24 dec 02, 16:23:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 321
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul-arena (2 soros szabály!)  (Megtekintve 513364 alkalommal)
0 Felhasználó és 132 vendég van a témában
Adamems
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2460 Dátum: 09 jún 25, 17:10:54 »

jeeeeeeee kész a 13 kapitány előküldije Kúl Kúl
mostmárcsak az arancarr rang hiányzik és megszerzem az összes kapitányt Partyyy Partyyy  Pókember Pókember
amugy amikor Yilfort beveti azt a Reiatsu Blast-ját akkor miért nem tudom megtámadni ?

Nem tudod megszerezi az összes kapitányt Nevet Byakuya és Gin, Privaron Espadán van Aizen meg Espadan Nevet
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2461 Dátum: 09 jún 25, 17:12:27 »

ja persze smirksweat smirksweat
akkor majd ha olyan rangra érek
és tud vki egy team-et kuukakunak ?
Naplózva
Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2462 Dátum: 09 jún 25, 17:15:53 »

Renji-Kuukaku-Ganju
Ikkaku-Kuukaku-Ganju
Hanataro-Kuukaku-Ganju
Ichigo-Kuukaku-Ganju

és még van többezer...  smirksweat
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2463 Dátum: 09 jún 25, 17:33:08 »

kuukaku-hanataro-ganju
kuukaku-renji-rukia
matsumoto-kuukaku-ururu Nevet
Naplózva

bananeper
Újonc
*

« Válasz #2464 Dátum: 09 jún 25, 19:09:48 »

Régóta Soularena-zok, de még nem láttam olyan bénákat, mint akik itt vannak.
Kery naponta, anyiszor kérsz csapatot hogy még egy számológépse tudná kijelezni..... ne szerencsétlenkeggy már ha nem megy hagyd abba..... szégyenek az ilyen renato félék akiknek csak 1emberjük marad elened..... hót ziher hogy ha valmi komojabb ember leálna veled jáccani te még a szarba se lenné......
adamems te itt ajálgatod a csapatokat de visszaolvasásom alatt látam hogy téged is ugy vitek fel..... én a helyedbe az arancar karakterek közelébe se mennék ha tudnám hogy nem az én érdemeim.......
Den te meg álandóan csak resetelsz, meg beszélsz arrol hogy reméled Hiyori meg vizairdok lesznek az új karik..... méjeggy magadba ember és szájj ki a mesevilágodbol.... akiknek nek szoltam semit azok se döljenek hátra, mert találtam mindenkinél kifogásolhatót. én se vagyok a legeslegjobb de ti asztán... szégyenek.....
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2465 Dátum: 09 jún 25, 19:18:48 »

Nem azért az öt forintért... De mit képzelsz magadról, hogy ide jössz és leoltasz mindenkit köszönés, stb. nélkül az első postodban? Te sz@rtad a spanyol viaszt? Tudod a legtöbb ember nem veszi komolyan a játékot és nyilván csak szórakozni akar és nem a legjobb lenni. Megvan minden karakter? Szuper Hokage Espada vagy? Kit érdekel? Régóta? Fél éve van az egész... Szerintem mindenki akkor kezdte... Max megunta stb. mert hamar megunható. HA ILYEN LENÉZŐ KIS PATKÁNY VAGY MÉG LESZNEK GONDJAID AZ ÉLETBEN ÖCSI... Ja és helyesírás!  Nemyóó Leüt
Naplózva

kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2466 Dátum: 09 jún 25, 19:26:11 »

És akkor mivan hogyha annyi team-et kérek kipróbálok mindent amit ajánlanak hogy melyik jön be.Ja és nem kérte senki a véleményed ugyhogy..............
nah mindeggy inkább nem idegesítem magam ezen.
nah egykis elterelő szó vki egy privát ?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2467 Dátum: 09 jún 25, 19:53:21 »

Kedves Vidékiman!
Kery annyiszor kér csapatot ahányszor akar, ez nem tartozik rád, és ő egy igenis jó játékos. Den Hiyori-imádatához neked az ég-világon egy fikarcnyi közöd sincs... én is szidom gyakran miatta MSN-en, de te, egy ismeretlen (fütty) ne merd sértegetni a barátaimat! Kazekage-sama pedig jól mondja... tanulj meg irni, és aztán felőlem a Jóistenek is beszólhatsz... Adamemset pedig tény, hogy én vittem fel, de ez nem vitatéma, a saját szabadidőmet áldoztam, nem a tiédet... rőviden: BEK@PHATOD!!!

Amúgy: majd a közeljövőben ki szeretnék hivni pár embert Nevet holnapra azt is eldöntöm kiket xD
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 25, 20:36:50 írta renato » Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #2468 Dátum: 09 jún 25, 19:55:36 »

Amúgy ezaz.
Mér nem lehet kérni csapatot?
A Topic neve: Soul-arena.
Segíteni lehet másoknak, elmondani, h hogy nyertél, melyik csapival, próbálják ki ezt.
Szerintem első postodban nem is ismer senki, és itt oltogatsz. Legalább ez a topic feldobott, és lehet h érdekel minket, h milyen csapi lenne jó.
1 millió és ezer csapi létezik, különféle kombinációval, és lehet h azért kérjük, mert ez+ez nem jött be.
Ha nem tetszik, nem kellett volna regisztrálni ezért. És mindenkiben találsz kifogásólhatót?
Nekem az első postodból kiderült, hogy egy lenéző kis patkány vagy, aki nagyra van magával.
Nem is értem, h mér kellett dumálni. Na mind1 nem ezen fogom ám felidegesíteni magam... xD
Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2469 Dátum: 09 jún 25, 19:57:41 »

Részemről egy ne figyeljetek rá akk nincs mire ve*nie a f*rkát
Renato majd játszunk holnap ?
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #2470 Dátum: 09 jún 25, 19:59:56 »

Én is játszanék egyet veled Renato Mosolyog
Naplózva

kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2471 Dátum: 09 jún 25, 20:07:20 »

velem is játszhatsz eggyet Nevet
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #2472 Dátum: 09 jún 25, 20:09:38 »

Kery veled is játszanék majd újra Nevet
Naplózva

kery1234
ANBU Osztag Vezető
*

Hisagi Fan

« Válasz #2473 Dátum: 09 jún 25, 20:18:52 »

ok max akkor holnap játszunk eggyet  kacsint  Nevet
de most nem tudok arancarra feljutni Gyáááá valaki tudna hozzá team-et mert a kuukaku,ganju,renji  meg azilyen team-ek nem válnak be Neeem Neeem
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #2474 Dátum: 09 jún 25, 20:35:59 »

Na akkor beirom h kikkel akarnék leginkább, de másokkal is szivesen játszok Nevet De nekem csak a hétfőtől van időm sajna Szomorú
Na tehát akikkel legjobban szeretnék:
Puli-chan Nevet
Den
Ayumi
Sharko
Fredy
Azért velük szeretnék legjobban, mert régen játszottam velük, és érdekel, h fejlődtem-e Nevet
De aki akar azzal játszok szivesen, úgysincs jobb dolgom, legalább nem unom sz@rrá magam xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 321
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins