Nos, én ma néztem meg a részt, mert tegnap nem volt rá időm, és mivel most is sietek, nem olvastam el a korábbi hozzászólásokat, csak gyorsan véleményt nyilvánítok.
Ez a rész nekem tetszett is, meg nem is. Közepes az egész. Ahhoz képest, amit vártam, gyengébbre sikeredett.
Ami nem tetszett, hogy a történet kicsit erőltetettnek tűnt nekem. Mintha nem is lett volna annyira kedved hozzá, Dani. A Sasuke vs. Dei` és Kacsók harc is mintha el lett volna kapkodva, valamivel látványosabb és hosszabb harcra számítottam, de ez túl rövidke lett. Tudom, hogy az epizód címe
Események tömkelege, de ez már kicsit túlzás lett. És a végén, ahogyan Elton és Leo` elbúcsúztak Deidarától, az picit erős volt már, én úgy éreztem.
Ja, és én nem értek egyet azzal, hogy manapság a lányok a b*zis fiúkat szeretik. Kicsit át lehetne javítani azt a mondatot, mert még ha egy lány is van (mondjuk én), aki nem az olyanokra bukik, már nem igaz az a monológ
A részben voltak jó dolgok is, poénok, szép rajz, amit már eleget dicsértem korábban is, azok most sem hiányoztak. A háttérzenéknek is nagyon örültem, mindig pont illenek az adott szituációhoz. Külön kedvencem a Jiraiyás, az Itachi-Kisamés és a Kakuzus rész, azok remekek lettek. Amikor meg Leo` elbúcsaúzott, tiszta olyan volt, mintha Kakuzu halála lett volna átdolgozva Leonidas kiadásban. Már minden Akatsukis így fogja az életét veszteni? Mert azon be fogok halni.
És külön dicséret mindenkinek, aki szinkronszerepet vállalt ebben az epizódban. Esküszöm, nekem most a legjobban Dudujca tetszett, de hát az ő hangja eszméletlenül jól illik Konanhez.
Kb. ennyi, ahhoz képest, hogy siettem, sokat is írtam. Ha még lesz időm, és eszembe is jut, mit akartam, még írok.
(Ui.:Kíváncsi vagyok arra a titokzatos harmadik személyre...)