Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 07 júl 11, 22:26:28 » |
|
másik nagy favorit a kismackó:  olyan cuki, ha nem épp a beledet tépi szét... : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 07 júl 11, 22:30:13 » |
|
Akkor is édes^_^ Csak belekukk, h mi van ott:D Hát a belek:D Najés? 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 07 júl 11, 22:33:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 07 júl 11, 22:34:55 » |
|
Nem cünü-münü? ( De jól megtud kapaszkodni a hajban >  ) 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 11, 22:35:55 » |
|
cündrópa...  az a kedvencem és azt még a picike Ruru-ra montam... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 11, 22:37:03 » |
|
Wow, akkor az, h én ma leRántottáztam Bélát, kevésbé kreatív:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 11, 22:39:45 » |
|
aki nálam dominál:  ennél fennségesebb, gyönyörűbb állat, mely ennél nagyobb dominanciát tükröz NINCS!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 11, 22:40:47 » |
|
Tiszta világ ura fílin'... Úgy megdörzsölném az orrát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 11, 22:42:56 » |
|
Tényleg elég lenyűgöző, de én nem is szemeznék vele szívesen. Nemhogy az orrát simizem.... 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 11, 22:43:20 » |
|
és nagyon cuki versenykategória 3. helyezett? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 11, 22:45:21 » |
|
Ö a tesom kutyaja igor nehanyan mar lattak, szal nalam ö dominal :-X 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 22:47:14 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 11, 22:46:36 » |
|
igen...majnem 2. de tényleg: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 11, 22:48:15 » |
|
Nekem kiesett,h melyik a második :-X Íme még a teljes szabadság és erő jelképe! http://www.hedweb.com/animimag/horse-beach.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 11, 22:49:22 » |
|
Nem tudom, hogy haverom kutyája. Bele illik-e a kis állat kategóriába egy jól megtermett rotveiler. Nem igazán tud tőle senki se be menni. kis aranyos a maga 80 kgjávan
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 07 júl 11, 22:50:12 » |
|
Igazad van Zemori azaz igazi a lovak, mustangok meg föleg, hisz ök az egyedüliek akik oan bátrak hogy a halállal egyedül nezzenek szembe  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|