24 nov 15, 22:33:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 277207 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #990 Dátum: 09 márc 17, 15:40:30 »

Nekem egy kutyám van vagyis volt mert sajna eltűnt szilveszterkor a durrogtatások miatt, és ezért bosszút esküszöm a tüzijáték ellen .
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #991 Dátum: 09 márc 17, 18:47:18 »

Igazén kibővíthetnéd a szavazást, vagy a gyíkféléket hüllőkre cserélhetnéd, a rovarokat ízeltlábuakra, s így tovább értelemszerűen, esetleg beszúrhatnál egy "egyéb" opciót, hogy mást ne mondjak, mit tegyen akinek teknőse van, vagy (ami mostanában nagy divat) madárpókja, vagy nmégsem, most látom, pókot írtál skorpiója?
A limit pedig itt értelemtlen, mert ez nem egy önkényes döntés, ha a felsorolt állatfélék közül több van háromnál, akkor annyit kell jelölnöm/jelölnie bárkinek és kész.
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 17, 18:53:31 írta STM » Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #992 Dátum: 09 márc 22, 17:36:52 »

http://threebeyond.deviantart.com/art/Puppy-60469437 omg:) hát nem olyan, mintha félig tengerimalac lenne? Nevet

Amúgy deviantarton rákerestem arra a szóra, hogy puppy, és hát eszméletlen képek jöttek be:) enjoy them:
http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=heart#order=9&q=puppy
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #993 Dátum: 09 márc 23, 17:52:20 »

nekem is volt egy kutyám nem rég meg szökött az én kis  Pufim   Byebög
Naplózva

Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #994 Dátum: 09 márc 24, 06:32:17 »

Nekem volt két aranyhörcsögöm, de folyton ölték egymást, majd mindkettő elszökött.. :/
Am 5 macskánk van, ebből 2 heti egyszer ha hazajön, a másik három szobacica. Nevet Három kutya, mindhárom németjuhász, de kettő keverék. xD
Meg ott a húgom.. Ördögi
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Saku
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #995 Dátum: 09 márc 26, 06:33:03 »

Nekem van 2 kutyám, az egyik keverék, a másik meg Csau-csau.Lédi Szofi
Van egy hörcsögöm, volt egy másik is, csak az már meghalt :'(
Papámnál van egy másik kutyám, egy macskám, és egy nyulam.
Voltak még papagájaim, kanárim, ékszer teknőseim, mocsári teknőseim stb.
A családtagok is kisállatnak minősülnek? Mert akkor nekem ott az öcsém xD
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 26, 06:40:22 írta Saku » Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #996 Dátum: 09 márc 26, 06:53:25 »

Aztaaa. Ohh My God Ez jósok. Nevet Az énszüleim nemengedik meg, mer nembíznak bennem. Lesütöttszemek
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #997 Dátum: 09 márc 26, 12:39:48 »

Mért? Félnek hogy szadista módok kinyírod őket?  Pojén

Apám megmétette velem az öreg kakast... Épp az előbb.... Pont 5 kila az a harci tollzsák... Nevet
Még 3 kilót hízik, és megdönti az elődje súlyát!  Nevet
Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #998 Dátum: 09 márc 27, 00:01:04 »

Én nem igazán bírom a kakasokat, szégyen ide vagy oda, mondhatni félek tőlük. Kicsi koromban sokat jártam nagybátyámékhoz falura, akárhány kakasuk volt, mindnek én voltam a célpontja.  Technikai KO Ki sem léptem a hátsó kertjükbe, egyből jött is nekem az aktuális Gyuri vagy valami hasonló kreatív névvel ellátott agresszív tollpárna.  Nevet Egyszer jól össze is csipkedett az egyik.  Szomorú Szóval mindig csak bottal a kézben mertem közlekedni. Nagybátyám persze megoldotta, jól s*ggbe rúgta az aktuális támadót.  Technikai KO
A házi kedvencekre visszatérve, régebben papagájokat tartottam, de valahogy egyik sem akart megtanulni beszélni, pedig rengeteget foglalkoztam velük.  Szomorú
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #999 Dátum: 09 márc 27, 01:26:00 »

Nekem eddigi életem során vagy 8 papagájom, 5 macskám, 4 tengelicem volt, csak hát...

Madarakat megette a macska, macskákat pedig a szomszédok valamelyike ölhette meg. :/ A természet kegyetlen, jelenleg egy fekete német juhászunk van, akit Gusztinak hívnak. idegesítő egy jószág, állandóan rám akar ugrani.  Lesütöttszemek   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1000 Dátum: 09 márc 27, 12:16:12 »

Engem is mindig kergetett valamilyen kakas, de amikor már csak egy méter választott el minket, mindegyik beijedt. x"D Biztos tudták, hogy a heves láblendítés hátra - amolyan profi focista módon - veszélyt jelent számukra. xD

Nekem egy papagájom van és az tud beszélni.  Mosolyog Kitudja mondani a nevemet, meg azt, hogy "anya"... xD Látszik mik hangzanak el legtöbbször ebben a házban. xD ("Anyaaa, hozz kaját!" xDDD ) Meg tudja utánozni az ajtó nyikorgást is...  Mosolyog Habár egyszer felakadt valamilyen dróton... Bazz... Alig tudtam kiszabadítani... Azóta teljesen megőrült. Úgy sajnálom szegénykémet.  Szomorú Már nem szokott beszélni semmit, ráadásul ha csak a közelébe megy valaki, hevesen rátámad a kalitkájára és csipkedi össze-vissza. És hát mivel nimfapapagáj, ami nem annyira pici fajta, így kesztyű nélkül eléggé veszélyes hozzányúlni..  smirksweat Még kesztyűvel is. xD

De amúgy én sohasem próbálkoztam a tanításával.  Mosolyog Magától tanult meg... Például egyik ismerősömnek szintén nimfapapagája volt... 14 évig tanítgatta, de soha nem tanult meg beszélni. Mondjuk nagyon okos lett. Mindig ki van neki nyitva a ketrecajtó, és pontban 11-kor kirepül a szobába a "reggeli repülésre". 12:30-kor vissz*repül és bezárja maga után azt a kis ajtót.  Mosolyog Mmint az ismerősöm papagája... Enyém csak őrült, sajnos.  smirksweat

De szerintem az sem biztos, hogy minden papagáj meg tud tanulni beszélni. Én pl. hullamás papagájt még sohasem hallottam.
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 27, 12:19:57 írta Saphira » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1001 Dátum: 09 márc 27, 12:33:08 »

A kakkasos dologgal én is kiskoromban úgy álltam, hogy Gabeszt kergeti a kaKas, utána visszafele Gabesz szalad a kakas után.... Utána újból csere, végül a vagy gabesz, vagy a kakas feküdt ki... Vagy jött öregapám, és megkergetett mindkettőnket az ustorral...  Nevet De az a legszebb tollú szárnyas a világon...
Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #1002 Dátum: 09 márc 27, 22:08:56 »

Szépeknek szépek, az tény, de jobban örülnék, ha nem potenciális riválist látnának bennem, aki elhódítja a hölgytársaságukat.  Nevet Amúgy a japán kakasokkal semmi bajom, nagymamám tesójának vannak és nagyon szelídek. Mosolyog
Papagájból nekem a hagyományos hullámos volt mindig, nem egy beszédes fajta, az biztos. De itt is van kivétel, apu egyik haverjának a madara elég sok szót megtanult, és ő inkább csengetni szeretett mint ajtót nyikorgatni.  Pojén
Csak szegényke már az örök vadászmezőket rója.  Szomorú
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1003 Dátum: 09 márc 30, 20:00:48 »

Egy kis érdekesség érdemes elolvasni http://www.origo.hu/tudomany/elovilag/20090318-harlekinkatica-pusztitsa-el-es-adja-fel-postan.html
Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #1004 Dátum: 09 márc 31, 18:42:17 »

Érdekes kis cikk volt, jöhet még hasonló. Mosolyog
Ma elég szomorú látványra lettem figyelmes, miközben vásárolgattam. Az állatkereskedés mellett elhaladva láttam, hogy már most kaphatóak a húsvéti nyuszik. Szegénykék, össze voltak zsúfolódva többen is egy nagy ketrecben, pedig már nem voltak picik. Ha meg már nagyok, nem kellenek szerintem senkinek, a kisgyerekek úgyis csak a kölyköket szeretik. Szomorú A lehető legrosszabb ajándék húsvétra, mert megunják, és akkor meg a legtöbben kirakják őket, pedig ma már jó pár tenyésztő átveszi ezeket a nyuszkókat.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem elkeserítő ez az egész.  Szomorú
Naplózva
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins