xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #720 Dátum: 08 júl 17, 12:20:42 » |
|
na hogy van egy kutyája és nem törődik azzal hogy elüti egy kocsi?  ezért amerikában már rég ellehetett volna kobozni tőle az állatot állatkinzásért nálunk mért niincs ilyen törvény meg külön rendörség az állatok védelmére?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #722 Dátum: 08 júl 17, 21:20:29 » |
|
A kérdés adott.. kinek milyen állata van? =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
 |
« Válasz #723 Dátum: 08 júl 17, 21:39:26 » |
|
Van egy kutyám egy nyuszim és 2 gőtém
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #724 Dátum: 08 júl 17, 23:45:10 » |
|
Hát nálunk az állatok nem személyhez kötöttek, hanem családállatok^^ Szal 1 kutya Buksi, és 3 macska: Cirmi, Mica, Lucifer + a nővérem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #725 Dátum: 08 júl 17, 23:50:13 » |
|
hát van egy kutyám akit imádok és ha jobban a családba tartozna akk már itt aludna bent a szobámban  és hogyha Mooninak a nővére háziállat akk nekem az öcsém de szivesen megszabadulnék tőle
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
 |
« Válasz #726 Dátum: 08 júl 18, 23:39:25 » |
|
Most épp egy kutyim Buksi, és egy cicám Sári, de lehet hogy lesznek kiscicák. Meg régóta szeretnék egy vadászgörényt, csak anyu nem engedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #727 Dátum: 08 júl 19, 13:54:58 » |
|
mindenki kutyája Buksi? =O amugy nekemis egy édestündérkiskutyám van ^^ imádom ^^ golden retriver  ésés Fixinek hívják....bár sose hívom úgy  legalább 10 neve van és az összesre hallgat  kivéve az anyakönyvire ami asszem Vixyházi Ariella......há mijennév már egy kutyának h Ariella?! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #728 Dátum: 08 júl 19, 15:57:29 » |
|
Huh  Annyira kisállat ez a topic,h a többi nagytopic közt alig találtam Das is die póni and watashi ^_^'Feltámasztottuk húgommal  foltoska, aki Béla2 és Ödön névre hallgat mostmár élete végéig xD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #729 Dátum: 08 júl 19, 16:01:50 » |
|
jaaaj mijen kis édes ^^ egy paci Zemo méretbe =O  x"D bocsi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #730 Dátum: 08 júl 19, 16:16:29 » |
|
°_° Crispy... nem !! Chipsy! - nagyon gonosz már nem leszek, de még lehetne továbbírni xD. Chipsy én azt hittem, h a nagyinak nemszószbe  A nagyi nagy, és hatalmasságosságossságosságosásáságáásásááságásááságsásss!!! értiérti?? Mert ... lenyalom mindenki monitorjáról a mosolyt xD vagyis báá, szal Orochimarut ráuszítom minden kocka-kunra és kocka-chanra xD A póni jó, a póni szép, a póni különleges...pónipónipónipóniiii xD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #732 Dátum: 08 júl 19, 16:27:24 » |
|
de édeseek:D:D:D:D az utsó kép tényleg mókás xD Am Mimi a másodikon olyan kis pirulósnak tűnik, pirosság nélkül perszexD csak olyan szégyenlős feeling meg minden:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #733 Dátum: 08 júl 19, 16:28:40 » |
|
Eggen nekem is ez jutott eszembe, mintha elbújna a lesfotósok elől alias előlem xD Amm ma vmikor ki kéne végre cserélnem az almot me ketten oan mintha 2 hetes lenne :'X meg fürdetést is teveztem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #734 Dátum: 08 júl 19, 16:35:18 » |
|
Fürdetést? Ilyen pindurka állatkáknak is?  Még sosem volt ilyen picikém:D De jó lehet:D Pancsi malackák pancsi  lehet,h nagyon fáradt vagyok.. tengeriröffenetek ugye? mert most kicsit rosszul látok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|