Sziasztok!
Ú, nekem ez lesz az első hozzászólásom, szóval nagyon félek... Jaajjj....
(Először is leszögezném, hogy végignyálaztam ezt a közel 400 oldalt!)
Nos, én akkor hallottam először az "Egy akatsukis életéről", amikor újranéztem a Shippuuden első néhány részét, és felfigyeltem rá, hogy Deidara bosszantóan sokat hümmög. Utaltak rá, hogy Dani művében is hümmög Deidara, és nevettek rajtam -.-"
Ekkor szántam rá magam a nézésre, és az első néhány részben csak egy egyszerű kis fanmade-nek tűnt, egy átlagos rajz, amit gyorsan összecsaptak, hogy legyen valami (és itt tudtam meg, hogy miért is voltak azok a részek olyanok, amilyenek
). Lényeg, hogy a poénok tetszettek. És később kialakult egy kerek egész történet...
Értékelem, hogy Dani olyan módon közelítette meg az Akatsukit, ahogyan nekem sosem jutott volna eszembe. Ilyen teljesen másképp, a karakterek nem teljesen hűek eredeti animés/mangás valójukhoz, az 1AÉ-ben mégis kialakult mindenkinek a személyisége. Ez pozitívum
És a rajz is valami eszméletlen lett, de ezt már vagy 100-an dicsérték előttem ^^
És csak így utólag hozzáfűzném, hogy meg tudlak érteni téged Dant-C, hogy fáradt vagy, de azért tényleg... Nem ártana néha kipihenned magad. Nagyon szeretem az 1AÉ-t, de ha nem kellemes ezzel foglalkoznod, és csak nyűgnek érzed, tarts szünetet! Senki sem kötelezhet rá, hogy csináld, nem vagy te rabszolga... Rajzolgatsz, ha kedved van hozzá ^^ Abbahagyni meg eszedbe ne jusson, mert rémesen fogod magad érezni utána...
Szóval ezt a pár részt hidd el, nagyon is megéri befejezni.
Huhh, talán kicsit hosszú lett. A lényeg az, hogy drukkolok!