bajuk. (Az autóúttal nem lehet mit kezdeni, egy macskát nem lehet megkötni, max becsukni, de az sem tökéletes megoldás. Ahogy STM is mondta, a macskák nem kutyák, hogy benyűgözhesd őket…)
Az állatorvos mondta, hogy ha máshonnan akarunk cicát szerezni, akkor szóljunk, és ő majd bead neki egy spéci vakcinát, ami talán megvédi a betegségtől, de meg van az esélye, hogy belepusztul. Szóval, biztos, ami biztos, az ilyen helyen lakóknak jobb, ha a környékről szereznek macskát...

Szerintem egy vadállat sem való házi kedvencnek. Hiába szelídítik meg, akkor sem lesz olyan "boldog", mint szabadon. Tudom, hogy közhelyes, de így van.
Aki meg tigrist vagy oroszlánt akar tartani, költözzön ki Amerikába. Ott már lassan egy kölyöktigris olcsóbb, mint egy kiskutya. Azért szép, hogy Szibériában már alig vannak tigrisek, Amerika kertvárosaiban meg egyre több... Gratulálok az embereknek.

Ami meg az oltásokat illeti, Nikucci a te kutyujaid fajtiszták, a Brooklyn-negyediek meg erősen kétlem. Ők sokkal ellenállóbbak, mert közülük tényleg csak a legerősebbek maradnak életben. (ez eléggé kioktatásnak hangzik, de nem annak szántam smirksweat)

Amúgy de, a pandák öltek is már, nem csak cuki-muki bambuszevők. Nevet Nem kell, hogy húsevő legyen ahhoz, hogy letépje a fejed. Nevet (és azt se felejtsétek el, hogy régen a ők is rendes ragadozók voltak ^-^)

A majmokat én sem szeretem, túlságosan emlékeztetnek az emberekre. Aki majmot akar, annak egyszerűbb beszerezni egy gyereket, már bocsi. A gyerekek is hasonló értelmi szinten vannak, mint egy okosabb csimpánz, és pont, mire ráunnál a „majmodra”, az „felnő” és már nem is lesz majom. (hú, ez de gonoszra sikerült. :'D)
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #1602 Dátum: 12 jún 04, 19:40:32 »

Am... ööh.... ha megtörölgeted a kis állát zsebkendővel, akkor pár percen keresztül talán nem csorog majd.
Tudod te, mi van abban a nyálban? Nevet Ennek az állatnak ez a titkos fegyvere, én bottal sem piszkálnám meg, nemhogy zsepivel illedelmesen letöröljem a zsuvát róla. ikszdé

A-chan, cseppet sem tűnt kioktatásnak. Elmondtál valamit, amit eddig nem tudtam, szóval ez inkább felvilágosítás volt, semmint az a másik. Mosolyog
A biglik amúgy tényleg ilyenek. Állandóan a játék, a játék, a rosszaság, a játék, a kaparás, a játék... Szörnyen fárasztóak néha. Nevet
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1603 Dátum: 12 jún 04, 19:52:27 »

Örülök, ha mégsem lett kioktatás. Amúgy a kutyafajták közül is azok az egészségesebbek, amelyek kialakulásába az ember a legkevesebbet avatkozott bele. Mosolyog

Csipisz, a kutyusom, is pont ilyen. Mindig azt lesi, hogy mit lehet csinálni, ellopni, szétrágni, megsemmisíteni. A sziklakerti virágaim állandóan szúrják a szemét. Nem nyugodhat, amíg le nem tépi mindegyiknek a fejét. ikszdé Télen meg a tűzifát lopta és faszilánkokkal terített meg mindent. Nevet
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1604 Dátum: 12 jún 04, 20:06:26 »

A drágát nem nagyon gátolná meg egy gumikesztyű, ha beléd akarna harapni. Megszelídíteni meg márpedig nem lehet. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins