Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #960 Dátum: 09 jan 15, 11:36:35 » |
|
Képet már egyszer linkeltünk róla, de majd keresünk egy frissebbet. Hogy mi baja volt szegénynek? Súlyosan meg volt fázva, 2 kullancs volt az arcocskájában, bolhás volt, és olyannyira alultáplált, hogy kilátszódott az összes bordája, végig a gerince és írtó vékony nyaka volt. De szerencsére Aemym mindenből kigyógyította.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #961 Dátum: 09 jan 15, 11:43:55 » |
|
Szegény kicsi állat! Szörnyű, hogy egyesek simán kivágják az utcára az állatukat... Aemy nagyon ügyes, hogy megtudta gyógyítani. Mert a macskanátha még akár halálos is lehet, főleg ha le van gyengülve a cica. a mi Russelünk is macskanáthát kapott nyár elején, de sikerült meggyógyítani. Erőlevessel etettük csak mindig kiette belőle a húst a többit meg ott hagyta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #962 Dátum: 09 jan 15, 12:08:40 » |
|
Nekünk meg így néz ki az a hájas szőrcsomó... x""D A legjobb benne, hogy Kis Catnek hívják.. x""""DDD TUdom, tudom... találó és elmés név. xD DE akkor még kicsi volt amikor ezt adtuk neki... a macskáról beszélek amúgy.. Háh mekkora macsek a mi macskánk nincs ilyen duci, majd egyszer én is rakok be képet, asszem még csak fél éves amugy a nővéremé XDD Amugy Herculesnek hívják és teljesen fekete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #963 Dátum: 09 jan 15, 12:30:07 » |
|
Pöcök is féléves, és félperzsa sztem, mert gyönyörű dús szőre van. fekete alapon cirkás. Az meg, h így meggyógyult nemcsak az én érdemem. Mindhárman tettünk érte, nekem annyi előnyöm volt, hogy tudom, mit kell tenni, ha beteg valaki vagy malami.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #964 Dátum: 09 jan 15, 12:41:12 » |
|
Saphira: Imádnivaló a cicád! KAWAII! A fekete cica is nagyon édi lehet. A miénk, aki még megvan vörös, tiszta Garfield. Állítólag a miénk is félperzsa, de én nem hiszem valószínűleg csak kamuzott a nő, hogy növelje az értékét. Azért az tök jó, hogy értesz a beteggondozáshoz. Orvosis vagy? Nagyon szép tőletek, hogy megmentettétek a cicát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #965 Dátum: 09 jan 15, 15:02:37 » |
|
Van érzékem az orvosláshoz, meg van elsősegély végzettségem, de ennyi. Köszi, nagon igyekeztük, hogy meggyógyuljon.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #966 Dátum: 09 jan 20, 23:55:17 » |
|
Van egy fekete macskám aki túgy hívnak Nekozawa. Nagyon szorgos kis macska, de szemtelen néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #968 Dátum: 09 jan 23, 21:11:23 » |
|
Van pár új képem Luluról...Annyira imádom! 1. 2. 3. 4. 5. 6. Egy rosszaság de odavagyok érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #969 Dátum: 09 jan 25, 19:38:00 » |
|
Nekem sajnos nincs háziállatom. De szeretnék majd egyet, főleg egy kutyát.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #970 Dátum: 09 jan 26, 11:09:25 » |
|
Nekem 2 aranyhalam van, és 1 kutyám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #971 Dátum: 09 jan 28, 15:48:47 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 28, 15:51:07 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #972 Dátum: 09 jan 28, 16:02:47 » |
|
Az utolsó képen olyan jót röhögtem! Azt a pofit! Egyébként azért meglátszik rajta, hogy sanyarú fiatalkora volt... De jó helyre került nálatok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #973 Dátum: 09 jan 28, 16:08:44 » |
|
Igen még kicsit csatakos, meg látszik, hogy sok baja volt, de szépen kupálódik, gondját viseljük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #974 Dátum: 09 jan 28, 16:36:31 » |
|
Nagyon édesek voltak a képek minna! A kutyák meg a cicák is! Gabor-sama látszik, hogy jól gondját viselitek a cicának, mert már szép fényes a szőre (vagy bundikája ahogy egy néni mondja az utcánkban ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|