Jó ideje már, hogy nem nyilvánítottam véleményt az "Egy akatsukis életé"-ről, de ez nem azt jelenti, hogy már nem nézem. Folyamatosan figyelemmel kísértem a legújabb epizódokat, és én is nagy örömmel tapasztaltam, hogy Dani igenis képes rá: részről-részre tudja magát überelni.
Hihetetlen, hogy még mindig tele vagy ötletekkel, és a kedved sem hagyott alább. Nincs annál jobb, ha a a készítő élvezi, amit csinál, és nem munkaként, teherként fogja fel. Ha így lenne, az már régen rossz lenne.
Nekem is vizsgákkal volt teli a május közepe és vége, és kedden még vár rám kettő, de hogy ne őrüljek bele a tanulásba, ismét elkezdtem előről nézni az 1AÉ-t. Nem tudom szavakba önteni, milyen felfrissülést jelentett számomra a sok tétel után. Annyit áradoztam róla MSN-en az egyik barátnőmnek - aki nem mellesleg egyáltalán nem ismeri a Naruto animét, nem is nézi -, hogy belekukkantott a 19. részbe, és nem bírta abbahagyni. Iszonyúan megtetszett neki, és két nap alatt kivégezte az összes epizódot, mert nem bírt egyszerűen leállni. Igen, egy olyan lány, aki azt sem tudta eddig, mi az az Akatsuki. Abszolút kedvenc szereplőjévé lépett elő Kisame, és azt hiszem, nálam is ő a number one.
A mai legfrissebb részt például együtt néztük meg, kommentelgettünk egymásnak MSN-en, és rengeteg
-vel emlékeztünk meg a csúcs jelenetekről.
A rajzolásod egyre jobb.
Amikor már harmadszorra néztem a 28. részt, igyekeztem az animációkra is figyelni. 1 percnél pl. amikor Leo leengedi a fegyvert, az valami hihetetlen jó lett, nagyon élethűre sikerült, és ugyanígy ki tudnám emelni Sasu2 repülését is. A másik, ami nagyon szembeötlő, hogy nem csak a rajzolásban vagy nagyon jó, hanem akár egy profi rendező, tökéletesen megtalálod a beállításokat, ráérzel arra, mikor mit kell mutatni. A szinkront is csak dicsérni tudom, a hangodért továbbra is odavagyok, és a többieknek üzenem, hogy egyre jobbak vagytok.
Még egyszer gratulálok, és ha lesznek még vizsgáid, vagy lesz vizsgád, akkor sok sikert kívánok hozzá!
És, hogy az aktuális témához hozzászóljak, én például Suigetsura tippelek. Bár valószínűleg ő sem a mi emberünk, mivel ő is full részeg volt azon az estén.