Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 08 márc 13, 23:30:49 » |
|
*sóhaj* már a japán étteremben is csorgattam a nyálam a gyűjteményedre  Látom figuráknál szereted megszerezni a teljes sorozatot, legalábbis úgy veszem észre, lehet h tévedekXD Az a Light pedig valami elviselhetetlenül édesX3 Több helyen is láttam már h vettek ilyen DN-es chibit, főleg L-set. Nem tudja valaki honnan lehet őket beszerezni?^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 08 márc 14, 00:23:54 » |
|
Legalábbis megpróbálom megszerezni mostanában a teljes sorozatokat, de lehet inkább lemondok erről..túl sok pénzbe kerül és ha nem szeretem valamelyik szereplőt, legalább vennék mást az árán. :\ A Lightosat még az őszi conon vettem..nem tudtam ellenállni neki, bár elég sokat rápakoltak az árára. Ha minden igaz, az Animebolt.hu-n lehet venni Light és Ryuk figurát. Ezen az oldalon van L-es is, de még nem próbáltam meg rendelni innen, úgyhogy nem tudom, milyen. Több helyről sajnos nem tudok.
|
|
|
Naplózva
|
  A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 08 márc 14, 12:23:31 » |
|
Köszönöm szépen, mivel jelenleg enyhe pénzhiányom van majd a conon megnézem hátha megint fognak árulni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 08 márc 21, 00:19:11 » |
|
Nekem asszem megvannak még valahol a Dragon Ball-os kártyáim... Hacsak nem végezték azóta a kazán alján faterom padlás takarító kciójának keretében...  Jó kártyák voltak... Songoku haja sárgára változott, ha betettük a hűtőbe! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Claire
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Ezer évente ha felnézek... XD
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 08 márc 26, 17:52:11 » |
|
Hy! Már vagy 2 hónapja voltam a Sakura Zakába csak elfelejtettem leírni, hogy mi mindent vettem :'X Elöször is kedvenc animémből: Bleachból 5 kitűzöt, füzetet, Kon plüss kulcstartót, Cosplay - Rukia kesztyűt És még az eladótól kaptam 4 naptárt is ajándékba! Akkor még Pokoli lány egérpadot, óriás Narutó kitűzőt, InuYasha kitűzőket és a legjobb barátnőimnek Pokoli lány kitűzőket, Sorinak meg Bleach kitűzőt! Asszem ennyi! De nemsokára újra megyek és majd akkor is beszámolok az újabb zsákmányokról! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 08 márc 29, 19:22:27 » |
|
Woah nagyon király!!!!  A Vallhallából van?(ott már jártamXD) Tök jó egy figura, bár nekem nincsen semmi ilyesmim. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 08 márc 29, 19:33:56 » |
|
Nem,ez Pestről van  a Holdfényteam-ben vettem ma  A Vallhallában is vann k animés figuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 08 márc 29, 19:55:39 » |
|
Azt a rohadt!XD Ego-öcsi, megyek és elrabolom tőled a figurát  Amúgy ez nem az, amit ilyen dobozban árulnak, és zsákbamacska? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 08 márc 29, 20:00:02 » |
|
Nem ez ilyne jó nagy figu  Nyugodtan rabold el de nem tod úgyse 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 08 márc 29, 20:03:59 » |
|
Akkor legalább azt áruld el drága nővérkédnek, mennyibe is került  (bár annyira nem vok FF fan, szal nem fogok venni, de azért kíváncsi vagyokXD) Nálam meg most barátnőm talált külföldi oldalt, ahonnan majd 3an fogunk rendelni cuccokat, a postaköltséget meg felosztjuk, mert egy helyre küldetjük ki a cuccokat. Így lesz Hollow Ichigo plüssöm, meg Rozen Maiden chibi figurám 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 08 márc 29, 20:53:01 » |
|
1500 ft  Amúgy én se vagyok nagy fan viszont a Dirge of Cerberus anime magyon megfogott és ugye abban Vincent a főszereplő,amúgy meg a holdfénybe volt Ichigo bankai meg Renjis plüss 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 08 márc 29, 20:56:13 » |
|
Hmm, asszem el kéne látogatnom a Holdfénybe, amióta megnyitott a Sakurazaka, nem is jártam ott... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jirayasama
Vendég
|
 |