itachiuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4050 Dátum: 10 máj 09, 14:52:17 » |
|
Oks megpróbálom. Szerk: Na az Ichigo-Jinta-Uryuu hatásos csapat. "Win 15 battles with any Ryoka. (0/15),, ez azt jelenti,hogy bármelyik ryoka lehet a partymban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 09, 16:00:27 írta itachiuchiha »
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #4051 Dátum: 10 máj 09, 16:10:54 » |
|
Neeem Vagyis...ez azt jelenti hogy ha egy csatádban az ellenfeled 3 ryokával van akkor azt 3 embernek veszi (3/15).Ha csak egy,akkor egy embernek veszi (1/15).Általában ha nehezebb a küldi akkor akármennyi ryoka jöhet szembe,csak 1-nek veszi.Itt nem Akik ryokának számítanak: Kurosaki Ichigo Inoue Orihime Yasutora Sado Demon Sado Ishida Uryuu Sparrow Uryuu Shiba Ganju Shiba Kuukaku Shihouin Yoruichi Bankai Ichigo
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4052 Dátum: 10 máj 09, 17:58:07 » |
|
szerintem ez azt jelenti h ryokkával legyél és ugy nyerj 15 öt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4053 Dátum: 10 máj 09, 18:28:53 » |
|
nah Ayumi I kösz a tippeket amiket adtál, kibróbáltam mindkettő csapatot a második csapat˙(Kuukaku-Ganju-Hanataro) nem nagyon vált be , viszont a másik (Ichigo-Rukia-Ururu) tényleg jó ladder-ben eddig 1-et vesztettem 1-et nyertem kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4054 Dátum: 10 máj 09, 19:43:16 » |
|
Sharkonak van igaza, ryokáVAL kell nyerni kedves Ayumi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4055 Dátum: 10 máj 09, 23:11:38 » |
|
Vájjá,vájjá,vájjááááá Most veszem észre bakki Szal mostmár meg sem szólalok,tiétek a pálya Ennyi voltam,pá ^^ Vagynem Egyébként lehet hogy énis az Ururu-Ichigo-Rukia csapattal fogok menni tovább...vissza nem akarok esni T.T
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4056 Dátum: 10 máj 10, 14:36:29 » |
|
lehet jobb lett vna ha nem resetelszXD sose lesz már uj kari mennék fel espadara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachiuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4057 Dátum: 10 máj 10, 14:42:03 » |
|
Mi a nevetek SA-n felveszlek friendsbe.
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4058 Dátum: 10 máj 10, 14:54:44 » |
|
Sharko:Remélem nem lesz igazad és lesz még sok-sok kari,amit meg lehet szerezni. És én is mennék fel már espadara csak h az nem olyan egyszerű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4059 Dátum: 10 máj 10, 15:14:33 » |
|
de én még hozzá sem láttam a ladderhez am itachiuchiha sharko21 a nevem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4060 Dátum: 10 máj 28, 00:15:29 » |
|
Fuhúúú már vagy 1 hónapja hozzá sem szagoltam a játékhoz. Nincs már mi ösztönözzön xD Igazad van sharko-sama T.T Inkább lett volna egy sz.ar statom de legalább Arrancar vagyok és vannak jókis karijaim Bammeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4061 Dátum: 10 máj 28, 12:47:30 » |
|
ááá még most sincsenek uj karik és most sem laddereztem bár most találtam egy olyan csapit amivel lehet rászánom magam mind a 3 szivatos tud lenni föleg ururuXD szoval ez a csapat: ururu-ganju-ulquiorra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4062 Dátum: 10 máj 28, 13:35:30 » |
|
hali
tegnap reseteltem shinigami szintről,és az szerintetek hogy lehet hogy azóta kétszer kaptam 3.tiszteket ellenfélnek? :nugget:hogy lehet ekkora pechem?xD
vagy ha nem 3.tiszt az ellenfél akk bankai byakuya...ez szerintem csodás dolog xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4063 Dátum: 10 máj 28, 17:49:10 » |
|
Tanulhattál volna a hibámból és nem resetels... A stat miatt volt? De egyébként nézd a jó oldalát,ha legyőzöl egy 3. tisztet az sooooook xp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4064 Dátum: 10 máj 28, 20:53:26 » |
|
még olyan sokat nem veszítettem vele,még csak shinigami voltam:D amúgy igen,régen amikor nem tudtam hogy lehet qiuck-ben is küldit csinálni mindent ladder-ben próbáltam:D egyszer el is vertem a kettőből,400 XP jól jött:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|