Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 dec 09, 10:32:15 » |
|
Hihi Voltam kézműves táborban és a vezető agybajt kapott mert szinte csak animés cuccokat gyártottunk a barátaimmal. Így lett: Pólóm, Egérpadom, Poharam, amibe bele van marva a rejtettfaluk szimbólumai, Ilyen furcsa mozaikos izé, ami olyan mintha egy üveglapra minicsempét raktunk volna, Meg vettm is animeconon: valami poszertszerűseget csak nem papírból fejpántot kulcstartót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 dec 09, 10:36:04 » |
|
Debrecenben egyetlen mangaboltot ismerek és szerintem nincs is más, Sárkánytűz, Kálvin tér 11. Itt vettünk jegyet az AnimeConra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 dec 09, 16:42:29 » |
|
Tegnap sikerült betévedni Sakurazakába (ünnepi 7vége nyitvatartás rulz), és a szerzeményeim:
Bleach fémtolltartó leveles fejpánt Hitsugaya+Matsumoto kitűző Rozen Maiden kulcstartó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 dec 09, 16:48:15 » |
|
Régen volt vagy 500 Dragon Ball akciófigurám,de elvesztek,és most anyám szekrényébe megtaláltam Piccolót!YAY! Ki is raktam a polcomra...van egy Hamtaros McDonaldsos babzsákom is :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 dec 09, 17:06:25 » |
|
No nekem:Naruto 1-2 Árnybíró:1-7 Grimm mesék Ruroni Kenshin És most bővült egy Yu-Gi-Oh mangával,ami német nyelvű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 dec 09, 17:44:33 » |
|
a listámhoz hozzátennék még egy Remes kulcstartót (death note)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 dec 13, 19:37:17 » |
|
A nyári Animeconon nyertem tombolán Neon Genesis Evangelionos Mathrioska figurákat. (amit ha kinyitsz egy kisebb figura van benne). Van két animés újságom, egy Inuyashás poszter és DVD. Death Note és Bleach matricák, animés fotók, meg Animaxos kitűző.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 dec 13, 19:39:38 » |
|
nekem meg volt egy matos kitűzőm, de azóta már lejött a táskámról és elhagytam. :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 dec 13, 19:44:12 » |
|
Warcraft 1, 2 és Grimm mesék manga. A Warcraft 3. kötetét jövőre tervezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 dec 13, 20:31:23 » |
|
Mangagyűjteményem (eddig pont 20 db) : - Élni - Princess Ai 1-3. - Bizenghast 1. - Tarot Café 1-4. - Bleach 14., 16. - Chrno Crusade 5. - Gals! 1. - Record of Lodoss War 1. - Ouran High School Host Club 1-6. Eredeti DVD-n csak A vándorló palota van meg (tervezem a Szentjánosbogarak éjszakája-t is), a többi pár meg persze letöltött^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaaku
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 dec 17, 01:00:05 » |
|
Tarot Cafe 1.- 4. (manhwa) Árnybíró 1. - 8. (manhwa) X/1999 1.-7. Tokio Babylon 1. Neon Genesis Evangelion 1. Neon Genesis Evangelion: Angelic Days: 1. Gundam: LWC 1. Trigun Maximum 1. Alive Tűzharcos Pirontan Naruto 1.- 3. Bania 1. - 2. (manhwa) Dragon Ball 1. - 4.
Egyébként pedig a Bizenghast, Warcraft, Házi ninja, Éjféli Opera, Princess Ai, NEM manga.
Dvd-k: Laputa Nausica Black Jack Chihiro Vándorló Palota Akira (dupla lemezes kiadás) Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion
"Nyugati" képregények (TPB-k): Bizenghast 1. Dramacon 1. - 2. A képregény felfedezése Lucifer 1. Maus Sin City 2.
|
|
|
Naplózva
|
BLS
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 dec 28, 11:43:51 » |
|
Bleach: mini bleach sett (ichigo Urahara,Rukia,Kon,yoruichi-san) 1db Aizen cserélhető fejjel, matricák, könyvjelzők,1 csuklószoritó 2db ujjatlan kesztyű shinigami jellel a kézfejen, FMA: Alfonse Elric bábu, Csuklószorító FMA jellel és poszter Sámánkirály 1-2 dvd, Cowboy bebop 1 dvd, Pirontan manga(18), Star trek manga MOndo-k AS-k
narutóbol rengetek stuffom van Wallscorll, fejpánt, 8 figura.. nyaklánc, manga, kulcstartó...áthúzott konohás csuklószoritó
ui:most bleaches figurákra gyúrok:D
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 dec 28, 12:07:47 » |
|
Én most egy 20centis Rozen Maiden figurát fogok venni 8ezerért... ez se fog sűrűn előfordulniXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 jan 03, 20:31:44 » |
|
Voilá, voltam ma Sakurazakában Amit vettem: Bleach ujjnélküli kesztyű (láwü láwü*-*)+csuklópánt, Shakugan no Shana kitűző meg Akatsukis pénztárca Meg 2 Narutos mininaptár, amit ha veszel vmit lehet kapni ingyen, akár többet is^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 jan 04, 16:29:01 » |
|
én nem vettem, de a bleaches kesztyű nekem is nagyon tetszett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|