STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 11 feb 10, 21:30:30 » |
|
Hát, nincs túl nagy hasonlóság... inkább úgy néz ki, mint egy kisgyerek méretűvé zsugorított tininyomozó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 11 feb 11, 15:50:07 » |
|
STM! Conan egy kisgyerekméretűvé zsugorodott tininyomozó... Na, de szerintem eléggé kevert lett. A vonásai inkább olyanok mint eredeti formájában. Nem is tudom... Talán egy kicsit kerekebbnek kéne lennie, valamint a nézése lehetne egy kicsit szelídebb is. Bár mivel erről másoltad: http://image.hotdog.hu/_data/members0/460/1223460/images/egyeb_fotok/Detective_Conan.jpg ha így nézzük, hasonlít! Ügyes vagyol! Én pedig (főként) STM buzdítására elkészültem azzal a kis Giffel. http://kepfeltoltes.hu/110211/TenzouvsKakashiandNaru_www.kepfeltoltes.hu_.gifMondhattok véleményt, ha szeretnétek!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 11 feb 11, 16:29:04 » |
|
Ez nagyon kész. Yamato értelmi színvonala beütött. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 11 feb 11, 22:09:54 » |
|
Hát ez fájdalmas Amúgy nem lennék meglepve, ha Kakshi arca ilyesmi lenne Például az a két mazskos dolog, nem lennék meglepve ha a második maszk alatt, ami olyan bunkó élvezettel mutogat, iylen arca lenne. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 22:17:16 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 11 feb 11, 22:28:31 » |
|
Hihi! lehet hogy akkor tényleg ilyen fejet vágott! Kinézném belőle, ugyanis a Shippuu elején vannak azok a "kulcsszó vadászatok". Amikor Jiraiya könyvét olvasgatja úgy lett megcsinálva, hogy kb egy ilyen --> mosoly látszott az arcán úgy hogy rajta a maszk. Na, de hogy ne legyen teljes mértékű az off, itt van egy Tobi! http://kepfeltoltes.hu/110211/tobcsyyyXD_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 11 feb 11, 22:37:21 » |
|
Ez kicsit szét van csúszva, nemde?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 11 feb 11, 23:05:09 » |
|
De, egy kicsit. A szeme az amit értékelek a többi elhanyagolható...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 11 feb 11, 23:38:00 » |
|
Nah, ha nem lennék benne biztos, hogy nem, akkor azt mondanám, hogy te láttad az Egy akatsukis élete 27. epizódját.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 11 feb 11, 23:43:53 » |
|
Dani! tudod elárulom neked PÜ -be a kép keletkezését. De senki másnak. (kicsit szerkesztettem ) Amúgy, már kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az, amit Tobika ilyen boci szemekkel vizslat majd!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 23:55:14 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 11 feb 12, 08:49:31 » |
|
biztos azért néz befelé, mert épp nagy monológja van, és felírta a maszk belsejére am nekem csak az nem tetszik, hogy a görbe vonalakat is egyenessel oldottad meg. Ha jól látom MS Paint, szal ajánlom hogy szürkével rajzold meg így, aztán feketével görbe vonalakat, majd szedd ki a szürkéket. Daninak a blogján sztem még fent van az a vidi ahol benne van hogy kell, de am annyi, hogy ha a szürkét akarod törölni, akkor megint felveszed azt a színnt, és kiradírozod, csak épp jobb gonbbal. Akkor elvileg fehér lesz. Ha átszínezni akarod, akkor a szürke alá vegyél fel egy olyan színt, amire színezni akarod, és szintén jobb gomb. Utólag is bocs a belerondításért, én így képzeltem: http://kepfeltoltes.hu/110212/tobi_www.kepfeltoltes.hu_.pngHa direkt egyenesekkel rajzoltál akkor elnézést. Jah és (milyen meglepő) Új Avatarom van bár ez csak színezés... OFF, és lehet hogy spoiler: A szemében tükröződő mancsnyom, és a karcolt maszk azt jelenti, hogy harcolni fog pein ellen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 09:03:48 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 11 feb 12, 11:39:54 » |
|
Jó az avatarod! Ami azt illeti tudom, hogy így is megcsinálhattam volna, de, talán a maszkon lévő csavarokon kívül mindent szándékosan így rajzoltam. (bár nem biztos, már gőzöm sincs hogy akkor mikor készült a kép mit gondoltam ) Esetleg a maszkot átcsinálom, de többet nem. Dani paintes videóját pedig már láttam. És, nem fog harcolni sehol Pein ellen. (legalábbis az én rajzomon tutira nem) Amúgy, még annyit hogy: Zer0! Nagyon jól másolsz!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 11:44:33 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 11 feb 12, 22:20:57 » |
|
Mancs? Azok nem farkak a szemében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 11 feb 13, 08:15:49 » |
|
Ez eszembe se jutott. Bár a 4farkút sztem elkapták most lusta vok visszanézni de itt off end
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 11 feb 14, 18:53:06 » |
|
Nah... a lustaságfaktorom lecsökkentettem 99%-ról 70%-ra, aztán gondoltam megpróbálok alkotni valamit NKWT versenyre... mivel a képminőség túlhaladja a képzeleteim határát, na meg nem is sikerült annyira jól, mint terveztem, ezért még sem nevezem be. (De felajánlom a suli alapítványi bálon tomboladíjként ) http://kep.psharing.com/492516.jpgAmúgy én is azt hittem, hogy azok a szemében valamelyik bijuu farkai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 11 feb 14, 18:55:11 » |
|
Te jó ég, ez csodálatos lett. Gratula, nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
|