Nah most én is rászántam magam arra hogy írjak egy hszt a részről.
Kezdjük az opal: eddig kétség kivül a legjobb nagyon tetszett, és a szám is bejövős volt.
Mikorr Tobi épp felnéz az égre és még nem mutaták a elhunytakat az nálam ütöte a lécet, tényleg nagyon szép volt, külön grat érte
, meg az elhunytak szereplését is nagyon jól megoldotad. Sasuke arca amikor felnéznek az égre verhetetle volt. xD A rosszak bemutatása is nagyon jó megoldás, hogy minden részben felvilann egy, ha szabad tippelnem akkor mindig olyan ember fog felvilágosodni akki az adott részben épp a fő gonosz.
Tippjeim arra hogy ki kicsoda: (sajnos én is csak azt tudom mondani amit a legtöbb forumozó
)-Balról az első: az valami kopasz Jouninnak tűnik
-Balról a második:Kakashi
-Balról a harmadik:Hercules
-Balról a negyedik:a fekete macska
-Balról az ötödik:Greed
-Balról a hatodik: az meg egy tinininja teknősre emlékeztet de nagyon is xD (és nem vagyok 100%ban hülye ugyanis láttam hogy valaki irta egy hszben hogy szerinte is az. xD)
A felső böszme nagy: az petig Naruto lesz.xDD
Nah az opról enyitt.
Az új Kisame rap, egyenesen fenomenális volt!
Mondjuk az első az jobban tetszet, de két oka van amiért az első jobban tetszet, első ok: az volt az első
második ok: azt már vagy 56milliószor meghalgattam, és az újat még nem szoktam meg.
A végén, "Kék vagyok, vaze! *Hatás szünet* Öntelt. Te mocsok tejföl ivadék!" ezen vagy órákig szakadtam,x'D az a hangsúly
A Kisame rap-ről ennyit.
Maga a történet:
Az eleje nagyon hangulatos és jófej volt,
amíg elnem érkeztünk a dínózáshoz, ami annyira nem tetszet, de azért az se volt rossz. A wc-s jelenet jó volt, a dimenzió kapura nem számítottam, nagy meglepetés volt
Hercules szereplésére sajnos számítottam ugyanis valaki még a rész elött leírta egy hszbe hogy tőled hallota azt hogy: Hercules lesz az a bizonyos harmadik személy. Hercules átalakulása az egész EAÉ-ben a legszebb jelenet szerintem.
A horgászás ott volt.
Egésznap a suliban az egyik haverromal csipúziztunk. xD A négy nyertes szerepe tetszet, bár én azthittem hogy majd nagyobb szerepet kapnak. Maga a testvér harc száll se tetszett olyan hú de nagyon, de azért elment.
A vérre 3 tippem van, az első: Nagato a második: Konan és a harmadik: Konan és Hercules öccse Perseus(valahogy oda került^^)
És végül a karakterekről és vicceikről és vicces dolgaikról.
Sasuke:A folyamatos melegnek beállítása nagyon nagy
a póloja ami átvan húzva egy levél, és amin nagyon szakadtam az a 2 d-s vicce. xD
Karin:A dementor nem csoda hogy eljött.
Juugo:A cs2 formálya nagyon szép lett.
Suigetsu:A dementoros beszólása jó volt
és az a poló ami végig rajta volt nagyon jól állt neki
Tobi:Hát mit is mondhatnék, a szinkronja még mindig az egyik kedvencem
ahogy az opban is elfoglalta a helyét gondolom egy ideig most ő lesz a fő szereplő, aminek személy szerint nagyon örülök
és remélem lassan visza nő a haja
bár a sapilya se rossz..
Kisame:A szinkronja szintén nagy kedvencem
Opával ahogy elnézem nagyon elvan
a beszólásai is messze a legjobbak "Mindig van egy nagyobb hal." xD
Zetsu aliasz Zetsukipofa xD :Jó műsór vezető lenne.
Hidan:Beszólásai kb olyan jók mint Kisamélyé.
Elsőre nem tetszett hogy az a medve a "gadateste"xD de mostanra már nagyon is megtetszet
A Wormsös poén jó volt
a Boskov gyilkolj-os poénján szakattam xD meg az a 2 beszólássa amit Konan-nek mondott :'D
Nagato:A perverz röhögésse k**va nagy volt xD meg amikor egyik pillanatba Konan-t pártfogolja a másikba meg Hajrá Hercules!! akkor nagyon aranyos volt a hangja és az is ahogy megrajzoltad Dani
Konan:A röhögései Hidanon kiváltota belőlem is a röhögést.
A végén kedves dolog volt tőle az a késes dolog^^(ha egyáltalán azért csinálta hogy ne tudja bántani Herculest.
)
Hercules:Nagyon szexire sikeredett
De a személyisége viszont annyira nem jött be
Nálam ez a rész 9/10-et kap és benne van a top 3 részben^^
Nagyából ennyi lenne a mondandóm maximum még annyi hogy csak akkor esett az hogy miért maradt ott a caméleon vagy minek a csontváza miután már 6-otszorra néztem meg a részt xD Szóval grat Dani jó rész volt
megérte ennyit várni