25 ápr 05, 20:44:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 302900 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
TaraAkera
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #750 Dátum: 08 júl 26, 16:38:51 »

Hát már több mint egy éve az én "birtokomban" van,de nem tudom megszelidíteni ikszdé kedveskedek neki finomságokkal,szépen,lágyan beszélek hozzá,szóval minden kedvesség és ezek ellenére ha meglát minket elszalad,tenyerünkbe nem megy bele és időnként megpróbál megharapni.meg ha megpróbáljuk óvatosan megfogni akor hanyattobja magát és sziszeg meg visít ikszdé nos ez a félvad veszett hörcsög,alias Sátánka  Pojén
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #751 Dátum: 08 júl 26, 19:15:55 »

Gonoszhorcsog.xDD Am nekem meg akkor kezd el visitani amikor alszik.xD es ki akarom venni ><
Dededeee hg? en se kedenem leragni monnyuk kezemrol a bort.xD
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #752 Dátum: 08 júl 26, 19:57:07 »

Mongjuk ha alvás közben zavarjuk,akkor érthető a reakció ikszdé de én akkor soha nem zaklatom..nemtom,ő egy ilyen hörcsög,szeretem,de nem nyúlok hozzá ikszdé a kalitkapucolás is úgy néz ki,hogy szétszedjük a kalitkát a hörcsögről,és kihasználva azt a pár másodpercet,amíg gőze nnics az állatnak h mivan,gyorsan megfogjuk és berakjuk a futógömbjébe ikszdé
Naplózva

Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #753 Dátum: 08 júl 26, 21:36:19 »

A degu se különb. Pontosan
Képes úgy visítani mikor meglátja a seprüt, mint a fába szorult féreg. Meg volt mikor nagyon éhes volt, (jó tudom nem szép dolog, de elfelejtettem neki kaját adnixDD) és úgy megharapta az ujjamat, h ömlött belőle a vér. De tök vicces volt, mert a kezemen két fogjom volt. xDDD
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #754 Dátum: 08 júl 26, 21:58:55 »

xD. Nekem cukii.ikszdé egyszer ratettem a terdemre, es az orrommal piszkaltam. aza hulye (mancika a neve, de mar irtam asszem) meg megharapta, es par mpig logott rajta.xDDDDDDDDDDD Egyszer meg az hg ehes volt, benyultam a ketrecebe, persze hg megharapta az ujjam en meg hirtelen kihuztam, es nekirepult a horim a  falnak.XDDDDDDDDD rotflmaopimp.xD ugy rohogtem, de am nem lett semmi baja Nevet
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #755 Dátum: 08 júl 26, 22:38:42 »

xDDDLoL xDDDDD Ezen nagyot röhötem, de bocsi. Szegény hörcsögöt felkented a falra. xDDDDD
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #756 Dátum: 08 júl 26, 23:01:13 »

Nevet En is rohogtem rajta.xD utana megetettem rendesen, barugyis elrakja a pofajaba.xd
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #757 Dátum: 08 júl 27, 11:40:07 »

Nekem a Sátánka előtti hörcsögöm harapta meg anyámat...hazahoztuk,anya meg nagyon okos módon elkezdte bedugdosni neki az ujját,az meg olyat harapott,h csak úgy bugyogott a vér ikszdé de aztán 2 hét után bement a tenyerembe,és nyalogatta a kezem.olyan volt,mint egy kutya,ha odaáltam a ketrecéhez,és hívtam akkor akár a szundizást is abbahagyta,odament a rácshoz,felágaskodott és addig rágta amíg ki nem vesszük és simogatjuk Mosolyog imádott minket,és mi is őt.egy takaróból kilógó szál cérnával úgy eljátszogatott,hogy csak na ikszdé másfél évig élt,törpehöri volt,és a legaranyosabb a világon Szomorú
Naplózva

Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #758 Dátum: 08 júl 27, 12:44:49 »

Részvétem, TaraAkera. Szomorú xD
Ahogy mondod, h élt, olyan kis édes lehetett. Szomorú Megszakad a szívem...  Szomorú
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #759 Dátum: 08 júl 27, 18:54:08 »

Hát amikor észrevettem,hogy meghalt..szinte fel sem fogtam..ott ültem a kezemben a halott kis testével,és néztem,néztem,aztán amikor rájöttem,hogy kész ennyi akkor meg megállíthatatlanul hullottak rá a könnyeim..aztán eltemettük szegényt,arra gondolni sem bírtam,hogy esetleg kidobni a kukába...milyen barbár dolog az már.ráadásul ő több volt,mint egy hörcsög..nem is tudm,mintha egy reinkarnálódott ember lett volna.dehát minden élőlénynek ez a sorsa..Sátánkát meg ma takarítottam ki,hát igen érdekes volt..van egy kis műanyag csöve,és azzal együtt megfogtam és beleraktam a kisebb kalitkába,amibe addig szoktuk tartani,amíg pucoljuk a házikóját ikszdé
Naplózva

Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #760 Dátum: 08 júl 28, 07:59:19 »

De édikék! Jjj imádok a röfiket!!! Lakótársaimnak is van 1 tengeidisznajuk! de ő folyton sípol: ha zacskóhoz érsz, ha behúzod a függönyt stb... és körbe körbe rohangál a terráriumában... állandóan leborítja az itatóját is... a zene ütemére is sípol... néha nagyon nézzük....  >.<#
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Katie-chan
Chuunin
*

« Válasz #761 Dátum: 08 júl 28, 11:54:30 »

nekünk 2 kutyánk, öööö7 hörcsög xD csomó pók xD és mostanában egy csomó bogár  >.<# xD
-----szerk-----
9 höri xD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 30, 12:08:21 írta Katie-chan » Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #762 Dátum: 08 júl 28, 12:07:56 »

7 hori, vazz.xD nemsok egy kicsit? Hümm-hümm Tenyeszted? Nevet nekem sose szulnek kisiket.xD
am van mar egy iesmi topic, most lattam.xD asszem kisallaok a neve, vagy nemtom.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 28, 12:08:42 írta Gaara-fangirl » Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #763 Dátum: 08 júl 28, 12:25:27 »

7 höri!? Szaporodnak a kis dögök, szaporodnak. xDD
TaraAkera : Sátánkát már külön ketrecbe kell rakni, h kitakarísd a házikóját?? Vérnyomjas dög lehet, annyi szent! xDDD

Katie-chan : Bogár és pók mindenkinek van megszámlálhatatlan mennyiségben.X'D Csak az a gond, h a fene se kéri, h szaporodjanak. xDDD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 28, 12:26:58 írta PuSsyCat » Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #764 Dátum: 08 júl 28, 12:28:50 »

Kellene pok es bogar ovszer, vagy fogamzasgatlo por, amit megesznek, es akk meg meg se kell oket olni.xD ezt miert nem talalja fel senki hee?xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins