Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #975 Dátum: 09 jan 30, 12:06:47 » |
|
szép igen, de irtó rosszcsont. imádnivaló, kis löködt... jajj... van egy párnikója a cipősszekrény tetején, és leöntötte. (ráborította a virágból a vizet) én meg jöttem ki a fürdőből, és nézem, miért mutogatja a mancsával a párnát. mikor megfogtam, éreztem hogy vizes. olyan édi volt, mintha zat mondta volna: Anyu, ez miért hideg? Segíts... jajj kis édike Pöcök
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #976 Dátum: 09 jan 30, 17:12:54 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 30, 17:13:43 írta Rekage »
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #978 Dátum: 09 jan 31, 02:26:33 » |
|
Nekem van egy állatom. Úgy hívják hogy Nekozawa. Nagyon szemtelen egy állat, mert csokit zabál, cigizik, és erősen lealkoholizálja magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
melich3
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #979 Dátum: 09 feb 11, 17:05:46 » |
|
nekem van egy kutyám. rottweiler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #980 Dátum: 09 feb 12, 14:01:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #981 Dátum: 09 feb 12, 20:04:38 » |
|
Nekem van egy papagájom meg 6 tengerimalim
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #982 Dátum: 09 feb 13, 20:08:06 » |
|
Mert olyan hülye voltál hogy állatviadalra vitted a kutyád... Téged eresztenének be a bevadult kutyák közé mit csinálnál? Egyébként halkan megjegyzem nem vagyok állatvédő, de a állatviadalok, és az emberi hülyeség kiakaszt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #983 Dátum: 09 feb 14, 10:23:18 » |
|
na jó nemondod komolyan hogy állatviadalra vitted a kutyáid? -.-" asszemmost szívesen megtépnék valakit... de nem személyeskedem... am amennyire éntudom ez bűncselekmény.... ha lenne rá esélyem hogy megtudjam ki és hol...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 14, 10:24:04 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Nadeshiko
Újonc
Nem elérhető
Chara Bajnok
|
|
« Válasz #984 Dátum: 09 feb 14, 14:30:26 » |
|
Nekem csak macskám van de 2-ős is.Régen volt hörcsögöm és mikor kicsi voltam,akkor volt 2 kutya is,bár ezek már mellékesekXD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nadeshiko
Újonc
Nem elérhető
Chara Bajnok
|
|
« Válasz #985 Dátum: 09 feb 14, 14:31:37 » |
|
Már ne sértődj meg,de ez állatkínzás már.Egy kutyával nem így kéne bánni.Azt tanácsolom hogy viadalok helyett gondozd,ne pedig árts neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #986 Dátum: 09 feb 14, 14:51:28 » |
|
Nyugi gondozva mindenap futtatva van és van egy 15X15 ös kenelje meg mindenap csirkeszárnyat eszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #987 Dátum: 09 feb 15, 10:37:46 » |
|
öőö.... hát hogyneveled te azt a szegény kis állatot
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #988 Dátum: 09 feb 24, 19:17:57 » |
|
mates07:te sem vagy egészen nooooormális,ugye Amúgy nekem vadászgörényem van,és mellesleg hiányolom,hogy nincs a felsorolásban.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #989 Dátum: 09 márc 15, 22:22:07 » |
|
nekem nicns de én is vadászgörényt szeretnék mert az a kedvencem
|