Halrien
Vendég
|
|
« Dátum: 07 júl 10, 21:01:28 » |
|
Nah emberek! Ide kérek szépen építő jellegü hozzászólásokat arról,hogy mit tennétek ha nyilna Magyarországon egy olyan tradicionális japán anime/manga bolt stilusú üzlet! Hogy átlátható legyen a soksoook szöveghez az elején valami ilyesmit irjatok: -Lenne rá/nem lenne rá igény Látogatnám/nem látogatnám Ott vásárolnék/Inkább letöltöm! Ezek után bármit irhattok még hozzá,csak nekem kell az átláthatóság miatt Halrien!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 10, 21:06:54 » |
|
miért, nyitni szeretnél egyet? nekem lenne rá igény látogatnám ott vásárolnék+letöltenék is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 10, 21:37:16 » |
|
Én biztosan látogatnám, és természetesen vásárolnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 10, 21:39:50 » |
|
hát attól függ mit, mert ő a letöltésekre célzott, szóval ha úgy értette, hogy anime részeket árulnának, akkor tuti hogy nem vennék hanem letöltenék...de persze ha animével kpacsolatos cuccokat, egyes sorozatban szereplő tárgyakat meg figurákat, vagy ilyesmik, akkor 100% hogy vennék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 11, 13:31:36 » |
|
nekem lenne rá igény látogatnám ott vásárolnék+letöltenék is xD
detto! Mangát mindenféleképp vennék! Mert szeretem, ha vminek könyv formája van! És az enyém lehet és bármikor olvashatom... Mostanság is járok képregény boltba...de egy kizárólag trad. jap hely jó lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 11, 14:35:05 » |
|
nekem lenne rá igény látogatnám ott vásárolnék+letöltenék is xD
detto! Mangát mindenféleképp vennék! Mert szeretem, ha vminek könyv formája van! És az enyém lehet és bármikor olvashatom... Mostanság is járok képregény boltba...de egy kizárólag trad. jap hely jó lenne! attól hogy a gépen van még a tiéd és akármikor olvashatod nem? az jó lenne ha kiadnák a narutot dvdbe én megvenném eredetibe az összeset akármennyi pénzem menne is rá mellesleg most miért kérded hogy lenne e rá igény? van valamelyik ismid aki nyitni szeretne 1-et? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 14:36:31 írta Seed »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 11, 14:52:37 » |
|
Hé-hé! Más az, ha leszeded a polcról és lapozod, mint mikor kifolyatod a szemed a képernyő előtt… meg más megint ha vársz, arra,h a gép bekapcsolódjon… és az ágyban olvasás…
Erre van igény! Ágyban olvasni forever:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 11, 14:57:26 » |
|
állítólag az ágyban olvasás jobban rontja a szemet valami nyomódó szemidegek miatt....
bővebben is gondolkzotam ezen a bolton és arra jutottam, hogy akkor gyakran járnék ha nem lenne messze tőlem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 11, 15:01:02 » |
|
Hát bizonyos határokon belül kivitelezhető a dolog. Én pesten három órát utazok ( ez már az odavissza ) hogy kijussak a Lurdyba… megéri:D Ha tom, mi kell:D De vannak dolgok, amiket már közelebbről is be tok szerezni:p
A koponya védi az idegeket. A saját súlyuk meg mindenféle testhelyzetben nyomná, szal sztem ez a dolog fals.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 11, 18:34:54 » |
|
Hát én még egyetlen Mangát sem vásároltam! Hihi... Nem vok Manga rajongó, de azért szertek egy pár Animét! Viszont újabban nem naon érdekelnek már.... 8) ??? : Ezt nem naon értem! ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Halrien
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 12, 16:53:23 » |
|
Hmm maradjunk a tárgynál xD Amugy "tételezzük" fel hogy én akarok nyitni egy ilyen boltot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 12, 17:47:57 » |
|
Jó. Tételezzük fel. Én kérek bele békás pénztárcát, az összes eddig megjelent narutot, mangákat + szériák, ovak, filmek, egy kis epres-shake adagolót, és egy olyan széket aminek kyuubi alakja van és ha valaki ott marad a manga-könyvtárban akkor legyenek olyan kis ülőpárnák, amikre le kell térdelni... Komolyra fordítva a szót, én bírnám ha lenne errefelé egy ilyen üzlet... Lehetne kapni sok-sok anime-s biszb.szt, filmeket, mangákat... Én tutira vásárolnék. Rendszeresen. A letöltéseket hogy érted...?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 17:48:30 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Halrien
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 12, 18:50:20 » |
|
Hogy mondjuk megvennéd az anime-t vagy letöltenéd?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 12, 19:01:33 » |
|
Hogy mondjuk megvennéd az anime-t vagy letöltenéd? eredeti dvd-k meg cd-k? mert akkor én megvenném, de ha másolt akkor meg letöltöm és kiirom vagy egyáltalán dvd-n és cd-n lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Halrien
Vendég
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 12, 21:03:07 » |
|
Hmm nagyon jók a kérdések xD De sztem CD-n és DVD-n is lehet majd kapni a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|