Bár most hogy Deidara kinyiffant
egy kicsit tartok attól hogy a sorozatnak nem lesz további fényes jövője...
..
De tényleg csak az a baj hogy az akatsuki elfogy....
Kakuzu és Hidan elvesztésekor is mindenki halálra ítélte a sorozatot. Mégis hol tartunk most?
Nem tudom miért borul ki mindenki azon, hogy hullanak a tagok. A sztori megköveteli.
És egyébként is..
A 27. részben Hidan szerepelt, a 28. részben Kakuzu kapott szerepet, Pein és Sasori is fel-felbukkan. Eddig sem szerepelt minden egyes epizódban az összes karakter egyszerre.
Már nem egyszer hangoztattam, hogy amennyire csak tudom, szerepeltetem a kihullott tagokat is.
Mindent vivő rész volt, Nagy Gratu hozzá. Nekem Füves Cs-ben talán annyi szúrt szemet, hogy raszta hajjal rajzoltad, mikor ő maga mondja, hogy nem raszta a haja, hanem hosszú barna. De hát előfordulnak az ilyenek.
Eredetileg a HB 8. epizódjában még konkrétan az a neve Füves Cs-nek, hogy
Cs Raszta.
Az már más kérdés, hogy időközben Zoli meggondolta magát.. xD
Úgy tűnik, én leszek az első, aki ezt a részt kicsit gyengébbnek ítélte.
..
1. A Segítő Kezek és Deidara vs. Sasuke harctól jobbat vártam, kissé el lett sietve.
..
2. Jiraiya megjelenése sem tetszett.
..
3. Vagy talán csak azért láttam gyengébbnek a részt, mert ahogy a kommenteket olvastam itt előtte, amik ugye eddigi magasan top1 résznek titulálták ezt, valami eszméletlenül jó részt vártam.
..
4. Egyébként most jutottam el oda, hogy megnézzem a Hebis barmok legújabb epizódját, ugyanazt mondhatom, mint legutóbb, mikor kb. egyszerre néztem meg a két sorozat legújabb részét: ezt a kört nálam a HB nyerte.
1. Te vagy az én emberem Krieg.
Számomra az epizód onnantól kezdve, hogy másodszor térünk át Deiékre, élvezhetetlen.
Eredetileg sokkal bővebbre terveztem azt a szálat, csak hát a játékidőbe nem fért volna bele. (Ígyis 18 perc lett a végeredmény..)
Plusz brutálisan kapkodtam a készítése alatt. Épp megkönnyebbültem, hogy végre kinyírtam Eltonékat, erre rádöbbentem, hogy még kell Leo búcsúja is. Nagyszerű, azt is ledaráltam. Úgy, hogy minél rövidebb legyen. Majd tudatosult bennem, hogy még Dei' is itt van. Uh, őt is gyorsan ki kell nyírni, mert rohadt hosszú lesz az epizód.
A lényeg, egyértelműen elkapkodtam a Sasuke elleni konfrontálódást. Ezt maximális kudarcnak könyvelem el.2. Jiraiyával az a helyzet, hogy magának a karakternek hatalmas rajongótábora van, imádják. Így azt is várják el a jónépek, hogy bárhol, bármikor, bármilyen formában bukkan fel, a jelenléte szórakoztató lesz.
Nah igen. De én nem így vagyok vele.
Én nem vagyok Jiraiya fan. Sőőt, elárulok egy titkot. Jiraiya miatt tartott ilyen sokáig az epizód készítése.
Ugyanis, amikor eljutottam az ő felbukkanásáig, olyan szinten nem volt kedvem a kivitelezéséhez, hogy fogtam magam, és 3 hétig hozzá sem nyúltam az 1AÉ-hoz.
Tehát a kedélyállapotom egyértelműen ezen a szálon is megmutatkozott.
3. Nah ez apukám a drabális, földhözkenő hiba. Ha előbb nézel utána a visszajelzéseknek, mint magának az epizódnak, akkor mit vársz??
Nem elég, hogy a kommentelők 90%-a gyakorlatilag az összes spoilert elfütyüli, még egyesek arra is hajlamosak, hogy túlhájpolják a látottakat, és olyan képet festenek eléd, ami könnyűszerrel a csalódás rideg veremébe hajíthat.
4. Na ezen most brutálisan besértődtem.
Ha az animáció alapján jutottál erre a megállapításra, én személyesen vetem le magam a Taigetoszról, és az idők végezetéig kísérteni foglak.
Azért erre a kijelentésre elfogadnék egy részletezést is, ugyanis az előző "menetnél" is ugyanezt mondtad.
Ui: miaz, hogy "már megint", amikor Itachi elállítja az esőt, vagy genjutsuzik, vagy akármit csinál. nem emlékszem még egy ilyen alkalomra :S
(Zenelista mikorra várható?)
Mostanra.^^
- Gorillaz - Kids with Guns (Leo' vs. Sasuke alatt.)
- The Lion King OST - King of Pride Rock (Mufasa/Kakuzu jelenet.)
- Three Days Grace - Animal I Have Become (Állati Birodalom betoppanása.)
- Pokémon OST - Burning Battlefield (Kancsalkaméleon.)
- The Coral - Dreaming of You (Sasu2 vs Tutu.)
- Gangstarr - Battle (Leo' és Elton vs. Sasuke.)
- GTA - A Dark March (Leo' és Elton haláltusája.)
- Gorillaz - Highway (Under Construction) (Deidara lelkének jelenete.)
- Eagle Eye Cherry - Save Tonight (Zárójelenet.)
Egyébként a 25. epizód elején találod meg az utalás előzményét.^^