raszipka
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6870 Dátum: 11 dec 31, 11:47:03 » |
|
OFF: Ködrejtekben árok partján Kisamével állok bambán Búcsúztatjuk az óévet,összeiszunk minden szépet IHB buli lesz végül,így búcsúzunk az óévtül! BÚÉK!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #6871 Dátum: 11 dec 31, 13:02:40 » |
|
vagy: Ködrejtekben állok, Kisaméval hányok, Így búcsúztatjuk az óévet, Közben mondunk minden szépet. B.U.É.K. az összes népnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6872 Dátum: 11 dec 31, 13:06:12 » |
|
Ehehe, kész élmény TV-be nézni az 1AÉt!! ^^ (Tv-n kiderült van youtibe) csak az gáz, hogy apa meglátta, és azt hitte ilyen az eredeti Naruto mondom, ez paródia, és az egész painttel lett művelve *-* még mindig csodálkozom, milyen jó bánsz a painttel *.* humor és profizmus!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6873 Dátum: 11 dec 31, 15:36:24 » |
|
Az én szüleim szerint az 1AÉ csak az agysorvasztásra jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6874 Dátum: 11 dec 31, 16:23:17 » |
|
én meg nem mutatnám nekik xD főleg,mert naruto-műveltséghiányában a poénok felét nem értenék.. pl a 'mi volt a jósnőnél, te gyökerek gyöngye?", vagy a Hidan-féle ajtókinyitást az első részben xD off: Dani,a Shippu anime témájában mondtad, hogy abban az AMV-ben nincs benne a 3 kedvenc harcod. melyikek azok?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6875 Dátum: 11 dec 31, 18:01:34 » |
|
Nálam csak odapillantottak (szerencsére) én sem mutatnám nekik, a tesóm viszont belenézett, és hát két rész tetszettneki: 1. Yamato és Naruto "öngyújtó! spray!" jelenete amikor kicsinálták Kakit. 2. Zetsu tüntetése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6876 Dátum: 11 dec 31, 18:29:22 » |
|
Nekem a nővérem mutatta meg, azóta nézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6877 Dátum: 11 dec 31, 18:38:06 » |
|
Én egyszer csak ráakadtam az inda videón. (azóta is hálát adok az inda videónak ) Mutatam már a szüleimnek, azóta is szidják. De ha elmesélek nekik egy részt akkor sz**á röhögik magukatxD még úgyis hogy nem ismerik a Narutót.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 31, 18:38:40 írta tooomi »
|
Naplózva
|
Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #6878 Dátum: 12 jan 01, 16:52:44 » |
|
én meg kedvenc Tesómnak (vagyis legjobb barátomnak) köszönhetem, hogy egyáltalán animés vagyok. ha három éve nem lesem meg, ahogy 1AÉ-t néz... tehát a lényeg, hogy ez számomra egy sorsfordító sorozat volt:)
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6879 Dátum: 12 jan 02, 14:10:39 » |
|
én emlékszek olyan 4-5 éve már (lehetséges lenne hogy akkor találtam rá?) találtam google keresztül,pont naruto shippuuden legújabb részét kerestem és youtube ezt dobta ki,na az egy olyan nap volt ami bele íródott a történelembe mivel szétröhögtem magam,még a gyomrom is fályt.Ez akkoriban volt amikor még csak az első 8 rész volt kiadva ha jól emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6880 Dátum: 12 jan 02, 15:27:14 » |
|
Boldog 3. szülinapot eaé (ha kiadást nézzük) kristian: kétlem, hogy fáLYt volna a gyomrod. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 02, 15:30:04 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6881 Dátum: 12 jan 02, 15:45:49 » |
|
2008. augusztus 1-én készítettem el az Egy akatsukis élete legelső epizódját. Majd csak 2009 januárjában lett publikálva a világhálón, azon belül is a Naruto-kunon, méghozzá egy csomagban az első 6 rész. Szóval mondjuk azt, hogy kb 3 éve láttad az első 8 epizódot.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6882 Dátum: 12 jan 02, 19:53:46 » |
|
ámen és búék mindenkinek, melyik napra várható? lehetőleg holnap-holnaputánra lécci. nekem még nincs és unatkozom
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6883 Dátum: 12 jan 02, 19:58:14 » |
|
Ez nem kívánság műsör pötyi... ha lesz akkor lesz ha nem akkor sem kell elkeseredni, mert vissza nézheted a régieket vagy játszál vmit a gépen, tévézzé, dolgozzá stb.!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6884 Dátum: 12 jan 02, 21:00:38 » |
|
Hát amint életrevaló leszek így az előző napokat hátrahagyván, befejezem a zárójelenet képi kivitelezését. Aztán már csak a szinkron van vissza.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|