Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6705 Dátum: 11 okt 28, 23:30:38 » |
|
..
Egy szó, Morause-uram: Irónia. Dani... miért csinálod ezt velem?!?! NEEM ÉRTEM, már 1 hete gondolkozok mi a francra mondod h irónia (tudom mi a jelentése szónak) ... bár akármi mi is biztos nem dícséret h: " szép vagy ügyes vagy morácska, máskor is várom remek novellaként megírt hsz-eid stb." ... Sabaku akkor én azon egyének közé tartozok akik nem gondolják csigának füvit, max a szemei miatt lehetne hasonlítgatni de ha feje közepén lenne egy szem akkor meg már rögtön küklopsz lenne? Nem értem h mért fontos h füvi most vmi elcseszett csigacsávó akar lenni ami " Halendán él" v egy átkozott füvet szívó UFÓ ami a holdon él és a népének neve 'CS'! Amúgy kíváncsi vagyok mennyivel terveztél előre így Dani, mert 10 rész ami szerintem van vagy 1 v másfél év. Mármint a nyeremény játék miatt, mert elég öszetett dolognak tűnik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6706 Dátum: 11 okt 29, 09:31:48 » |
|
egyébként ha nem csiga (mondjuk sztm az) akk mit jelöl a nevében a 'CS'? x) csak kíváncsiságból..
Imádom, hogy csak azért, mert Dani poénkodott vele, hogy az igenis csiga, máris mindenki azt mondja, hogy 'Jajj, sztem csiga!' Ha Zoli, a karakter alkotója azt mondja nem csiga, akkor nem csiga ennyi! Különbenis, tegye fel a kezét, aki ezelőtt nem látott SEHOL kocsonyás-szemű UFÓ-ábrázolást.. -.- Erre csak annyit mondanék, hogy szerintem nem nagyon van ember, akinek nem csiga ugrott be róla -_-" ennyi erővel csak azét modnom azt, hogy kék az ég, mert Dani olyannak rajzolta.... (Y) Nem, mert az ÉG egy létező dolog... . . Azon kívül remélem a Hebi nem kap túl sok szerepet, Yokonak se tetszene nekem se. Na viszont a Taka az szerepelhet amennyit csak akar(erre nem gondolt Yoko eh?)... A Takát se szerepeltesse semennyit
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6707 Dátum: 11 okt 30, 07:50:28 » |
|
Tipp: Ne szórakozz Yoko-val. Megvédi az űrcsigáját, amúgy meg a nyereményjáték beharangozójánál az utolsó képnél szakadtam, majd publikálom a képet a füvesről amikor meglátta... És természetesen én még mindig Tobi szindrómával küzdök így a saját arcomat nem mutatom meg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 31, 08:55:05 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6708 Dátum: 11 okt 30, 15:16:13 » |
|
Moderátor: Füves CS-vel irány a Hebi-s Barmok téma.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6709 Dátum: 11 okt 30, 17:00:07 » |
|
Nos egy röpke hozzászólás részemről is, ha már mások neheztelik ha kivesézek rendesen: Poén: Tetszett a Tobi féle társadalomkritika az elején, az nagyon beletrafált nálam na meg a Dei és a két statiszta és még jó néhány szópoén ^^ Negatív:Amit már valaki megemlített előttem: tényleg kicsit összegző jellege volt az egész résznek, az elején nem, de ahogy haladtunk a vége felé egyre inkább, ami nem feltétlen hiba csak fura, gondolom könnyebb lesz folytatni a sztorit. Egyéb: Bizar volt a Shino német, aranyos , de az olvashatóság nem volt jó A chibbi jelenet nem igazán esett le, viszont remek, hogy van nyereményjáték ^^ Még valami ami talán csak nekem jött le így, de: Kicsit olyan hatása volt a mostani résznek, mintha Kisame lenne a húzó karakter. (Ha ez volt a cél vagy rosszul jött le, elnézést) Egy kis fangirlmomentum: HIDAAAN!!! Köszöntem a lehetőséget a hozzászólásra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #6710 Dátum: 11 okt 30, 23:11:21 » |
|
Csumi Mindenkinek! Lenne egy kérdésem hozzád Dani! Amikor Tobi bejelenti az új tagot és megjelenik az a 2 felkonferáló csaj, Sasuke direkt vág ilyen érdektelen arcot?(a többiekhez képest), mert én ebből azt szűröm le hogy te is melegnek tartod Sasuke-ét(ami valamilyen szinten jogos ). béke
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 30, 23:23:13 írta methodman94 »
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6711 Dátum: 11 okt 31, 10:09:06 » |
|
Ez már a 29-esbe kiderült a "báttyó, asszem..." dologgal.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6712 Dátum: 11 okt 31, 11:13:29 » |
|
én is észre vettem hogy sasuke is érdektelenül nézi a csajokat, de egyből levágtam hogy miért ezért nem is kérdeztem meg...
Am jó hogy Hidan visszatért, de a medve nem kell hozzá... annyira UNszimpatikus a dolog hogy nagyon:D Tobi hajkoronái bejöttek meg a pangeai beszóláson is szakadtam... az okostelefonról már ne is beszéljünk...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Nusiii
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Őrült Ruki fan.
|
|
« Válasz #6713 Dátum: 11 okt 31, 11:47:19 » |
|
Sziasztok! Nekem mint mindig nagyon tettszett ez a rész is. Egyetértek a medvével kapcsolatban. Talán már tárgyaltatok róla *nagyon lusta vagyok vissza menni * De azt a Sasuke-s jelenetet nem értem (amikor ráugrik a székre). De nagyot nevettem rajta A nyeremény játék: Nekem nagyon bejön De most vagy vak vagyok vagy elfelejtettem számolni de én csak 11- t számoltam össze Na mind1 Így tovább Dani! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6714 Dátum: 11 okt 31, 12:10:13 » |
|
Az animéban olyan élvezettel veti bele magát a székbe, hogy Dan-C-sempainak szúrta a szemét és kiparodizálta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #6715 Dátum: 11 okt 31, 14:40:31 » |
|
Ez már a 29-esbe kiderült a "báttyó, asszem..." dologgal.
Basszus, el is felejtettem azt a jelenetet
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #6716 Dátum: 11 okt 31, 15:08:23 » |
|
... Sasuke direkt vág ilyen érdektelen arcot?(a többiekhez képest), mert én ebből azt szűröm le hogy te is melegnek tartod Sasuke-ét(ami valamilyen szinten jogos )... és ha az? attól még a Szilvásbukták Sasuke kisöcsije marad:3 (a yaoista megszólal) de kom, mi volt az a chibi-Konan?!!
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Nusiii
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Őrült Ruki fan.
|
|
« Válasz #6717 Dátum: 11 okt 31, 18:27:55 » |
|
Az animéban olyan élvezettel veti bele magát a székbe, hogy Dan-C-sempainak szúrta a szemét és kiparodizálta.
oké köszi de egyátalán melyik részben? Mert nem emlékszem Nem muszáj meg mondani csak érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6718 Dátum: 11 okt 31, 19:53:07 » |
|
A naruto shippuden 142. rész... ez kb akkor tájt van mikor sasuke felépült az itachi elleni küzdelemből és Tobi az akatsuki rejtekhelyen megkérdezte h mit tervezz, mire sasuke: Elpusztítom Konohát!! A chibi "WC papírt" szerintem nem poénnak szánta, csak pillanatra felhozta h ő még megvan mint akatsuki tag, szerintem ezzel Dani csak megmutatta h most mi lesz az akatsuki felállása!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 31, 19:54:38 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nusiii
Újonc
Nem elérhető