TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
 |
« Válasz #765 Dátum: 08 júl 28, 12:41:33 » |
|
Nemcsak a vérszomjasság miatt,de amikor darabokban van a ketrece muszáj elpakolni az állatot vhova,mert ha szabadon lenne akkor elfutna a fenébe  ez a bogár óvszer dolog meg..érdekes 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #766 Dátum: 08 júl 28, 12:52:30 » |
|
nem nem nem a Pókok arik ^^ olyan széépek én szeressem a pókokat uncsitesómnak van egy nagy madárpókja cukiiii és csak heti egy egeret eszik  csak is élőt xD xD és ha itthon találok pókot játszok vele  és bogarak? attól függ mien bogár 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #767 Dátum: 08 júl 28, 12:58:42 » |
|
én ha itthon meglátok egy pókot akkor 1.,villámgyorsan leütöm egy papuccsal 2., instant killerrel lefújom,amíg vonaglik 3., visítok apámért  a madárpók meg kalitkán belül aranyos  de szegény egérke.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #768 Dátum: 08 júl 28, 13:02:38 » |
|
Szegény egérke? neeeem olyan jó nézni ahogy a terráriumon belül sétál és hirtelen kiugrik egy bazi nagy pók a semmiből és megtépi MUHÁHÁHÁ xD és terráriumon kívül is aranyos  lehet simogatni xD mármint a pók xD és TA ne bántsd a pókokat ők megeszik azt a sok hülye rossz bogarat én ha látok pókhálót dobálm bele a bogarakat a kertből xD szeretem nézni ahogy megmérgezi őket :p kegyetlen vagyok O.o
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #769 Dátum: 08 júl 28, 13:15:56 » |
|
Az nem kifejezés  a rossz bogarakat meg én magam is megölöm,ráadásul én többet összevadászok,mint egy nyomi pók  bár azt én is szoktam nézni(megfelelő távolságból) ahogy kajálja a bogarakat a pók  régen volt egy kis húsevő növénykém,tiszta Zetsu  ,na neki fogdostam a legyeket..de egy év után elpusztult 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #770 Dátum: 08 júl 28, 13:22:57 » |
|
xDDD. Nekunk teraszon lampa alatt van egy nagy pokunk, papam mindig fog neki legyeket.xDD Gonosssz. Nekunk is voltak egereink, melett meg arultak megenni hulloknek stb.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #772 Dátum: 08 júl 28, 13:28:05 » |
|
xDD. Bakkancsal is, de sztem nem lenne tul kellemes vegigsetalni az utszan hg egy pok van rajta.xXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #773 Dátum: 08 júl 28, 13:29:53 » |
|
sztem azt nem tanácsos lecsapni,gondolj bele egy akkora pókban mennyi szaft van  inkább lefújni 2 flakon insect killerrel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #774 Dátum: 08 júl 28, 13:32:00 » |
|
szaft.loool. kijonne a bele, es azzal setalnal vegig.. xD a cipodon.xDD am sztem az nem artana neki, inkabb betenni a sutobe.xD vagy fagyasztoba.xDD megj: allatvedo vok.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #775 Dátum: 08 júl 28, 13:33:11 » |
|
nekem is fóbiám volt pókfóbiám  ( asszem arathno fóbia de nem így kell leírni az fiksz xD) de mikor uncsitesómnál laktam 3 hónapig valahogy meg barátkoztam a pókokkal a madár póknak köszönhetően azóta pókfan vagyok xP ÉS NEM SZABAD BÁNTANI mert az állatkinzás és mert ari ^^ ha meg gondod van vele csak messziről nézd xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #776 Dátum: 08 júl 28, 13:36:51 » |
|
de megeszi az egereket TT.TT (nemszamit hg imadom a macskakat, akik szinten egergyilkosok.xDD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #777 Dátum: 08 júl 28, 13:42:33 » |
|
nem baj cuki ahogy kiszívja az egérből az elfolyósított beleit ^^ egérleves ^^(ha valaki nem tudja mért mondom azt hogy elfolyósított annak dobok egy pü-t xD vagy ha sokan vannak ki írom ide xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #778 Dátum: 08 júl 28, 13:47:59 » |
|
valahogy nem tud erdekelni.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #779 Dátum: 08 júl 28, 14:21:11 » |
|
Húh, ezeknek a zacskó a haláluk, attól nagyon beszarik! xD Most oan cukin fekszik a Mimi, innen csak őt látom.  Amm ma elkezdtek délután kergetőzni, és kiraktam őket a szobába, hogy futkossanak, és ne a ketrecben kotorják ki az összes forgácsot. Mimi tök kedvesen leáll kakilni, najó mondom akkor visszarakom őket. xD Jajj de előtte meg amikor bejövök Kiki elkezd visítani, aztán mind a ketten elkezdik csattogtatni a fogukat, amivel elvileg az ellenséget akarják elilyeszteni. Hörcsik is ezt csinálják, ha meglátják egymást.  Mondom nekik, kösz, ezek szerint ellenség vok? =D Aztán szedtem nekik füvet és jól benyomták, oan cukin eszik ^^ Mimi most fölkelt és eszi tovább a maradékot. Amm poén, mert Mimi mindenben válogat, a szénánál is a szénatartóból onnan keresgél,a hol már alig van, másik oldalra meg nem menne, ahol egy csomó széna van még. Meg ott kandikál ki egy szál, de neki nem az kell, hanem ami beljebb meg följebb van  Fűben is mind a kettő ott válogatott néha xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|