Régóta Soularena-zok, de még nem láttam olyan bénákat, mint akik itt vannak.
Kery naponta, anyiszor kérsz csapatot hogy még egy számológépse tudná kijelezni..... ne szerencsétlenkeggy már ha nem megy hagyd abba..... szégyenek az ilyen renato félék akiknek csak 1emberjük marad elened..... hót ziher hogy ha valmi komojabb ember leálna veled jáccani te még a sz*rba se lenné......
adamems te itt ajálgatod a csapatokat de visszaolvasásom alatt látam hogy téged is ugy vitek fel..... én a helyedbe az arancar karakterek közelébe se mennék ha tudnám hogy nem az én érdemeim.......
Den te meg álandóan csak resetelsz, meg beszélsz arrol hogy reméled Hiyori meg vizairdok lesznek az új karik..... méjeggy magadba ember és szájj ki a mesevilágodbol.... akiknek nek szoltam semit azok se döljenek hátra, mert találtam mindenkinél kifogásolhatót. én se vagyok a legeslegjobb de ti asztán... szégyenek.....
Mint ahogy Max is mondta ennek a topicnak a neve "Soul-Arena" és tippeket,tanácsokat,segítséget lehet itt kérni.
Kery nyugodtan kérdezhet, szabad hozzászólni ember...
Renato is rendes, amiatt mert felvitt mint mondtam ez "SEGÍTSÉG".
Az hogy Den Hiyori fan az nem jelenti hogy lekell fikáznod, nem szereted te Hiyorit ez van sprite.
Utóíratok: Szívesen megnézném a profilodat Soul Arénán ahelyett hogy itt pofázol, dobj meg egy linkkel.
És szégyen hogy azé regisztráltál és küldted el ezt az 1 hsz-t hogy mindenkit tele oltogass.
És az utolsó... javítsd a helyesírásod