25 júl 18, 20:26:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 321
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul-arena (2 soros szabály!)  (Megtekintve 646762 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hisagi Fan

« Válasz #2475 Dátum: 09 jún 25, 20:39:44 »

nah akkor először is felmegyek privanon espadara(adig nem játszok senkivel még eggyet holnap max-al) és csak utána hívok ki valakit Nevet akkor tud vki egy team-et arancarra ?
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 25, 20:41:11 írta kery1234 » Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2476 Dátum: 09 jún 25, 22:15:59 »

hát kery én arrancara ajánlom az ikaku-grand F-tessai timet...nekem ez a ladder teamom
oks renato elfogadom a kihivást de naon ritkán SA zom Nevet
Naplózva

Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2477 Dátum: 09 jún 25, 22:26:08 »

Régóta Soularena-zok, de még nem láttam olyan bénákat, mint akik itt vannak.
Kery naponta, anyiszor kérsz csapatot hogy még egy számológépse tudná kijelezni..... ne szerencsétlenkeggy már ha nem megy hagyd abba..... szégyenek az ilyen renato félék akiknek csak 1emberjük marad elened..... hót ziher hogy ha valmi komojabb ember leálna veled jáccani te még a sz*rba se lenné......
adamems te itt ajálgatod a csapatokat de visszaolvasásom alatt látam hogy téged is ugy vitek fel..... én a helyedbe az arancar karakterek közelébe se mennék ha tudnám hogy nem az én érdemeim.......
Den te meg álandóan csak resetelsz, meg beszélsz arrol hogy reméled Hiyori meg vizairdok lesznek az új karik..... méjeggy magadba ember és szájj ki a mesevilágodbol.... akiknek nek szoltam semit azok se döljenek hátra, mert találtam mindenkinél kifogásolhatót. én se vagyok a legeslegjobb de ti asztán... szégyenek.....

Mint ahogy Max is mondta ennek a topicnak a neve "Soul-Arena" és tippeket,tanácsokat,segítséget lehet itt kérni.
Kery nyugodtan kérdezhet, szabad hozzászólni ember...
Renato is rendes, amiatt mert felvitt mint mondtam ez "SEGÍTSÉG".
Az hogy Den Hiyori fan az nem jelenti hogy lekell fikáznod, nem szereted te Hiyorit ez van sprite.

Utóíratok: Szívesen megnézném a profilodat Soul Arénán ahelyett hogy itt pofázol, dobj meg egy linkkel.
És szégyen hogy azé regisztráltál és küldted el ezt az 1 hsz-t hogy mindenkit tele oltogass.
És az utolsó... javítsd a helyesírásod  bye bye Pontosan
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2478 Dátum: 09 jún 25, 22:33:52 »

Régóta Soularena-zok, de még nem láttam olyan bénákat, mint akik itt vannak.
Kery naponta, anyiszor kérsz csapatot hogy még egy számológépse tudná kijelezni..... ne szerencsétlenkeggy már ha nem megy hagyd abba..... szégyenek az ilyen renato félék akiknek csak 1emberjük marad elened..... hót ziher hogy ha valmi komojabb ember leálna veled jáccani te még a sz*rba se lenné......
adamems te itt ajálgatod a csapatokat de visszaolvasásom alatt látam hogy téged is ugy vitek fel..... én a helyedbe az arancar karakterek közelébe se mennék ha tudnám hogy nem az én érdemeim.......
Den te meg álandóan csak resetelsz, meg beszélsz arrol hogy reméled Hiyori meg vizairdok lesznek az új karik..... méjeggy magadba ember és szájj ki a mesevilágodbol.... akiknek nek szoltam semit azok se döljenek hátra, mert találtam mindenkinél kifogásolhatót. én se vagyok a legeslegjobb de ti asztán... szégyenek.....
engem ugyan nem sértegettél...csak azzal h mind szánalmasak vagyunk...kiváncsi lennék rád is h h jáccol...vagy tökéletes uraság fél megadni az arenas nevét? nehogy kitudodjon h nem is soulozik csak a szájajár? Nevet
jah és kicsit sem feltünö h ez nem az igazi profilod(forumos).....vagy csak ugy is bann t akarsz mert tök mindegy neked Nyelvesít
jah és még 1 kérdést szeretnék feltenni....tudod egyáltalán h h kell soul arenazni?
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 25, 22:41:02 írta sharko21/faranight » Naplózva

Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2479 Dátum: 09 jún 25, 22:49:44 »

Ezen jót röhögtem, én is írnék hozzá pár szót:
Kery sokat kér csapatot mert megteheti és mi szívesen segítünk, senki se kérte hogy tedd meg te is Mosolyog
Adamemset meg kisegítették, megértem hogy zavaró lehet ha neked soha nem hajlandó senki segíteni de ne töltsd ki rajta.
És hidd el nálam jobban már senki se unja hogy egy hete folyamatosan reselgetek, nagyon fáraszt már engem is Hümm-hümm
Hiyori meg no comment,nem fogok miattad figyit kapnixD
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 25, 23:16:50 írta Den » Naplózva

sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2480 Dátum: 09 jún 25, 22:53:53 »

még nekem is van egy kis hozzáfüzni valom
legalább ne a privaron espada/volt privaron espádákat szidd...szidj akk engem...én csak arrancar vagyok....mondjuk az is 30 levelel/29 el több mint a te helyettes shinigami talpnyaloja rangod Nevet 
komolyan el tom képzelni ahogy csöpögö nyálal ülsz a gép elött arra várva h irjunk a beszolásodra...nah mind1 abbahagyom mert végén még figyit kapok...
Naplózva

Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #2481 Dátum: 09 jún 26, 01:35:05 »

Hát Ti már mindent leírtatok szóval részemről no comment...de azért énis megnézném hogy hogyan jáccik a kishaver >.<#
Renato:elfogadom, akkor majd hétfőn Nevet
Kery:arrancarra jó csapatok a Sado-Renji-Hinamori vagy a Shawlong-Nemu-Sado bye bye (itt feltételezem hogy mindenki megvan aki meglehet hadnagy szinten)
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2482 Dátum: 09 jún 26, 08:17:01 »

hát nekem sajnos nem mindenki van meg smirksweat Akik nincsenek meg:Shawlong,Yylford,Edoardo de nem is szeretném őket annyira de ha mondjuk még kapunk arancarrokat akkor lehet hogy szükség lessz rájuk
Amugy szólj max hogyha mehet a privát Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2483 Dátum: 09 jún 26, 09:48:23 »

Hagyjátok már ezt a gyereket, bizti h nem fog irni, nincs annyi bőr a pofiján... de 3RD Seatnál tuti nem nagyobb a rangja... Na mind1, lényegtelen, irni se tud a csöves Nevet
Am: akkor majd Volfid, te is játszol hétfőn ellenem?
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2484 Dátum: 09 jún 26, 09:55:20 »

Hát ha ráérsz akk persze Nevet addig is unlockolgatom a karikat csak nem jönnek a célszemélyek :S
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2485 Dátum: 09 jún 26, 10:18:54 »

mostmár tényleg elegem van nem tudok feljutni arancarra jönnek a mayuri,hitsuyaga,kanpachi team-ek meg yoruichi,urahara,tousen team-ek meg ar ilyen privanon espadak Gyáááá legalább akor lenne egy olyan szabály hogy ki hányasd szinttől hányas szintig harcolhat valaki ellenem mint pl substituti shinigami a shinigamival meg 3 seat a hadnyaggyal Neeem vki mmondjon egy nagyn jó team-et mert mert nem sok válik be mert mindig nyerek eggyet aztán vesztek nyerek vesztek nyerek vesztek Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 26, 10:19:51 írta kery1234 » Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #2486 Dátum: 09 jún 26, 10:22:33 »

Hát mindenki itt beszélget Arancarról, és még csak szaros Shinigami vok xD
Szerencsétlen dolog, tudom...
Amúgy a hülyegyerek csak is ezért regisztrált, mer szidni akart itt mindenkit.
Menjen máshova xD
Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2487 Dátum: 09 jún 26, 10:24:20 »

Az nem rossz mert ált többet nyersz mint vesztesz csak az arányod lesz gagyi xD nemtom én 3 napja gyönyörüen feljöttem a kuukaku-renji-ganjuval csak nem kell használni kuukaku 2rei s képességét.
ott van még a jinta-ururu-rukia az is elég jó team.
Naplózva
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2488 Dátum: 09 jún 26, 10:27:47 »

de jó neked te hogy csinálod hogy megy neked a reji-kuukau-ganju mert és is azzal a team-el jöttem fel hadnagyra te milyen taktikát használsz ?
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2489 Dátum: 09 jún 26, 10:49:01 »

Hát kuukaku kékjét elég egyértelmüen arra tettem aki valszeg mozogni fog(ganju/kon pl elég valósínü elején yumichika) a sárgát nem kelettennyire biztosítva használni azt simán 20as hittel használtam renji védje a csapatot és ha tud stunnoljon ha elég a rei akk mehet 20at mindenre és végül ganju ő az elején oprrba-szájba támadjon a malacot hívhatja ken-chanra mert akkor bloodlust mehet a levesbe ha van ellened reihasználó akk használhatod a sandtrapot is ha sejted kit támad.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 321
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins