Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
 |
« Válasz #6885 Dátum: 12 jan 03, 15:00:08 » |
|
ez csak nekem hangzik +1 hétnek? bár én nem ismerem az ütem terved 
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6886 Dátum: 12 jan 03, 15:13:52 » |
|
Előre figyelmeztettem a mellékszinkront kölcsönző emberkéket, szóval a szinkron remélhetőleg meglesz 1-2 napon belül. Tehát egyelőre a hétvégére számítsunk. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
 |
« Válasz #6887 Dátum: 12 jan 03, 18:15:06 » |
|
húúúú de várom a hétvégét  mert újrész és új opening *-* meg hát filler rész amiről nemtudok semmit milesz rádásul 5 új szereplő klafa :Dam rem hétvégére sikerül összehozni a zárójelenetet meg a szinkront max a következő hét elejére ( nemakarlak siettetni) csak félév lesz és nemérek majd feljönni szal rem hétvégére sikerül drukkolok neked dani  egyépként ezzel elárultad hogy lesz mellékkarakter is Am nem kell spoilerkedni csak annyit elárulsz hogy nemsokára kiderül a titokzatos éjszakának az eseményei  nem kell elárulni ha nemakarod csak úgy kérdeztem 
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6888 Dátum: 12 jan 03, 18:28:50 » |
|
A Taka tagjai, valamint Roushi is mellékkarakter..  Egyébként ezt a kijelentést mire alapozod, hogy 5 új szereplő lesz az epizódban? A másnapos sztoriról pedig -mint már korábban emlegettem- ebben a részben lehull a lepel.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6889 Dátum: 12 jan 03, 18:32:51 » |
|
Elnézést kérek nem úgy értettem hogy ebbe a részbe csak blogon írtad még a 29. rész premierjén hogy lesznek új szereplők hacsak nem a taka meg roushi eggyütt értetted. Am bocsi csak nemtudtam melyikrészben derül fel a titok 
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6890 Dátum: 12 jan 03, 18:40:08 » |
|
De, az egyik Roushi volt, a másik pedig Hidan.^^ Még egy karakter megjelenik majd a 34. részben. És még 1-2 később.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6891 Dátum: 12 jan 03, 18:42:49 » |
|
Oké köszönöm mostmár értem és bocsi hogy felhoztam a témát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #6892 Dátum: 12 jan 03, 20:11:17 » |
|
am dani nem azt mondtad, hogy majd a filmben fig kiderülni, h ténylegesen mi is történt azon a bizonyos éjszakán 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6893 Dátum: 12 jan 03, 20:39:40 » |
|
És pontosan mikor is állítottam én ilyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6894 Dátum: 12 jan 03, 20:54:18 » |
|
Hát énse emlékszem hogy Dani említett volna ilyet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #6895 Dátum: 12 jan 03, 22:03:15 » |
|
akkor lehet rosszul emlékszem... könnyen előfordulhat, ugyanis elég tyúkeszű vok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6896 Dátum: 12 jan 04, 17:32:18 » |
|
Dani azt megkérdezhetem, hogy kb hány perces lesz az újrész?^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6897 Dátum: 12 jan 04, 21:11:13 » |
|
Megtaláltam ezt a firkát a gépemen és eszembe jutott , hogy az elmúlt időben egy rajzot sem sikerült befejeznem. Szóval ezt be fogom fejezni és végre lesz egy értékelhető eaé fanartom http://kepfeltoltes.hu/view/120104/efs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6898 Dátum: 12 jan 04, 21:46:16 » |
|
Te Dániel hallod-e Mostanában nem volt mit néztem szóval újra néztem a műved a 20.résztől és azt vettem észre,hogy za egyes részekben kimondják a következő rész címét vagy nagyon erősen utalnak rá esetleg más néven mondják ki ez létező dolog vagy csak én tudatosítottam ezt magamban általad létrehozott poénnak/érdekességnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6899 Dátum: 12 jan 04, 22:14:08 » |
|
Te Tinóóóóó, hallom. Mondasz rá példát is, szemléltetésképp?  Egyébként befejeztem az epizód rajzi részét. 1095 képkockából áll, és így átvette az 1075 képkockával rendelkező 28. rész elől a vezetést. Vagyis az 1838 képkockából álló Film után eddig a 31. epizód bír a legtöbb képpel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|