jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4080 Dátum: 10 jún 21, 10:54:43 » |
|
nem én mindíg ladderbe játszottam szal nemtom lehet h karácsonyi ajándék a kezdőknek v nemtom na mindegy én örülök tessai az kemény csak grand fisher kéne az ichigo destiny küldi megvan a a shiba clan küldi így áll: Win 3 battles in a row with Kurosaki Ichigo. (3/3) Win 3 battles in a row with Inoue Orihime. (3/3) Win 3 battles in a row with Ishida Uryuu. (1/3) Win 3 battles in a row with Yasutora Sado. (3/3) Win 3 battles in a row with Kuchiki Rukia. (0/3) a karakura várososba az angler hollow meg így
Win 2 battles with Kurosaki Ichigo versus Kuchiki Rukia. (2/2) Win 2 battles with Kurosaki Ichigo versus Inoue Orihime. (2/2) Win 2 battles with Kurosaki Ichigo versus Yasutora Sado. (2/2) Win 2 battles with Kurosaki Ichigo versus Ishida Uryuu. (0/2) szal most húzos na mindegy pá jó ebédet
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4081 Dátum: 10 jún 21, 12:28:06 » |
|
ha ladderben játszottál az meg is magyarázná...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4082 Dátum: 10 jún 21, 17:11:27 » |
|
miért is? am lehet h szerezgette/szerezgettem karikat és a 2 év kihagyás után alap acc reset v nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4083 Dátum: 10 jún 21, 17:24:16 » |
|
mert a ladder eredményedet mutatja a statod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #4084 Dátum: 10 jún 23, 00:17:19 » |
|
Karácsonyi ajándék? Nem lenne hátrány,de akkor engem kihagytak mert úgyanúgy állok xD Ezzzz diszkrimináció xD Egyébként én is arra tippelek hogy elfelejtetted azt a pár meccset Esetleg az adatlapodon nem tudod megnézni hogy mikor játszottál vagy mikor játszott az a valaki utoljára?
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4085 Dátum: 10 jún 23, 10:55:58 » |
|
rájöttem az első hozzászólásokba még meg kellet szerezni ezeket a karaktereket(kivéve ichigo,rukiaorihime,chad és ishida) de néztem a fejlesztéseket az oldalo és egyre több karaktert tetten "nem kell megszerezni"-vé szal ez a helyzet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4086 Dátum: 10 jún 23, 16:00:04 » |
|
na akk renato jol tippelt és tényleg egyre több az alap kari most asszem 8 van vagy 7 vagy mennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4087 Dátum: 10 jún 23, 17:34:26 » |
|
Tudna valaki egy teamet Rukiához és Orihiméhez? Egybe kéne lehetőleg. Hanatarou-hoz kéne. Nem akar összejönni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4088 Dátum: 10 jún 23, 23:30:45 » |
|
Jó lenne először is tudni hogy milyen karaktereid vannak De őőőőőő gondolom GF már megvan ^^ (igen,kinézem belőled xD) Akkor vele jó csapat lenne... hozzájuk inkább a randomosok passzolnak. Vagy ha olyat nem szeretnél akkor mondjuk egy Renji Jahh és akkormán ottvan még Kon és Ganju is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 23:32:19 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4089 Dátum: 10 jún 24, 07:32:30 » |
|
én mindig is ichigoval szerettem ezt a párost... egy 6-7 rowot el lehet érni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4090 Dátum: 10 jún 24, 13:27:59 » |
|
Jaj télleg nem írtam kik vannak meg. GF, Ganju, Kuukaku, Yumichika, és Dondochakka. Ezek vannak meg pluszban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4091 Dátum: 10 jún 24, 16:52:19 » |
|
dondochaka is jo föleg az elsö skilljét használd ha ezt a csapatot alkalmazod de a többit is lehet nyugodtan ha ugy megy a harc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4092 Dátum: 10 jún 24, 18:51:43 » |
|
Kössssz Ezek közül csak Kuukakut meg Yumichikát nem ajánlom. A többi az nem rossz hozzá ^^ Hajrááá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4093 Dátum: 10 jún 25, 21:17:13 » |
|
na akk renato jol tippelt és tényleg egyre több az alap kari ... Renato nem tippel, ő tud Max: Rukia-Orihime-Chad-ot próbáltad már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi