Rég írtam ebbe a topicba is
A részben Kisame és Opa szerepe tetszett a legjobban, mert amit összehülyültek, az valami hatalmas (meg mert miért ne?
). Dani, nem tudom, hogy te olvasod-e a Fairy Tailt (szerintem igen
), mert ez a wckagylós dimenziókapu, és a másikdimenziós személyek nagyon-nagyon emlékeztetnek az Animára
Ha saját ötlet, akkor kiváló, ha meg a FT-ből van, akkor "jó 5let", mert Leo' és Elton (na meg a többi kreálmány ami átjött)... szóval magyarázatnak megfelel
(bírnám, ha ősember-Omni lenne a Balrog a másik világban, éy úgy jött volna át, hogy Omni a buli közben bement kukamaugliskodni, és véletlenül megtalálta a wc-t
) Herkulesen meglepődtem, nem hittem volna, hogy Konannek tényleg van oka rivalizálni azzal a papírcsákóval (szerintem az eredeti Konan [ha jól szűröm le, papírvirág a másik dimenzióban] is a másik dimenzióból van, de ő még nem tud róla... malacfarokra meg no comment)
Utálom a testvérrivalizálást, főleg ha eldurvul, mint például itt is, a felkonf jól sikerült
a majonéz manőverre majd fény derül?:S
Mellesleg ez a rész is nagyon tetszett, (mint az összes többi, de ez most kicsit jobban, de nem akarok össze-vissza hasonlítgatni...) és még nem volt benne halál. (csak a végén, de nem tudjuk, hogy ki, és azt se tudjuk, hogy mi az, ami kifröccsent... lehet vér is, de lehet a titoks kechup-manőver is
)
JA ÉS KICSIT HOSSZÚ LETT A KOMMENT? PROBLEM EAÉTOPIC-OLVASÓK?
Ui: Dorinának üzi, hogy még mindig k*rvajó a hangja