kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #990 Dátum: 09 márc 17, 15:40:30 » |
|
Nekem egy kutyám van vagyis volt mert sajna eltűnt szilveszterkor a durrogtatások miatt, és ezért bosszút esküszöm a tüzijáték ellen .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #991 Dátum: 09 márc 17, 18:47:18 » |
|
Igazén kibővíthetnéd a szavazást, vagy a gyíkféléket hüllőkre cserélhetnéd, a rovarokat ízeltlábuakra, s így tovább értelemszerűen, esetleg beszúrhatnál egy "egyéb" opciót, hogy mást ne mondjak, mit tegyen akinek teknőse van, vagy (ami mostanában nagy divat) madárpókja, vagy nmégsem, most látom, pókot írtál skorpiója? A limit pedig itt értelemtlen, mert ez nem egy önkényes döntés, ha a felsorolt állatfélék közül több van háromnál, akkor annyit kell jelölnöm/jelölnie bárkinek és kész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 17, 18:53:31 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #992 Dátum: 09 márc 22, 17:36:52 » |
|
http://threebeyond.deviantart.com/art/Puppy-60469437 omg:) hát nem olyan, mintha félig tengerimalac lenne? Amúgy deviantarton rákerestem arra a szóra, hogy puppy, és hát eszméletlen képek jöttek be:) enjoy them: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=heart#order=9&q=puppy
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #993 Dátum: 09 márc 23, 17:52:20 » |
|
nekem is volt egy kutyám nem rég meg szökött az én kis Pufim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #994 Dátum: 09 márc 24, 06:32:17 » |
|
Nekem volt két aranyhörcsögöm, de folyton ölték egymást, majd mindkettő elszökött.. Am 5 macskánk van, ebből 2 heti egyszer ha hazajön, a másik három szobacica. Három kutya, mindhárom németjuhász, de kettő keverék. xD Meg ott a húgom..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #995 Dátum: 09 márc 26, 06:33:03 » |
|
Nekem van 2 kutyám, az egyik keverék, a másik meg Csau-csau.Lédi Szofi Van egy hörcsögöm, volt egy másik is, csak az már meghalt :'( Papámnál van egy másik kutyám, egy macskám, és egy nyulam. Voltak még papagájaim, kanárim, ékszer teknőseim, mocsári teknőseim stb. A családtagok is kisállatnak minősülnek? Mert akkor nekem ott az öcsém xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 26, 06:40:22 írta Saku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #997 Dátum: 09 márc 26, 12:39:48 » |
|
Mért? Félnek hogy szadista módok kinyírod őket? Apám megmétette velem az öreg kakast... Épp az előbb.... Pont 5 kila az a harci tollzsák... Még 3 kilót hízik, és megdönti az elődje súlyát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #998 Dátum: 09 márc 27, 00:01:04 » |
|
Én nem igazán bírom a kakasokat, szégyen ide vagy oda, mondhatni félek tőlük. Kicsi koromban sokat jártam nagybátyámékhoz falura, akárhány kakasuk volt, mindnek én voltam a célpontja. Ki sem léptem a hátsó kertjükbe, egyből jött is nekem az aktuális Gyuri vagy valami hasonló kreatív névvel ellátott agresszív tollpárna. Egyszer jól össze is csipkedett az egyik. Szóval mindig csak bottal a kézben mertem közlekedni. Nagybátyám persze megoldotta, jól s*ggbe rúgta az aktuális támadót. A házi kedvencekre visszatérve, régebben papagájokat tartottam, de valahogy egyik sem akart megtanulni beszélni, pedig rengeteget foglalkoztam velük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #999 Dátum: 09 márc 27, 01:26:00 » |
|
Nekem eddigi életem során vagy 8 papagájom, 5 macskám, 4 tengelicem volt, csak hát... Madarakat megette a macska, macskákat pedig a szomszédok valamelyike ölhette meg. A természet kegyetlen, jelenleg egy fekete német juhászunk van, akit Gusztinak hívnak. idegesítő egy jószág, állandóan rám akar ugrani.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 09 márc 27, 12:16:12 » |
|
Engem is mindig kergetett valamilyen kakas, de amikor már csak egy méter választott el minket, mindegyik beijedt. x"D Biztos tudták, hogy a heves láblendítés hátra - amolyan profi focista módon - veszélyt jelent számukra. xD Nekem egy papagájom van és az tud beszélni. Kitudja mondani a nevemet, meg azt, hogy "anya"... xD Látszik mik hangzanak el legtöbbször ebben a házban. xD ("Anyaaa, hozz kaját!" xDDD ) Meg tudja utánozni az ajtó nyikorgást is... Habár egyszer felakadt valamilyen dróton... Bazz... Alig tudtam kiszabadítani... Azóta teljesen megőrült. Úgy sajnálom szegénykémet. Már nem szokott beszélni semmit, ráadásul ha csak a közelébe megy valaki, hevesen rátámad a kalitkájára és csipkedi össze-vissza. És hát mivel nimfapapagáj, ami nem annyira pici fajta, így kesztyű nélkül eléggé veszélyes hozzányúlni.. Még kesztyűvel is. xD De amúgy én sohasem próbálkoztam a tanításával. Magától tanult meg... Például egyik ismerősömnek szintén nimfapapagája volt... 14 évig tanítgatta, de soha nem tanult meg beszélni. Mondjuk nagyon okos lett. Mindig ki van neki nyitva a ketrecajtó, és pontban 11-kor kirepül a szobába a "reggeli repülésre". 12:30-kor vissz*repül és bezárja maga után azt a kis ajtót. Mmint az ismerősöm papagája... Enyém csak őrült, sajnos. De szerintem az sem biztos, hogy minden papagáj meg tud tanulni beszélni. Én pl. hullamás papagájt még sohasem hallottam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 27, 12:19:57 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 09 márc 27, 12:33:08 » |
|
A kakkasos dologgal én is kiskoromban úgy álltam, hogy Gabeszt kergeti a kaKas, utána visszafele Gabesz szalad a kakas után.... Utána újból csere, végül a vagy gabesz, vagy a kakas feküdt ki... Vagy jött öregapám, és megkergetett mindkettőnket az ustorral... De az a legszebb tollú szárnyas a világon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 09 márc 27, 22:08:56 » |
|
Szépeknek szépek, az tény, de jobban örülnék, ha nem potenciális riválist látnának bennem, aki elhódítja a hölgytársaságukat. Amúgy a japán kakasokkal semmi bajom, nagymamám tesójának vannak és nagyon szelídek. Papagájból nekem a hagyományos hullámos volt mindig, nem egy beszédes fajta, az biztos. De itt is van kivétel, apu egyik haverjának a madara elég sok szót megtanult, és ő inkább csengetni szeretett mint ajtót nyikorgatni. Csak szegényke már az örök vadászmezőket rója.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 09 márc 30, 20:00:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 09 márc 31, 18:42:17 » |
|
Érdekes kis cikk volt, jöhet még hasonló. Ma elég szomorú látványra lettem figyelmes, miközben vásárolgattam. Az állatkereskedés mellett elhaladva láttam, hogy már most kaphatóak a húsvéti nyuszik. Szegénykék, össze voltak zsúfolódva többen is egy nagy ketrecben, pedig már nem voltak picik. Ha meg már nagyok, nem kellenek szerintem senkinek, a kisgyerekek úgyis csak a kölyköket szeretik. A lehető legrosszabb ajándék húsvétra, mert megunják, és akkor meg a legtöbben kirakják őket, pedig ma már jó pár tenyésztő átveszi ezeket a nyuszkókat. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem elkeserítő ez az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|