24 dec 02, 16:54:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 321
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul-arena (2 soros szabály!)  (Megtekintve 513611 alkalommal)
0 Felhasználó és 103 vendég van a témában
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4095 Dátum: 10 jún 28, 19:52:03 »

na végre történt vmi ha nem is nagy dolog rem már lassan jönnek uj karik
csak átfutottam a szöveget jol értettem h most kezdenek tesztelni  egy két karit?
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4096 Dátum: 10 júl 06, 16:38:20 »

Nem igaz.Mikor jönnek már az új karik.Biztos megvárják míg visszaesek arrancarra...
A kis szemetek...
Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4097 Dátum: 10 júl 24, 00:06:01 »

Hát az új karikkal meg akármilyen ehez hasonló változtatásokkal még lehet várni mert hírek szerint S.I.B (Spirit_in_Black) visszavonúlni szándékozik és még nem tudjuk jön-e valaki a helyére vagy mi lessz reméljük azért meggondolja magát és marad ez még majd később kiderűl szóval nem lehet tudni mikor lesznek új karik vagy karikon változtatások ha teszteltek is karikat ezért nem fognak bekerűlni míg nincs ember aki megcsinálja ezt
Naplózva
jocee13
Újonc
*

« Válasz #4098 Dátum: 10 aug 06, 13:32:50 »

sziasztok valaki tudna mondani egy jo csapatot hogy felmenjek lietuenant szintre?
előre is kösz.

szerk:már nem kell...
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 11:18:14 írta jocee13 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #4099 Dátum: 10 aug 14, 18:53:24 »

Nekem azért mondhatnátok csapatot  Hümm-hümm Megvannak Seatig a karik (kivéve az újak és Matsumoto). Jelenleg lvl12 Ryoka vagyok Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4100 Dátum: 10 aug 15, 18:30:38 »

Ott van az alap Ichigo-Rukia-Ururu team.Valakinek ez beválik valakinek nem.Megjegyzem nekem nem. Nevet De sok espadás is ezt használja.Amikor ladderbe összekerültem espadával,majdnem mindig ezzel a teammel nyomultak.

Aztán még néhény: Ikakku-Don-Rukia , Tessai-Jinta-Ururu , Renji/Hanataro/Orihime-Rukia-Sado , Kukaku-Ganju-Hanataro , Ichigo-Rukia-Kon,
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #4101 Dátum: 10 aug 15, 19:05:33 »

Azta, érekes hogy az Espadak alap csapattal nyomulnak  Nevet Kipróbálom őket, köszönöm a segítséget zoli bow
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Shinigami

« Válasz #4102 Dátum: 10 aug 16, 22:30:23 »

Lehet hogy az Ichigo-Rukia-Ururu alap tím,de nagyon ütős kis dolog ez Nevet Anno ezzel mentem fel arrancarra. Csakhoooogy amikor változtattak a karikon,már nem jött be >.<# De azért néha-néha ráfanyalodom Nyelvesít

jocee,beavatnál engem hogy melyik csapattal mentél fel hadnagyig? súúgdmeg Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 22:31:34 írta Ayumi I » Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
renato
Vendég
« Válasz #4103 Dátum: 10 aug 17, 07:14:25 »

Basszus de kevesen játszanak már Soulon... ezekszerint nem csak nekem szexuálta fel az idegrendszerem Nevet
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4104 Dátum: 10 aug 17, 11:59:08 »

Ez így igaz.Bár nekem a SA sokkal jobban bejön mint a NA. Nevet A NA-n szinte semelyik  karakter nem jött be mikor először  játszottam,de még a képüket is ellenszenvesnek találtam. Nevet SA-n meg olyan nehéz feljutni espádára h meguntam a fáradozást és inkább abbahagytam. Nevet A NA nehézségi szintben messze van SA-hoz képest,sokkal könnyebb feljutni 36 v 41 szintre mondom ú h még csak ANBU vagyok.De ezt hallani NA-s fórumon. Nevet

Persze attól h könnyebb a NA attól még nem lesz jobb mint a SA.Csak az emberek mindig a könnyebb utat választják,ami a 2 közül a NA.Én is sokadt kínlódtam mint privaron espda de sikertelenül.És csak nemrég jutottam oda h feladom,belőlem sose lesz espada. Nevet De ez emberek többsége már az elején amikor nehezen boldogulnak SA-n fel is adják egyből,emiatt vannak soul arenások olyan kevesen.Azt utána naruto arénán menőzik h  1 nap alatt feljut jinchuurrikire azt akkor már  a NA egyből jobb is lezs a SA-nál,ami egy kalap szart nem ér...
Ez a gondolkodás mód (+nerfek,de az van NA-n is),ami a SA mostani helyzetéhez vezetett.Legalábbis sztem.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #4105 Dátum: 10 aug 17, 12:31:02 »

Hát én pl azért hagytam abba, mert az összes használható csapatomat átvariálták (Tousen-Don-Kisuke; Bitchi-Yoruichi-Mayuri; stb...). De ugyan ez megtörtént velem NAn is 1 győzelemre az Akatsuki szinttől nerfelték Kabuto Nirvánáját, és bukott a csapatom..
Naplózva
Kirigi
Chuunin
*

« Válasz #4106 Dátum: 10 aug 17, 13:19:20 »

Azért sztem maradt még jópár használható csapat, mint a régi karik, mint az újabbak közül, persze nem azt mondom, hogy nem cseszték el a karikat, mert elég rendesen elb@szkurálták őket.
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4107 Dátum: 10 aug 17, 16:59:14 »

Na kijött a balance update.Ami nem tetszik teljesen elrontották sztem Ishida final formját.Egy Ururu v egy Jinta tönkre is teheti.A Byakuyás dolog nem tom még h tetszik-e de az h már csak strategic stun az nagyon nem jön be.
Naplózva

Kirigi
Chuunin
*

« Válasz #4108 Dátum: 10 aug 17, 17:10:35 »

Hát nekem nem nyerte el a tetszésemet semelyik változtatás se. Eddig nem nagyon használtam Ishida-t, csak Byakkun-t. Mondjuk mi mást várhattunk, ehhez már értenek, hogy legyengítsék a karikat
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #4109 Dátum: 10 aug 17, 18:06:40 »

Hát én speciel hadnagyra nem jutok fel, a legmagasabb szintem is 19 volt. Pedig vagy 1 éve játszok smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 321
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins